Граймс поскаржилася на переслідування папараці і хейт через розставання з Ілоном Маском

Артистка написала пісню, поки переживала те, що трапилося.

REUTERS/Маріо Анцуоні

Канадська співачка, автор пісень і художниця Граймс (в миру - Клер Буше) випустила пісню Love через тиждень після розставання з американським підприємцем, інженером і мільярдером Ілоном Маском. У своєму інстаграмі зірка виставила ролик, де виконує новий трек, а в коментарі до нього поскаржилася на увагу преси і хейт, який обрушився на неї в останній тиждень.

- Я написала і спродюсувала цю пісню у відповідь на всі вторгнення в приватне життя, негатив преси, ненависть і переслідування в інтернеті з боку папараці, з якими я зіткнулася на цьому тижні, - заявила Граймс.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ☘︎𝔊𝔯𝔦𝔪𝔢𝔰 ࿎ (@grimes)

Історія питання

Ілону Маску 50 років, а Граймс - 33 роки. У травні 2018 року в американському виданні Page Six ексклюзивно повідомили, що Маск і Граймс зустрічаються. У травні 2020 у пари народився син. Пара надала  хлопчикові незвичайне ім'я X Æ A-12. 24 вересня Ілон Маск в коментарі Page Six повідомив, що все ще любить Граймс, але їм доведеться розлучитися через роботу в різних містах.

- Ми наполовину сепаровані, але як і раніше любимо один одного, часто бачимося і знаходимося в чудових стосунках, - сказав Маск. - Найчастіше моя робота в SpaceX і Tesla вимагає, щоб я жив переважно в Техасі або подорожував за кордон, а її основна робота проходить в Лос-Анджелесі. Зараз вона живе зі мною, а Малюк Ікс [перебуває] в сусідній кімнаті.

28 вересня в коментарі тому ж виданню Граймс заявила, що після розриву з бойфрендом має намір створити "лесбійську космічну комуну" на супутнику Юпітера.

- Я збираюся колонізувати Європу окремо від Ілона з метою створити лесбійську космічну комуну, - сказала співачка.