Російські пабліки підтвердили смерть відомого пропагандиста під час розгрому колони «Вагнера» в Малі

Мові йде про Микиту Федяніна.

Під час розгрому найманців приватної військової компанії "Вагнер" у Малі був ліквідований відомий пропагандист Микита Федянін. Про це пише УНІАН з посиланням на російські телеграм-канали та оточення автора провоєнного Telegram-каналу Grey Zone.

Повідомляється, що Федянін протягом деякого часу знаходився у Центральноафриканській Республіці, після чого поїхав у Малі для написання "серії репортажів про діяльність малійської армії".

Проект ВЧК-ОГПУ уточнює, що російський пропагандист народився у Липецьку. На початку 2024 року кинув університет, підписав новий контракт і поїхав до ЦАР.  

- Микита просив прилетіти матір окремо в Африку, щоб передати їй сумки з трофеями і покупками, серед яких були шкури крокодила. З Малі він виїжджати не міг за умовами контракту. Також він передав до Москви через товаришів по службі кілька сумок із диковинами з Африки. Приблизно тиждень тому Микита попередив, що буде без зв'язку, нібито він із підрозділом передислокується в інше місце", - ідеться в повідомленні з посиланням на матір пропагандиста.