Переможниця "МастерШеф" запропонувала рецепт пирога з сиром

Ситний і легкий у приготуванні.

instagram.com/sheptukha_chef

Переможниця першого сезону "МастерШеф" Світлана Шептуха порадила підписникам приготувати пиріг з сиром Камамбер. Рецепт з'явився в інстаграмі кухаря.

- Один з найпростіших швидких пирогів. Його можна використовувати як перекус, так і як заміну гарніру. Настільки просто і смачно, що це офіційно можна назвати ліками від осінньої хандри, - розхвалила пиріг Шептуха.

інгредієнти

готуємо

  1. Разморозьте тісто природним шляхом.
  2. Розділіть тісто на дві частини: одна більша, інша менша (під форму). Якщо потрібно, розкачайте тісто. Більшу частину   треба викласти в форму в якості основи.
  3. Порей наріжте півкільцями і запасеруйте на вершковому маслі з цукром. В кінці додайте вино і сіль. Доведіть до кипіння і випарте алкоголь.
  4. Сир наріжте слайсами. Викладіть порей і сир в основу шарами. Накрийте другою частиною тіста. Защепіть краї, у другому шарі тіста зробіть надрізи. Змастіть збитим яйцем.
  5. Запікайте при 180 градусах до готовності. Дайте трохи охолонути.
  6. - Пиріг ароматний і прекрасний, як в теплому вигляді, так і холодним, - підкреслила Шептуха.

У вересні український кондитер Ліза Глінська поділилася рецептом лимонного пирога. Ектор Хіменес-Браво, в свою чергу, поділився рецептом гарбузового кексу. Дієтолог проекту "Зважені та щасливі" Світлана Фус порадила рецепт кокосових сирників в духовці.