Джошуа про свою поразку: Усик нічим не здивував

Британець назвав слабкі сторони українського чемпіона і пояснив, чому він програв.

reutersconnect

Британський боксер привітав з перемогою українця Олександра Усика, який відібрав у нього чемпіонський пояс і прокоментував свою поразку. Спортсмен заявив, що суперник його нічим не здивував і планує ще раз зійтися з ним в поєдинку. Про це повідомляє " ISport.ua ".

- Вітаю Усика, він виконав відмінну роботу. Але ми повернемося. Що пішло не так? Я просто зазнав поразки, таке буває. Після дев'ятого раунду я вже нічого не бачив, мої очі були закриті. При всій повазі до Усику, але я нічим не був здивований. Він був легше, він тримав хороший темп. Але, в той же час, він пропускає і пропускає багато. У реванш потрібно буде зрозуміти, як потрапляти частіше і бити жорсткіше, - заявив Джошуа.

Про те, що боксери можуть зійтися в реванші, підтвердив напередодні бою в Лондоні Джошуа. Британець заявив, що в разі, якщо він отримає поразку, то обов'язково відбудеться негайний реванш з Усиком. У свою чергу промоутер українського боксера Олександр Красюк відзначав, що реванш Усик - Джошуа мав величезне значення для британця, коли підписувався контракт на перший бій і це питання стоїть гостро. У той же час він стверджував, що контракт був підписаний "на фантастичних умовах" для українського боксера.

Український боксер Олександр Усик (19-0, 13 KO) переміг британця Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) і став володарем чотирьох чемпіонських поясів в суперважкій вазі. Поєдинок в Лондоні на стадіоні футбольного клубу "Тоттенхем" завершився одноголосним рішенням суддів 117-112, 116-112, 115-113.