Квитки на світовий тур групи Måneskin розкупили за дві години

Італійські рокери виступлять у Києві 7 березня 2022 року

instagram.com/maneskinofficial

Італійська група Måneskin розпродала всі квитки на своє світове турне Loud Kids за дві години. Про це музиканти написала в Інстаграм.

- Тур Loud Kids повністю розпроданий! Чи не можемо повірити в це, велике спасибі, - поділилися радістю артисти.

В Україні Måneskin приїдуть в березні. Концерт пройде в київському Stereo Plaza 7 березня 2022 року. Сьогодні, 30 вересня, більшість інтернет-майданчиків призупинили продаж квитків через величезної кількості фанатів. Спочатку ціна квитків стартувала від 1299 гривень за місце в фан-зоні, однак днем зросла вже до 2499 гривень.

Крім України, музиканти виступлять у Великій Британії, Бельгії, Люксембурзі, Польщі, Австрії, Франції, Швейцарії, Німеччини, Чехії, Угорщині, Нідерландах, Росії, Естонії та Латвії.

Måneskin стали переможцями "Євробаченні 2021" в Роттердамі з композицією Zitti E Buoni. До групи входять четверо музикантів: 22-річний вокаліст Давид Даміано, 21-річна бас-гітаристка Вікторія Де Анжеліс, 20-річний гітарист Томас Раджі і 20-річний барабанщик Ітан Торки. На даний момент у групи понад 3,4 мільярда потоків і більше 43 мільйонів слухачів щомісяця на Spotify.