Алла Барановська зізналася, що неправильне лікування акне призвело до передінсультного стану

Дружина Миколи Тищенка показала відверті фото та розповіла, як схудла на 17 кілограмів і вилікувала акне.

Власниця мережі салонів краси Clipse та дружина народного депутата Миколи Тищенка Алла Барановська розповіла, що неправильне лікування акне призвело до майже передінсультного стану у 27 років. В інтерв'ю для YouTube-каналу Раміни Есхакзай Барановська вперше показала фотографії того періоду, коли вона поправилась на 17 кілограмів і лікувала акне.

- На початку травня я зрозуміла, що щось не так, я стрімко набрала 10 кілограмів буквально за три тижні. Потім додається обличчя, і це не просто один прищик, а це обличчя, яке болить, ти не можеш взагалі доторкнутись до нього, і кожного ранку - нові рани. І що б я не робила косметичними засобами, взагалі нічого мені не допомагало... Лікарі сказали, що у мене інсулінорезистентність, наразі усім дівчатам кажуть цей діагноз. Мені призначали ті ліки, які взагалі не мали права призначати. Ці ліки зазвичай призначають людям похилого віку та діабетикам. Нічого не допомагало, я продовжувала набирати вагу. Це лікування  погіршило стан всіх внутрішніх органів, що призвело до майже передінсультного стану в 27 років... Я ходила до дуже дорогих лікарів і платила великі гроші, - зізналася Барановська.

Оскільки лікарі не змогли допомогти Барановській, вона сама почала аналізувати свій стан та спосіб життя. У грудні 2022 року Алла зникла із соцмереж і за декілька місяців змінила раціон, рано лягала спати і, як результат, схудла майже на 17 кілограмів.

- Мені не можна було приймати жодних ліків, навіть вітамінів. Починалося все зі спеціальної дієти для тих, у кого проблеми з ЖКТ, стіл №5 називається. Вона дуже легка, там треба їсти 5-6 разів на день. Але якщо є проблеми з інсуліном, треба коригувати дієту. Мені можна їсти три рази на день і бажано не робити перекусів. Почала нормально спати, ні про що не думала, відписалась від телеграм-каналів. Наприкінці січня я вже важила 53 кілограми. Тобто скинула десь 16 кілограмів за два місяці. Я налагодила раціон, і у мене самі собою почали зникати проблеми із обличчям, - розповіла Барановська.

Барановська не приховує, що фотошопила свої фотографії, щоб ніхто не помітив зайву вагу та проблеми із обличчям.