Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом сирних булочок

Для начинки можна використовувати сир різних сортів.

instagram.com/hectorjimenezbravo

Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" і ресторатор Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом булочок з сирною начинкою і сирною скоринкою. Відео, де кухар готує ласощі, з'явилося в його Інстаграме.

- Сирні булочки дуже м'які і є можливість експериментувати з сиром всередині! - зазначив Хіменес-Браво.

інгредієнти

готуємо

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  2. У великій тарі змішайте борошно, розпушувач і додайте холодне вершкове масло.
  3. Перемішайте в крихту, щоб все масло змішалося з борошном, додайте кефір. Вимісити тісто.
  4. Додайте зелену цибулю, сухий часник (за бажанням), а також весь натертий сир, крім моцарелли.
  5. Розкачайте тісто і сформуйте шайби, всередину кожної покладіть шматочок моцарели.
  6. Поставте в духовку на 15-20 хвилин.

У вересні Ектор Хіменес-Браво також поділився рецептом хрустких маринованих огірків в "Спрайт". Євген Клопотенко показав українцям, як в домашніх умовах випікати ніжну французьку булку. Дієтолог "зваження та щасливих" Світлана Фус розповіла, як приготувати сирники в духовці.