Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Факт. В ногу со временем!

Факт. В ногу со временем!

Немного истории

Темп жизни сегодня ускорился если и не до первой космической скорости, то уж точно до сверхзвуковой. Это находит выражение хотя бы в том, что многие термины и понятия, никому не знакомые еще вчера, в одночасье становятся неотъемлемой частью нашей жизни. Возьмем, к примеру, криптовалюту: буквально за несколько лет этот вид платежной системы из чего-то полуфантастического превратился в самую что ни на есть объективную реальность. Что ж, это вполне объяснимо. Здесь сыграли свою роль сразу несколько факторов, одним из которых является неуклонный рост курса обмена криптовалюты – в частности, биткоина. Двенадцать лет назад, сразу после его создания, при первой зафиксированной операции по обмену криптовалюты один биткоин оценивался всего лишь в одну десятую цента США, а совсем недавно его стоимость достигла без малого шестидесяти двух тысяч тех же долларов – выводы можете сделать сами.

Новая реальность

В наше время приобретение навыков в операциях с цифровой валютой имеет особое значение: мы видим, как стремительно переходит в цифровую область вся деловая и финансовая сфера. Все большее количество людей углубляется в альтернативную реальность – и на то есть объективные причины. Вряд ли кто-то захочет остаться в стороне, когда весь цивилизованный мир уже активно использует криптовалюту в качестве финансового инструмента – продает, покупает, обменивает, инвестирует! Построен целый финансовый мир – с биржами, аукционами, виртуальными обменными пунктами в разных странах и на разных континентах. За биткоин покупаются автомобили, криптовалюта используется в качестве платежного средства в торговых фирмах, строительных компаниях, архитектурных бюро и т.д. И здесь очень важно найти надежного партнера и помощника.

Сделать сложное – простым!

Конечно, опасения новичков столкнуться с трудностями при операциях с цифровыми деньгами имеют под собой почву – но только до тех пор, пока они не воспользуются услугами обменника Exchanger1! Осуществляя свою деятельность уже более шести лет, этот обменник криптовалюты стал примером того, до какой степени можно упростить сложные задачи, сделать легкими, понятными и – главное! – выгодными все финансовые операции с цифровой валютой. Но не следует думать, что этот обменник нацелен на какую-то определенную фокус-группу: он успешно и продуктивно работает для всех, кто уже открыл для себя "окно возможностей" работы с криптовалютой – фрилансеров, трейдеров, майнеров, профессионалов и любителей.

Набираем обороты!

Начать хотя бы с того, что здесь вы всегда найдете наиболее выгодный  курс обмена криптовалют по сравнению со многими другими обменными пунктами. Но это только начало: с каждым новым оборотом выгоды будут только увеличиваться! Дело в том, что в этом обменнике клиентам предлагается эксклюзивная система персональных скидок, когда при каждой следующей обменной операции клиентская скидка увеличивается. Регистрируясь на сайте, пользователь автоматически получает доступ к партнерской программе и всем возможным бонусам. Сама регистрация занимает пару минут, здесь тоже все предельно просто и ничего лишнего. После регистрации клиент становится хозяином своего личного кабинета, где в дальнейшем он сможет в любой момент просмотреть всю информацию о произведенных им финансовых операциях, не беспокоясь при этом об их анонимности. Сайт имеет многоступенчатую защиту, поэтому поисковые системы не смогут обнаружить аккаунты клиентов. Обменник защищен 256-разрядным шифрованием, а также обладает сертификатом безопасности SSL.

Без лишней волокиты

Все запросы на сайте обменника обрабатываются автоматически и ведутся во всех направлениях, причем, по каждому из них гарантирован наилучший курс. Выплаты же производятся моментально, что особенно важно в наше время. Так же быстро, без лишних проволочек средства переводятся на Webmoney или же Qiwi. Работа ведется как с наиболее популярными криптовалютами, так и с другими платежными системами. Особое внимание стоит обратить на то, что операции осуществляются очень просто и легко – здесь нет необходимости выполнять ненужные формальности: вносимые сведения минимальны, следовательно, все происходит быстро и четко.

