Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

ФАКТ. Streetstyle образи з кросівками та кедами на високій платформі

ФАКТ. Streetstyle образи з кросівками та кедами на високій платформі

У поточному сезоні є надзвичайно актуальними різні моделі взуття, в тому числі спортивного, на товстій підошві. З ними можна створювати нескінченну кількість приголомшливих образів. Пропонуємо кілька безпрограшних і цікавих поєднань.

Придбати жіночі кросівки на високій підошві можна в online-store «Міратон». У каталозі представлений великий вибір моделей авторства відомих брендів за приємними цінами. Також магазин надає безліч бонусів у вигляді кешбеку, безкоштовної доставки на позиції нової колекції, можливості замовити примірку або розділити оплату на кілька частин.

Ідеї стилізації кросівок в аутфітах вуличного стилю

  • Потерті джинси скінні будуть виглядати круто в поєднанні зі сріблястими кросівками на платформі.
  • Затишний кремовий джемпер в тандемі з легкою шовковою спідницею і білими кросівками на високій підошві – втілення міського шику.
  • Прихильницям простоти і невимушеності сподобається комбінація чорних кед на платформі, вузьких темно-синіх джинсів і сірого шерстяного светра.
  • Збережіть сексуальність і актуальність в луці з кросівками пастельної гами, сукнею без рукавів з принтом і чорними сонцезахисними окулярами.
  • Універсальний варіант – чорно-білі кеди, тому що вони ідеально підходять до яскравих, нейтральних і монохромних нарядів. Обирайте футуристичний мінімалізм, який відмінно впишеться в міський стиль.
  • Актуальне поєднання: блакитні джинси, кольоровий кроп-топ і бежеві кросівки на масивній підошві.   ​

Новости по теме: спорт Мода Обувь