Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
3 мая
Загрузить еще

Факт. Сміливість бути помітним: чому смартфони SPARK 7 ідеально підходять яскравим людям

Факт. Сміливість бути помітним: чому смартфони SPARK 7 ідеально підходять яскравим людям

Ми весь час спостерігаємо, як різні люди на одні й ті ж події реагують по-різному. Те, що для однієї людини справжня перешкода і випробування, для іншої – цікавий виклик і пригода. Хтось боїться змін, як вогню, а хтось їх шукає цілеспрямовано. Одні живуть з упевненістю, що перемагати – соромно, і що потрібно задовольнятися малим, а інші – не бояться бути яскравими й помітними, завжди прагнуть більшого і щиро пишаються своїми досягненнями.

Вся справа – у нашому мисленні, стверджує американська психологиня і одна з провідних експерток в області мотивації Керол Дуек. Вона виділяє два типи мислення – фіксоване та гнучке. У першому випадку люди тяжко сприймають критику та поразки, бояться невдач, тому часто уникають змін у житті. Люди з гнучким мисленням, навпаки, вміють і люблять дізнаватися щось нове про світ, не бояться бути помітними, особливими, вирізняються своїм прагненням до кращого. Те, до якого типу належить людина, впливає, зрештою, на її життя. Втім, спосіб мислення не є чимось, що успадковується від батьків і визначається на рівні ДНК – світогляд і світосприйняття цілком можуть змінюватися. Звісно, щоб стати кращою версією себе завтра, слід гарно потрудитися сьогодні. Записатися на вебінар чи тренінг з подолання прокрастинації, попрацювати над подоланням страхів, зрештою, зайнятися спортом. Адже відомо, що фізичні вправи якнайкраще впливають на настрій, імунітет та розвиток сили волі.

Як вирізнити людину з гнучким мисленням у натовпі? Просто. Це той, хто не озирається у пошуках схвалення, той, хто не соромиться емоцій і власних суджень. Зовні така людина також не буде схожою на оточуючих – усі її речі ніби говорять за неї. Вони необов’язково є дуже модними чи дорогими, вони – підкреслюють індивідуальність. Це може бути екорюкзак з цікавим орнаментом, адже він зручний і красивий, хенд-мейд браслети, тому що це мило і оригінально. І девайси – необов’язково розкручених брендів. Це може бути смартфон китайського бренду, але з витривалою батареєю, екраном з відмінною кольоропередачею, стильним дизайном, камерою, яка робить чудові світлини за будь-яких умов і, звісно, з найсучаснішими функціями для зручного і комфортного спілкування, ігор та відеопереглядів.

SPARK 7 від бренду TECNO Mobile – яскраві, ергономічні, надійні смартфони з молодіжної лінійки. Ця літня новинка саме створена для користувачів, які не бояться вголос заявити про себе світові, бо й самі телефони на задній панелі з градієнтом мають дуже виразне лого.

TECNO Mobile – компанія, яка постійно заявляє про свою велику зацікавленість у найновіших технологіях, а також про відданість користувачам, які є молодими серцем та не хочуть відкладати своє життя на потім. У нас немає у запасі вічності, тож ми маємо поспішати, а активне життя – це виклики і задачі. Саме тому смартфони SPARK 7 дуже витривалі: акумулятор ємністю 5000 мАг дозволить безупинно говорити телефоном протягом 42 годин без додаткового підзаряду, чи 18 годин працювати в інтернеті, або 180 годин прослуховувати музику в навушниках.

 

Одна з найбільших переваг цього смартфону – NFC, за допомогою якого користувач може здійснювати безконтактні розрахунки – будь-де і миттєво. Також він має слоти для двох SIM-карт, тож не потрібно обирати між двома вигідними операторами і друзями, яким можна вільно телефонувати. 

 

Сучасний користувач, який полюбляє технології, і SPARK 7 – це чудова цифрова пара, яка підходить одне до одного, наче ключ до замку. Адже цей телефон має чимало зручних цікавих функцій, у які можна швидко закохатися. Для любителів соціальних мереж стане в пригоді App Twin, який дозволяє одночасно запускати два облікових записи. Instant Chat Bubble допоможе чатитися у різних додатках, без перемикання між ними. Bluetooth Audio Share 2.0 дозволяє під’єднати до SPARK 7 дві безпровідні колонки і створити вау-звучання закачених на смартфон улюблених хітів. Або навпаки – влаштувати тиху вечірку, законективши дві пари безпровідних навушників, щоб разом із другом переглядати відео чи слухати музику, наприклад, в подорожі поїздом чи туристичним автобусом.

Дуже важлива перевага SPARK 7 – це великий 6,52-дюймовий дисплей з розподільчою здатністю екрана 1600*720, справжній імерсивний міні-кінотеатр! А якщо згадати про бездоганну подвійну АІ камеру на 16 МП, яка має безліч режимів для б’ютифікації та зйомок за різних сценаріїв: рух, яскраве світло, темрява і напівтемрява тощо, то отримуємо прекрасного цифрового помічника і друга, який вигідно підкреслює індивідуальність власника.

 

"Минуле – привид, майбутнє – мрія, і все, що в нас є – сьогодення", – казав американський письменник Елберт Грін Хаббард. А ще – у нас є чудові технологічні можливості, які дарує нам світ, і безліч виборів, які ми можемо зробити саме сьогодні. Живіть в моменті, будьте яскравими і неповторними – разом зі SPARK 7!

 

 

Новости по теме: Мобильный телефон