Легіонер "Динамо" одружився з українкою

Друзі футболіста Томаша Кендзьора опублікували фото з його весілля.

Instagrsm \Томаш Кендера

Футболіст київського "Динамо" Томаш Кендзьора на вихідних тихо одружився на своїй дівчині - українці Вікторії Стецик. Фото з весілля були опубліковані нареченою та гостями заходу в Сторіс Інстаграм.

Торжество пройшло в київському готелі Fairmont. На знімках видно, що привітати Томаша і його обраницю прийшли інші гравці Динамо - Беньямін Вербич, Микола Шапаренко та Денис Гармаш.

Раніше Ольга Харлан розповіла про секс на Олімпіаді в Токіо. А глава ФФУ Андрій Павелко обвінчався в Стамбулі зі своєю цивільною дружиною Катериною Чаус.

Вербич на весіллі сподобалося. Фото: Instagram \Беньямін Вербич.

Також ми писали про те, що футболіст збірної України зіграв весілля перед Євро-2020 між матчами з Бахрейном і Північною Ірландією (і там серед гостей теж був популярний Шапаренко). А срібний призер Ігор у Токіо боксер Олександр Хижняк одружився на початку вересня.

А дружина півзахисника "Динамо" Буяльського пояснила, чому дівчата футболістів збільшують губи.

Шапаренко на весілля, як на футбол, прийшов в спортивному взутті. Але - ультрамодного. Фото: Instagram \Микола Шапаренко.

ДОВІДКА

Про Вікторії Стецик відомо мало. Проживає в Києві. Навчалася в університеті імені Бориса Грінченка. В одному з інтерв'ю вона зізналася, що познайомилася з футболістом незабаром після того, як він переїхав до столиці України в 2017 році, розлучившись на батьківщині зі своєю попередньою дівчиною Наталею Прзібіш.

- Перш за все, я фанатка свого хлопця. Що стосується моїх улюблених команд, то на першому місці у мене "Динамо" (Київ) і збірна Польщі, - розповідала Стецик польському виданню Szpilki na trybunach.

Дівчина також відзначала, що до зустрічі з Кендзьором футбол її не цікавив і що іноді бути дівчиною футболіста складно: під час матчів і зборів пара довгий час не бачиться.

Томаш Кендзьора виступає за київський клуб з літа 2017 го. У складі збірної Польщі Кендзьора провів 16 матчів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Бразильський екс-нападник "Дніпра" Матеус : Якщо дізнаєшся України, вона назавжди підкорить твоє серце