Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Факт. Як вибрати ідеальний гребінець

Факт. Як вибрати ідеальний гребінець

Основні різновиди гребінців

  • Гребінь - це плоский, продовгуватий гребінець, який буває з рідкими або частими зубчиками. З рідкими зубчиками підходить для густого та довгого волосся для щоденного використання. Гребні з частими виступами підходять володаркам короткого та тоненького волосся. А ще гребінці зручно носити в дівочих сумочках та клатчах, адже не займають багато місця на відміну від масивних масажних щіток та брашингів. 
  • Масажна щітка має довгу ручку та широку основу на якій розміщено багато зубчиків. Такі щітки корисні для волосся, адже стимулюють їх ріст, масажуючи шкіру голови під час розчісування. Бувають масажні щітки з пластиковими, силіконовими, металевими, дерев'яними та з натурального ворсу зубчиками. 

Підвиди масажних щіток

  • Щітки з пластиковими зубчиками є найпопулярнішими, тому що, в основному на них приємні ціни. Обирати такі щітки потрібно правильно, оскільки неякісний виріб може нашкодити волоссю. Потрібно уважно подивитися на зубчики та спробувати провести по долоні ними, якщо щітка не лишатиме сліди та неприємне відчуття, то таку щітку слід обрати. Такі та інші види щіток для волосся можна замовити в Інтернет магазині Watsons перейшовши за посиланням https://www.watsons.ua/.
  • Силіконові гребінці останнім часом в усіх на вустах, адже їх зубчики не мають швів і зазубрин, тому не травмують структуру волосся та обережно розчісують навіть вкрай заплутане волосся.
  • Металеві гребінці мають на зубчиках пластикові наконечники, які не дають металу подряпати шкіру голови і нашкодити корінню волосся. Також ці гребінці мають властивість не електризувати волосся.
  • Дерев'яний гребінець має гладенькі без зазубрин зубчики та не покритий фарбою чи лаком, оскільки саме натуральний матеріал не викликає алергічних реакцій та знімає статичну електрику, тому волоски не електризуються. Ці гребінці чудово масажують шкіру голови та попереджають появу посічених і ламких кінчиків. 
  • Щітки з натурального ворсу добре полірують і додають ефект блиску кінського волосся. Їх ворс в основному виготовляється з щетини дикого кабана, адже вона практична і безпечна. Такі зубчики не здатні нашкодити волоссю та чудово розплутують волосся. Також під час розчісування відбувається рівномірний розподіл шкірного сала по всій довжині. Однак єдиним міносом цієї щітки є її висока вартість.
  • Брашинг має циліндричну основу зі щетинками по всій довжині, яка використовується для укладання зачісок. Вузькі брашинги підійдуть для короткого волосся і невеликих завитків. Широкі брашинги використовують для створення локонів для густого і довгого волосся. 

Вдало підібраний гребінець полегшить процес розчісування та перетворить його на приємну процедуру як в салоні. 

Новости по теме: Красота