Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

На какие вопросы ответит Ющенко в интернете?

На какие вопросы ответит Ющенко в интернете?

В следующий вторник, 16 декабря, президент Украины Виктор Ющенко ответит на вопросы интернет-аудитории.

Ющенко проведет online-конференцию "Итоги года и взгляд в будущее", сообщает издание "Украинская правда".

Начиная с сегодняшнего дня, 9 декабря, каждый пользователь интернет может задать свой вопрос главе государства, проголосовать за уже имеющийся вопрос. Президент ответит на наиболее рейтинговые вопросы.

К 15 часам 9 ноября самыми популярными были такие вопросы президенту Украины:

1. Шановний пане Президенте!
Скажіть відверто - як Ви вважаєте, Президент, що довів власну країну до такого стану, має моральне право залишатися Президентом?

2. З минулого року широку громадськість цікавить лише сенс Ваших слів: "...пропатчити можуть допомогти програмісти Секретаріату Президента..." -- МИ ДЗВОНИЛИ багато разів, і ніхто нам не зміг сказати "ЯК ПРОПАТЧИТИ KDE2 ПІД FreeBSD" -- РОЗКАЖІТЬ НАМ ДОКЛАДНО ПРО ЦЕ В ПРЯМОМУ ЕФІРІ!!! Адже під час кризи ТІЛЬКИ ГАРАНТ КОНСТИТУЦІЇ може пояснити "ЯК ПРОПАТЧИТИ KDE2 ПІД FreeBSD" Дякуємо!

3. Чи будуть покарані міліціонери, що побили хлопця на Оболоні та міліціонери, що приїхали на виклик разом зі своїм начальником?
Про "Бандитам - тюрьми" проїхали. А міліціонерам будуть?

4. Чому Ви завжди розповідаєте, ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ, але НЕ РОБИТЕ САМІ?

5. Шановний пане Президенте! Одна британська газета якось написала про Вас: "Він ніколи не втрачає можливості втратити можливість". Думаю, що більщість населення України згодні з цим висловом на сто відсотків, бо Ваші дії дійсно неадекватні, і Ви, нажаль, не виконуїте своїх оіцянок. А що Ви особисто думаєте про свої успіхи? Визнання голодомору не рахується, скажіть, що, на Вашу думку, Ви зробили для живих людей.

6. Пане Президенту! Минув уже рік, як фонд, що очолює Ваша дружина, зібрав у народу кошти на будівництво "лікарні майбутнього", від якої залежить життя багатьох тяжкохворих дітей у нашій країні. Рік тому Ви казали, що грошей у бюджеті на це не має, тому їх збирали "усім миром". Будівництво і досі не розпочато. Але вже у цьому році на памятник жертвам голодомору витрачено непристойно велику суму бюджетних коштів. Ви вважаєте, що пріоритети розставлені правильно? Чи не є це просто аморальним?

7. Чому Україна виявилася такою вразливою для економічної кризи? Чому отримавши кредит від МВФ, надалі не взмозі стабілізувати курс гривні?
Що буде з Україною, якщо знову економіка в світі буде обвалюватись? Чи буде в нас така влада, яка зможе захистити Нашу Державу від економічних катаклізмів?

8. Пане Президенте, нещодавно ви наголосили, що першостатейна проблема для нас - це побудування Батуринської фортеці-музею! Яким чином ота фортеця, а також стелла присвячена голодомору допоможуть вивести країну с кризи у короткий час? Яким чином ви будете використовувати ці споруди для нагодування народу, на купівлю ліків, на медичне обслуговування, на зарплати в бюджетній сфері....тощо?

9. Ви ще не втомилися, пане Президенте?

10. Пане Президенте, а чи не час Вам шляхетно піти у відставку? Як чесній людині?

Прямая трансляция конференции в сети Интернет состоится 16 декабря, в том числе и на нашем сайте.