Катя Осадча показала, як змінювався старший син: Іллі виповнюється 19 років

На честь 19-річчя старшої дитини телеведуча показала архівні фото.

instagram.com/kosadcha

Синові української телеведучої Каті Осадчої і бізнесмена Олега Поліщука виповнилося 19 років. Цей день Ілля святкує далеко від батьків, оскільки вчиться в США. Осадча на честь свята показала в інстаграмі фото Іллі різних років, в тому числі ті, де він ще малюк.

- Іллі сьогодні виповнюється 19. Перший раз святкуємо цей день за тисячі кілометрів один від одного, але це не заважає зробити цей день святковим. Ілля, ти моя гордість і найбільша в світі любов! Нехай все заповітне втілиться, а все інше скажу особисто. На першому фото мені 19, а Іллі півроку. Але це не означає, що мене пора робити бабусею, - написала Осадча.

Каті Осадчій 38 років. З 2001 по 2004 роки вона була в шлюбі з бізнесменом Олегом Поліщуком, який на 14 років старший за неї.

- Прожили ми разом три роки. Не можу сказати, що причиною розлучення була моя робота. Мені було вісімнадцять, я, звичайно ж, не мала наміру сидіти вдома цілодобово з чоловіком. Якщо чесно, коли пішов чоловік, мені стало легше, - говорила Осадча в одному з інтерв'ю.

У 2017 році Осадча вийшла заміж за телеведучого Юрія Горбунова. У пари двоє синів: чотирирічний Іван, а також Даниїл, який народився 19 серпня 2021 року. [Sun_gallery_632593]