Одеські поліцейські застрелили злочинця при затриманні

В результаті спецоперації зловмисника довелося ліквідувати, щоб убезпечити людей.

Національна поліція

Поблизу села Плужайкове Одеської області спеціальна операція "Грім" завершилася ліквідацією злочинця. Озброєний чоловік був застрелений під час затримання. Про це повідомляє пресслужба обласної поліції.

- Щоб запобігти небезпеці, що загрожувала людям, працівники поліції знешкодили зловмисника. Поліцейська спецоперація завершена. Вибухотехніки розрядили гранату РГД-5, яку загиблий зловмисник затиснув в руці. Зараз триває огляд місця події слідчо-оперативною групою. Тіло правопорушника буде направлено на експертизу, - повідомили в поліції.

За даними відомства, в поліцію надійшло повідомлення від жителів села про те, що чоловік посеред вулиці влаштував стрілянину. Прибулі на місце події правоохоронці встановили, що стрілянину з обрізу мисливської рушниці влаштував житель цього ж села.

- Під час переговорів з поліцейськими зловмисник кілька разів вистрілив в їх сторону і пошкодив автомобіль одного з правоохоронців. У відповідь поліцейськими також було застосовано вогнепальну зброю. За кілька хвилин правопорушник зайшов в чужий будинок і з погрозами вигнав господарів. А потім вийшов на вулицю і, озброєний обрізом і гранатою, попрямував до будинку, в якому живе жінка з дітьми, - зазначають у відомстві.

В результаті операції зловмисник був ліквідований. За даними місцевих ЗМІ, чоловіка застрелив один з дільничних офіцерів. За попередніми даними, від протиправних дій правопорушника ніхто не постраждав.