Монфіс повів Світоліну в ефектній блакитній сукні подивитися на Мессі

Перша ракетка України побувала на футболі в Парижі.

Instagram \Еліна Світоліна

Весь Париж тепер, як раніше Барселона, ходить на футбол "на Мессі ", і матчі "ПСЖ" в цьому сезоні остаточно набули статусу світської події. Перша ракетка України Еліна Світоліна і її чоловік, французький тенісист Гаель Монфіс, теж причастилися - відвідали матч матч 6-го туру Ліги 1 між ПСЖ і "Ліоном".

27-річна уродженка Одеси опублікувала в Інстаграм кілька кадрів, зроблених на трибунах "Парк де Пренс" під час поєдинку. На фото тенісистка постала в елегантному блакитному платті, яке, по-перше, дуже йде Еліні, а, по-друге, виділяє її на тлі монотонних нарядів чоловіків на трибунах. У коментарях емодзі-сердечком відзначилася дизайнер Лілія Пустовіт - можливо, впізнали творіння своїх рук?

На одній з фото Світоліна позує на тлі газону "Парк де Пренс", на другий вони з Монфісом уважно дивляться футбол, на третій - розмовляють з відомим французьким баскетболістом Тоні Паркером.

Світоліна і Гаель Монфіс на трибунах "Парк де Пренс". Фото: Instagram \Еліна Світоліна

Матч між ПСЖ і "Ліоном" завершився перемогою паризької команди з рахунком 2: 1. Однак все 90 хвилин спостерігати за Лео Мессі Світоліной не довелось. Чарівник поки невпевнено відчуває себе в ПСЖ (на відміну від Роналду, який в новому своєму клубі забиває в кожному матчі). Аргентинець ще жодного разу не забив за новий клуб і в цілому поки що не виглядає яскраво, і в поєдинку з "Ліоном" навіть був замінений. Мессі явно був незадоволений цим, що вилилося в напружений момент між зоряним форвардом парижан і наставником команди Маурісіо Почеттіно - замінений футболіст, йдучи з поля, відмовився потиснути тренеру руку.

Раніше повідомлялося, що Еліна Світоліна відсвяткувала 27-річчя і піднялася в рейтингу WTA, ставши четвертою ракеткою світу.

Також ми писали про те, що на футбол в Києві прийшли Ігор Коломойський, а також безліч депутатів і міністрів, що викликало чутки про неформальних кулуарних переговорах.

Еліна Світоліна у Парижі подивилася футбол і показала сукню. Фото: Instagram \Еліна Світоліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Лео Мессі з дружиною справив в Парижі фурор: Коли я приїхав, тут панувало божевілля