Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" і ресторатор Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом булочок з сирною начинкою і сирною скоринкою. Відео, де кухар готує ласощі, з'явилося в його Інстаграме.
- Сирні булочки дуже м'які і є можливість експериментувати з сиром всередині! - зазначив Хіменес-Браво.
інгредієнти
- Борошно - 350 г
- Розпушувач - 10 г
- Вершкове масло (холодне) - 80 г
- Сир Чеддер - 50 г
- Сир Пармезан - 50 г
- Сир російський - 50 г
- Зелена цибуля (нарізаний) - 10 г
- Кефір (або йогурт) - 250 г
- Моцарелла (начинка) - 50 г
готуємо
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- У великій тарі змішайте борошно, розпушувач і додайте холодне вершкове масло.
- Перемішайте в крихту, щоб все масло змішалося з борошном, додайте кефір. Вимісити тісто.
- Додайте зелену цибулю, сухий часник (за бажанням), а також весь натертий сир, крім моцарелли.
- Розкачайте тісто і сформуйте шайби, всередину кожної покладіть шматочок моцарели.
- Поставте в духовку на 15-20 хвилин.
У вересні Ектор Хіменес-Браво також поділився рецептом хрустких маринованих огірків в "Спрайт". Євген Клопотенко показав українцям, як в домашніх умовах випікати ніжну французьку булку. Дієтолог "зваження та щасливих" Світлана Фус розповіла, як приготувати сирники в духовці.