Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
24 апреля
Загрузить еще

Факт. Квіткова мода: вибираємо в Києві троянди в шляпнiй коробці

Факт. Квіткова мода: вибираємо в Києві троянди в шляпнiй коробці

Саме такі композиції прийшли на зміну стандартним букетів, обрамленим "спідницями" з кольорового целофану. Отримати ароматний презент буде рада будь-яка жінка, замовляють ж троянди в шляпнiй коробці Київ тільки у кращих флористів столиці. Талановиті майстри використовують свіжі рослини для створення оригінальних букетів, які стають ідеальним подарунком до будь-якого свята.

Троянди в шляпнiй коробці: вибираємо найкращий презент для коханих

Роза визнана королевою всіх кольорів, тому вона вимагає особливого обрамлення. Все частіше для цього використовують стійку основу - міцну і красиву коробку для капелюшків. Виконують її у вигляді куба, циліндра, прямокутника. Вперше подібний тренд з'явився у Великобританії, звідки поширився по всьому світу. Розсудливі і акуратні англійці використовували для обрамлення капелюшні коробки. Згодом мода підхопила нове віяння. Для оформлення стали випускати коробки різних відтінків, тому у сучасних флористів є великий вибір. Вони підбирають тубуси для квітів:

  • квадратні;
  • у вигляді скриньок;
  • витягнутої циліндричної форми;
  • прямокутні з кокетливою кришкою;
  • шестикутні і навіть трапецієподібні.

Для композицiї використовують як великі троянди, так і дрібні кущові або розкішні піоновi троянди. Крім королеви квітів, використовують для оформлення інші рослини та зелень.

Новости по теме: Цветы Киев