Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
18 марта
Загрузить еще

Факт. Міністр розвитку громад та територій Чернишов і міський голова Дніпра Філатов оглянули Індустріальний парк

Факт. Міністр розвитку громад та територій Чернишов і міський голова Дніпра Філатов оглянули Індустріальний парк

Нині тут розвивають новий проєкт, що допоможе залучити у Дніпро потенційних інвесторів. Ділянка буде зручною для будівництва необхідної інфраструктури та має потрібні потужності. Зі свого боку місто інвестуватиме в мережі та технічні умови.

"Дякую міському голові, що він запросив. Цього не було в нашій програмі. Це дійсно об’єкт, який вартий уваги", – сказав міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час перебування у Дніпрі 6 квітня. 

Крім цього, представник уряду оглянув реконструкцію НВК № 33. Під час оновлення тут зберегли історичний фасад будівлі, відремонтували коридори та  кабінети. Усі речі, інтерактивне обладнання – придбані коштом міста.

"Попереду – реконструкції лікарень (окрім уже зробленого – ред.), інших об’єктів комунальної власності. Це потрібно, щоб захищати інтереси територіальної громади та покращувати життя людей", – сказав мер Дніпра Борис Філатов.

Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов під час свого візиту в Дніпро заявив, що проект "Велике будівництво" і міська влада Дніпра на умовах співфінансування проведуть масштабну реконструкцію п'яти комунальних об'єктів.

"У 2021 році в рамках проєкту "Велике будівництво 5 об'єктів буде реалізовано саме в Дніпрі. Це демонструє потужний потенціал якісної співпраці міста, області та держави. Я вдячний меру міста і голові обласної державної адміністрації за конструктивний діалог. Бенефіціарами досягнень цієї співпраці є жителі міста. Дніпро заслуговує, щоб соціальна інфраструктура тут була найкраща, і все це - підтвердження цих слів", - сказав Олексій Чернишов.

В рамках такої співпраці планується реалізувати п'ять проєктів: реконструкція інженерних мереж і інфекційного корпусу Дніпропетровської міської дитячої клінічної лікарні № 6, реконструкція частини хірургічного корпусу Клінічного об'єднання швидкої медичної допомоги під операційний блок та відділення інтенсивної терапії політравми, реконструкція частини терапевтичного корпусу Клінічного об'єднання швидкої медичної допомоги під центр гострої кардіоваскулярної і цереброваскулярної патології, а також реконструкція адмінбудівлі по пр. Слобожанському, 8 під центр надання адміністративних послуг "Прозорий офіс".