Netflix запустив українську версію - Ткаченко записав це в заслуги уряду

Кінокомпанія запустила україномовний інтерфейс

instagram.com/netflixua

Американська стрімінгова платформа Netflix повідомила про запуск в Україні локалізованого сервісу з інтерфейсом українською мовою. Для кіноманів стали доступні фільми і серіали сервісу не тільки з українськими субтитрами, а й з дубляжем українською мовою. Також компанія завела офіційні сторінки в Facebook і Instagram.

- Тудум, Україно! Майже через шість років після запуску англомовного сервісу в Україні ми раді запропонувати нашим глядачам сервіс повністю українською мовою, - йдеться в заяві пресслужби.

Привітав онлайн-сервіс в Україні і міністр культури Олександр Ткаченко. Він розповів, що зйомки одного з фільмів Netflix «Останній найманець» з Жан-Клод Ванн Даммом проходили в Україні.

- Україна поступово наближається до визнання в світі кіноіндустрії. Про це говорять і проекти, які створюються в копродакшені, і зацікавленість іноземних продюсерів в наших чудових локаціях для зйомок, - написав міністр у телеграм-каналі.

Зараз українською доступні серіали «Бріджертони», «Корона», «Академія Амбрелла», «Сексуальне виховання», «Ферзевий гамбіт». Також для всіх користувачів доступний україномовний сервіс підтримки з 15:00 до 23:00.