Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Відкритий лист трудового колективу консорціуму «ЄДАПС»

Відкритий лист трудового колективу консорціуму «ЄДАПС»

Паспорт з електронним носієм біометричної інформації. 

Вимоги Європейського Союзу

Вельмишановний Вікторе Федоровичу! 

Багатотисячний колектив консор­ціуму ЄДАПС - один з найкрупніших платників податків в Україні, з бурхливим піднесенням і честю сприйняв звістку про підписання Україною Плану дій з метою отримання безвізового режиму на черговому саміті Україна - ЄС в Брюсселі 22 листопада 2010 року.

Цим листом офіційно Вас інформуємо, що в Україні повністю існують власні технології з виготовлення паспортів з електронним носієм біометричної інформації, які підтверджені всіма світовими експертними організаціями, такими як: ICAO, представниками Євросоюзу в кількості 57 осіб, які відвідали виробничі потужності консорціуму ЄДАПС, відповідними експертними висновками міжнародних лабораторій. Додатки 1, 2, 3.

Ми офіційно заявляємо, що державі Україна не потрібна жодна іноземна допомога або іноземна консультація. Більш того, консорціум, в складі якого тільки українські підприємства, входить в десятку кращих підприємств світу по виготовленню біометричних ідентифікаційних документів. Підтвердженням цьому є те, що консорціум був удостоєний честі виготовляти біометричні паспорти та електронну ID картку ІНТЕРПОЛУ, за впровадження яких проголосували, практично одноголосно, всі члени ІНТЕРПОЛУ, а їх на сьогоднішній день 189 країн.

Нас приголомшує та наклепницька кампанія, яка розгорнута проти нашого консорціуму. Ми розуміємо, що це робиться лише з однією метою: щоб як можна на довгий термін затягнути Ваші прогресивні дії, принизити українські досягнення перед світовою громадськістю. 

Консорціум готовий в будь-який день, будь-якій експертній комісії надати наші досягнення і завіряємо Вас, вельмишановний Вікторе Федоровичу, про те, що на сьогоднішній день, в Україні створено науково-промисловий комплекс, якого не має жодна країна світу.

Консорціумом на­ді­сла­ні листи і всі експертні висновки всім міністрам і завіряємо Вас, що ми можемо вже з 1 лютого 2011 року видавати біометричні паспорти громадянам України. І для цього не потрібно створювати жодних незрозумілих державних комісій, вивчати світовий досвід. На сьогоднішній день всі їздять вивчати україн­ський досвід і це загальновідомо у всьому світі. 

Трудовий колектив консорціуму «ЄДАПС».

Кликните для увеличения.

 

 

Кликните для увеличения.

 

 

Кликните для увеличения.

 

 

Кликните для увеличения.

 

 

Кликните для увеличения.

 

 

Кликните для увеличения.

 

 

Додатки:

1. Копія листа Генерального секретаря ІСАО від 09.11.2009 р. на англійській мові та його переклад на українську мову на 2 арк. в одному екземплярі.

2. Копія витягу з висновків міжнародної експертної компанії FIME про відповідність паспорта «ЄДАПС» з електронним носієм біометричної інформації міжнародним стандартам за результатами проведених експертиз (на англійській мові та його переклад на українську мову на 2 арк. в одному екземплярі.

3. Витяг з висновків міжнародної експертної компанії SECUNET про відповідність паспорта «ЄДАПС» з електронним носієм біометричної інформації міжнародним стандартам за результатами проведених експертиз (на англійській мові та його переклад на українську мову на 2 арк. в одному екземплярі.