Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
28 марта
Загрузить еще

Факт. У Дніпрі стартувала довгоочікувана музична подія - фестиваль "БezViz": хто запалює глядачів

Факт. У Дніпрі стартувала довгоочікувана музична подія - фестиваль

Захід проходить у рамках програми "Культурна столиця" за підтримки фестивалю "Faine Місто".

"Усі сумували за фестивалем, оскільки торік через карантин довелося провести його в онлайн-форматі. Тому цього року доклали усіх зусиль, щоб музичне свято пройшло на максимум. Також цього разу дещо експериментуємо з форматами, зокрема, зробили нічну сцену, де гратимуть багато діджеїв. Додали низку цікавих фотозон, розважальних локацій, де спонсори роздаватимуть подарунки. Тож сподіваємося, що глядачі будуть усім задоволені", – сказала Марія Гусева, організаторка "БezViz Festival".

Зі свого боку співорганізатор фестивалю, організатор фестивалю "FaineМісто" Володимир Пасяка зазначив: "Цей фестиваль робиться для людей. Упевнений, що такі радісні миттєвості закарбуються у пам’яті глядачів, і вони ще довго згадуватимуть цю музичну подію". Для гостей фестивалю – три сцени, безліч активностей, локацій: фудкорт, дитяча зона з бебісітенгом, екстрим-парк, розважальна зона для дітей з різними майстер-класами.

У перший день музичної події глядачів запалюють "Mountain Breeze", "Жадан і Собаки", Kalush, Павло Зібров, Іван Дорн. А також "Heartprints", "DENOI", "Space of variations", Motanka.

 

"Дніпро — україноцентричний мегаполіс. Ми часті гості у місті. Виступати тут завжди приємно, публіка приходить підготовленою, глядачі знають на кого прийшли, і вони з тобою на одній хвилі, підспівують. На фестивалі усім даруємо свої серця", — підкреслив лідер українського музичного гурту "Жадан і Собаки" Сергій Жадан.

Водночас народний артист України Павло Зібров розповів: "Сьогодні співаю свої хіти, лунає виключно запальна музика. Тут розкута обстановка, гарна жива природа, локація — дивовижна. Фестивалі заряджають як артистів, так і глядачів. Тож єднаймося, заряджаємося і насолоджуємося музикою, доброю атмосферою".

Концертну програму на головній сцені відкрив молодий гурт "Mountain Breeze". "Фестивалі — це завжди круто. На "БezViz" вперше, і раді тут виступати, запалювати публіку і отримувати фідбек. Відчуття і настрій — чудові", — наголосив лідер гурту Олександр Біляк.
На "БezViz" з’їхалися глядачі не лише з Дніпра, а й різних міст України. Усі охочі можуть зупинитися у кемпінговому містечку, організованому на території фестивалю.

Маргарита Самовол приїхала з Кам’янського з компанією друзів: "Усі три дні мешкатимемо у кемпінговому містечку. Усі заявлені виконавці, гурти — чудові. Такі формати музичних подій нам до вподоби. Раді, що організатори влаштували нічну сцену. Словом, будемо тусуватися, а сон — для слабаків".

 

Молода пара дніпрян Ганна і Владлен на фестивалі вперше.

"Масштаби вражають. Усе так чудово організовано. Загалом уже скучили за такими відкритими подіями. Тому налаштовані гарно провести час, насолодитися різною музикою", — додала дніпрянка.

Триватиме "БеzViz" три дні. Серед тих, хто виступає 14 серпня та 15 серпня – Христина Соловій, "Антитіла", "ТНМК", Tommy Ca$h, "Пасть Krokodila", "Epolets" та інші.

Детальний розклад усіх днів можна переглянути на офіційному сайті https://bezviz.family/

 
 
 

 

Новости по теме: Новости Днепра Концерты