Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Факт. Перша річниця стосунків: як відсвяткувати й що подарувати дівчині

Факт. Перша річниця стосунків: як відсвяткувати й що подарувати дівчині
Фото: StockSnap с сайта pixabay

І в перший рік стосунків ваші почуття такі щирі й ніжні, що не хочеться, щоб це все закінчувалося. Якщо хлопці просто насолоджуються відносинами, не звертаючи уваги на дати, то для дівчат важлива кожна спільна подія: перша прогулянка, поцілунок і зізнання в коханні. Тому річниця стосунків має дня них неабияке значення. Як хлопцю підтвердити серйозність своїх намірів і здивувати дівчину? Вручити їй презент: квіти, парфум Chanel, прикраси Sova чи враження від bodo — вирішувати дарувальнику.

Який дарунок обрати дівчині на річницю відносин

Перша спільна знаменна дата не може пройти без сюрпризів. Той факт, що хлопець привітає кохану, уже її здивує й налаштує на хвилю позитиву ще до того, як вона розгорне свій подарунок. Останній стане річчю, яку вона запам’ятає на все життя, а тому чоловіку треба сильно постаратися, щоб усе пройшло за планом: відкриття пляшки шампанського супроводжувалося спецефектами, а дзвін бокалів — з іскрами палкого кохання.

А щоб відповідальному мужчині було легше пережити підготовку до святкування, ми вирішили полегшити йому життя і склали список презентів його дамі серця, які вона захоче приміряти, понюхати чи випробувати відразу:

  • Ювелірні вироби з гравіюванням. Дівчатам подобається, коли хлопці говорять про їх індивідуальність через прикраси, особливо, якщо вони унікальні. Браслет з фразою “Завжди поруч” або “Я з тобою” надихне на нові досягнення та не дозволить опустити руки в складний момент — кохана завжди відчуватиме вашу підтримку.
  • Нічник з проєкцією створить особливу атмосферу в кімнаті, де він буде знаходитися, додасть романтики та магії у ваші вечори, зробить перегляд фільму приємнішим і затишнішим.
  • Піжама з атласу. Якщо вони живуть разом, варто звернути увагу на відвертий і звабливий варіант — ночі й ранки стануть спекотними. Якщо ж вони живуть окремо — в пригоді стане зручний комплект для сну і виконання хатніх справ.
  • Романтична гра для закоханих допоможе більше розкритися і дізнатися один про одного, виведе стосунки на новий рівень.
  • Похід в салон на SPA-процедури для двох. Спільний відпочинок зближує, особливо якщо він в атмосфері, що розслабляє та при свічках.
  • Столик для сніданку в ліжко може стати натяком на те, що треба з’їжджатися, щоб зробити романтичними не тільки вечори, а й ранки з кавою та солодкими поцілунками.

Додайте декілька жувальних гумок "Love is…" — дівчата вбачають в таких простих речах шалену романтику. І про квіти не забудьте!

Де організувати свято на честь річниці стосунків

Навіть, на перший погляд, банальну вечерю в ресторані можна організувати цікаво: попросіть персонал, який обслуговує, підносити по троянді, допоки в руках вашої милої не назбирається цілий букет.

Ви можете замовити вечерю на даху багатоповерхівки, звідки відкривається панорамний вигляд на місто та навколишні пейзажі. Або оберіть політ на повітряній кулі й додайте особливе враження в скарбничку спогадів вашої пари. Навіть 20 хвилинний політ на висоті 400 м — це адреналін і насолода.

Не лишайте другу половинку без подарунків і позитивних вражень про вас.

Новости по теме: подарок Отношения