Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Юлия Тимошенко: "Не допустите перевыборов на спорных округах!"

Юлия Тимошенко:
Пресс-служба "Батькивщины" обнародовала очередное заявление Юлии Тимошенко. Приводим его текст полностью.
 
"Заява Юлії Тимошенко
 
Як я і стверджувала раніше, парламентські вибори 2012 року сфальшовані від початку і до кінця. Правоту цих слів підтвердили ті аморальні події, які сьогодні відбуваються на багатьох мажоритарних округах. Так само проводилися фальсифікації виборів по партійним спискам та більшості мажоритарних округів, тільки це робилося в тиші і безконтрольності.
 
Однак навіть за такої тотальної фальсифікації, використання політичної корупції, адміністративного ресурсу та силовиків, влада з тріском програла вибори. Опозиція, в тому числі декларативна, сумарно отримала більшу підтримку та довіру громадян. 70% громадян проголосували проти Януковича. Це не дає йому спокою.
 
Вони перелякалися народного вироку. Вони також знають, що половина з 30%, які вони отримали, намальована ними. Саме тому поставлене завдання за будь-яку ціну вирвати ці 13 округів для тих кандидатів, які в перший же день роботи Верховної Ради увійдуть "тушками" до президентської більшості. Для цього задіяні штурмовики "Беркуту", які готові виконати всі накази, в тому числі, проливати кров мирних громадян, які вийшли захистити свій голос.
 
Зрозуміло, що в кожної фальсифікації на проблемних округах є своє прізвище та ім’я. Люди, які йдуть на це, повинні понести відповідальність. Треба не забути їх дії та зробити все, щоб фальсифікатори були покарані. Поки хоча б один не понесе заслуженого покарання, доти в Україні будуть знаходитися охочі фальсифікувати вибори.
 
Проте я хочу, щоб ми розуміли – це лише виконавці та співучасники. Реальним замовником фальшивих виборів є особисто Янукович. Не треба бути наївними, без його сценарію всього цього не відбулося б протягом всіх виборів та вже майже двох тижнів після дня голосування.
 
Я дякую всім українцям, журналістами та кандидатами в депутати, які з усіх сил, без їжі та сну захищають право на свободу вибору в Україні. Моє голодування – це протест проти несправедливості і фальсифікацій, прояв солідарності із вами - мужніми та справжніми людьми. Поки ви є – у нас є справжнє майбутнє.
 
Щоб вони не робили, для мене та всіх адекватних людей переможцями та справжніми Народними Обранцями вже стали: Віктор Романюк, Аркадій Корнацький, Микола Булатецький, Леонід Даценко, Юрій Левченко, Наталя Солейко, Сергій Терьохін, Ксенія Ляпіна, Іван Мельничук, Роман Карпюк, Андрій Путілов та інші опозиційні кандидати, чия перемога зафіксована протоколами із мокрими печатками.
 
Зараз цю перемогу Янукович приватизує так само нечесно, як „Укртелеком”. Не допустіть перевиборів на округах, де Янукович шляхом фальсифікацій, підкупу та силового тиску хоче перекреслити та привласнити вибір людей. Погодитись на перевибори за таких обставин означає легітимізувати фальсифікації, підвести тих громадян, які ведуть безкомпромісну боротьбу за кожну дільницю. У опозиції є протоколи з оригінальними підписами та печатками, де зафіксований справжній результат. Я прошу опозицію вимагати підрахунку голосів по цим протоколам і не давати другого шансу корупціонерам та фальсифікаторам глумитися над вибором людей. Люди вже зробили свій вибір на цих округах. Досить експериментувати! Вірю, що ви доб`єтесь справедливості!
 
Юлія Тимошенко"