Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Факт. Борис Філатов зустрівся з новопризначеною Генконсулкою Німеччини Танею Байєр

Факт. Борис Філатов зустрівся з новопризначеною Генконсулкою Німеччини Танею Байєр

Для новопризначеної дипломатки це – перша офіційна зустріч на посаді. Сфера її діяльності – п’ять східних областей України.

"Дякую за цей візит. Прекрасно, що нам вдалося провести особисту зустріч, тим паче, коли ви нещодавно обійняли цю посаду. Ми дуже добре спілкувалися з вашим попередником. Я також завжди є до вашого розпорядження", – сказав Борис Філатов. Він також запросив пані Байєр відвідати святкування Дня міста Дніпра у вересні. Нині присутність уже підтвердили близько двох десятків представників дипломатичної спільноти різних країн світу. 

Також сторони обговорили подальші перспективи співпраці. 

"Дякую, що так швидко погодилися на зустріч. Для мене це – перший офіційний візит, котрий я тут проводжу. І я дійсно рада, що ця перша зустріч проходить саме з вами", — зазначила Таня Байєр. 

Також цієї п’ятниці, 6 серпня, пані Байєр відвідає відкриття виставки "Злам на Сході. Життя змінюється", присвяченої 30-річному ювілею возз’єднання Німеччини. Її організовано на алеї скверу Героїв за сприяння Посольства Федеративної Республіки Німеччина і Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку з офісом у Дніпрі, а також Українським інститутом національної пам’яті та за підтримки мерії Дніпра.