О нас пишут

Обменник Exchanger1 адаптирован к любому устройству – от персонального компьютера до смартфона, благодаря чему моментально обменять криптовалюту можно в любом месте – дома, в магазине или даже транспорте. Для тех же, кто находится непосредственно в Харькове, существует уникальная возможность беспрепятственного обращения криптовалюты в наличные. Партнерами ресурса являются obmenka, smartwm и smartid, что обеспечивает его бесперебойную деятельность. Если же у пользователя возникло желание прояснить некоторые моменты, то он в любое время суток может воспользоваться службой технической поддержки, выбрав для этого наиболее удобный для себя способ – все они детально описаны на сайте компании. Там же, на сайте, в рубрике "О нас" можно ознакомиться с отзывами реальных клиентов, которые уже успели оценить достоинства обменника и стали его постоянными пользователями. Кстати, отзывы можно найти не только на самом ресурсе – в интернет-сети очень многие пользователи положительно отзываются о работе обменника. Главное, на что они обращают внимание, это поразительная скорость осуществления операций. Также отмечается и то, что просьбы и заявки клиентов никогда не остаются без внимания, все вопросы решаются оперативно.   

Выгода в деталях

Еще один важный момент, на который наверняка обратят внимание как опытные игроки рынка криптовалют, так и начинающие – это ограничения, касающиеся минимума и максимума обменных средств. Такие ограничения существуют и в других обменниках, но в Exchanger1 они являются наиболее мягкими и лояльными к клиенту, в чем могут убедиться как крупные держатели криптовалюты, так и владельцы не слишком больших цифровых капиталов – так называемых битцентов. Ведь многие начинают с малого, и, чтобы увеличить свой капитал, им просто необходимо учитывать все нюансы, в число которых входят и мини-максные ограничения. Но и солидные инвесторы также не пренебрегают пусть даже небольшими бонусами, которые в сумме дают очень существенные выгоды.   

Итак, чтобы легко купить и легко продать криптовалюту, решить все связанные с продажей вопросы, найти поддержку и обрести уверенность в своих действиях, надо просто стать клиентом обменника Exchanger1 – и тогда вам останется только лишь наращивать свои капиталы, увеличивать возможности и с оптимизмом смотреть в будущее!

 

Відповідно часу!

Трохи історії

Темп життя сьогодні прискорився якщо і не до першої космічної швидкості, то вже точно до надзвукової. Це знаходить відображення хоча б в тому, що багато термінів та понять, які були нікому не знайомі ще вчора, відразу стають невід'ємною частиною нашого життя. Візьмемо, наприклад, криптовалюту: буквально за кілька років цей вид платіжної системи з чогось ледь не фантастичного перетворився у саму що ні на є об'єктивну реальність. Що ж, це цілком зрозуміло. Тут зіграли свою роль відразу декілька факторів, одним з яких є неухильне зростання курсу обміну криптовалют – зокрема, біткоіну. Дванадцять років тому, відразу після його створення, при першій операції з обміну криптовалюти, що була зафіксована, один біткоін оцінювався усього лише в одну десяту цента США, а зовсім нещодавно його вартість досягла майже шістдесяти двох тисяч доларів – висновки можете зробити самі.

Нова реальність

У наш час придбання навичок в операціях з цифровою валютою має особливе значення: ми бачимо, як стрімко переходить у цифрову область уся ділова і фінансова сфера. Усе більша кількість людей поглиблюється в альтернативну реальність – і на те є об'єктивні причини. Навряд чи хтось захоче залишитися осторонь, коли весь цивілізований світ вже активно використовує криптовалюту в якості фінансового інструменту – продає, купує, обмінює, інвестує! Побудовано цілий фінансовий світ – з біржами, аукціонами, віртуальними обмінними пунктами в різних країнах і на різних континентах. За біткоіни купуються автомобілі, криптовалюта використовується в якості платіжного засобу в торгових фірмах, будівельних компаніях, архітектурних бюро і таке інше. І тут дуже важливо знайти надійного партнера та помічника.

Зробити складне - простим!

Звичайно, побоювання новачків стикнутися з труднощами при операціях з цифровими грошима доволі обґрунтоване – але тільки до тих пір, поки вони не скористаються послугами обмінника Exchanger1! Здійснюючи свою діяльність вже більше шести років, цей обмінник криптовалюти став прикладом того, до якого ступеня можна спростити складні завдання, зробити легкими, зрозумілими і – найголовніше! – вигідними усі фінансові операції з цифровою валютою. Але не слід думати, що цей обмінник націлений на якусь певну фокус-групу: він успішно і результативно працює для всіх, хто вже відкрив для себе "вікно можливостей" роботи з криптовалютою – фрілансерів, трейдерів, майнерів, професіоналів і аматорів.

