Артем Мілевський відчуває себе більше білорусом, аніж українцем

Екс-футболіст київського "Динамо" Артем Мілевський порівняв Україну з Білоруссю

ФК Динамо Мінськ

Екс-футболіст київського "Динамо" Артем Мілевський порівняв Україну з Білоруссю.

-За політику я точно говорити не буду, не хочу. Мене в Мінську мало хто пізнає. Мені це подобається в тому відношенні, що я можу поїхати на метро або автобусі, як це робив у дитинстві. Там ніхто не буде фотографуватися або підходити. Мінськ - специфічне місто, там спортсменів взагалі не знають. Не знаю, чому так, може, не захоплюються спортом.

У Києві все по-іншому. Тут нескінченні затори, метушня, туди-сюди. Час просто біжить. Начебто одну справу зробив, а вже минуло півдня. У Києві дуже метушливо.

Відчуваю я себе більше білорусом, тому що народився у Мінську. Але мені і там і там добре. Це два рідних міста, обидва близькі моєму серцю, - повідав Мілевський в інтерв'ю ютуб-каналу "Ходять чутки".

Минулого тижня Артем Мілевський офіційно оголосив про завершення кар'єри.

Він багато років грав у київському «Динамо», у його складі  тричі ставав чемпіоном України. Також захищав кольори турецького «Газіантепспора», хорватського «Хайдука», румунської «Конкордії», російського «Тосно» і угорської «Кишварди». Останнім його клубом став український «Минай». Разом зі збірною України 36-річний форвард доходив до чвертьфіналу чемпіонату світу-2006.