Набираємо обертів!

Почати хоча б з того, що тут ви завжди знайдете найбільш вигідний курс обміну криптовалюти в порівнянні з багатьма іншими обмінними пунктами. Але це тільки початок: з кожним новим обігом вигоди будуть тільки збільшуватися! Справа в тому, що в цьому обміннику клієнтам пропонується ексклюзивна система персональних знижок, коли при кожній наступній обмінній операції клієнтська знижка збільшується. Реєструючись на сайті, користувач автоматично отримує доступ до партнерської програми і всіх можливих бонусів. Сама реєстрація займає пару хвилин, тут теж все гранично просто і нічого зайвого. Після реєстрації клієнт стає господарем свого особистого кабінету, де в подальшому він зможе в будь-який момент переглянути всю інформацію про проведені ним фінансові операції, не турбуючись при цьому про їх анонімність. Сайт має багатоступеневий захист, тому пошукові системи не зможуть виявити акаунти клієнтів. Обмінник захищений 256-розрядним шифруванням, а також має сертифікат безпеки SSL.

Без зайвої тяганини

Всі запити на сайті обмінника обробляються автоматично і ведуться в усіх напрямках, причому, по кожному з них гарантований найкращий курс. Виплати ж здійснюються моментально, що особливо важливо в наш час. Так само швидко, без зайвих зволікань кошти переводяться на Webmoney або ж Qiwi. Робота ведеться як з найбільш популярними криптовалютами, так і з іншими платіжними системами. Особливу увагу варто звернути на те, що операції здійснюються дуже просто і легко – тут немає необхідності виконувати непотрібні формальності: відомості, що вносяться, мінімальні, отже, все відбувається швидко і чітко.

Про нас пишуть

Обмінник Exchanger1 адаптований до будь-якого пристрою – від персонального комп'ютера до смартфона, завдяки чому моментально обміняти криптовалюту можна в будь-якому місці – вдома, в магазині або навіть у транспорті. Для тих же, хто знаходиться безпосередньо в Харкові, існує унікальна можливість безперешкодного обернення криптовалюти в готівку. Партнерами ресурсу є obmenka, smartwm і smartid, що забезпечує його безперебійну діяльність. Якщо ж у користувача виникло бажання прояснити деякі моменти, то він у будь-який час доби може скористатися службою технічної підтримки, вибравши для цього найбільш зручний для себе спосіб - всі вони детально описані на сайті компанії. Там же, на сайті, в рубриці "Про нас" можна ознайомитися з відгуками реальних клієнтів, які вже встигли оцінити переваги обмінника і стали його постійними користувачами. До речі, відгуки можна знайти не тільки на самому ресурсі – в інтернет-мережі дуже багато користувачів позитивно відгукуються про роботу обмінника. Головне, на що вони звертають увагу, це вражаюча швидкість здійснення операцій. Також відзначається і те, що прохання і заявки клієнтів ніколи не залишаються без уваги, всі питання вирішуються оперативно.

Вигода в деталях

Ще один важливий момент, на який напевно звернуть увагу як досвідчені гравці ринку криптовалюти, так і початківці – це обмеження, що стосуються мінімуму і максимуму обмінних засобів. Такі обмеження існують і в інших обмінниках, але в Exchanger1 вони є найбільш м'якими та лояльними до клієнта, в чому можуть переконатися як заможні утримувачі криптовалюти, так і власники не дуже великих цифрових капіталів – так званих бітцентов. Адже багато хто починає з малого, і, щоб збільшити свій капітал, їм просто необхідно враховувати всі нюанси, в число яких входить і так зване міні-максне обмеження. Але і солідні інвестори також не гребують нехай навіть невеликими бонусами, які в сумі дають дуже істотні вигоди.

Отже, щоб легко купити і легко продати криптовалюту, вирішити всі пов'язані з продажем питання, знайти підтримку і набути впевненості в своїх діях, треба просто стати клієнтом обмінника Exchanger1 – і тоді вам залишиться тільки нарощувати свої капітали, збільшувати можливості і з оптимізмом дивитися в майбутнє!

Информация предоставлена в порядке ст.10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине

 

 

 

Новости по теме: Криптовалюта