Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
24 апреля
Загрузить еще

Факт. Новий екологічно чистий порошок з’явився на ринку України

Факт. Новий екологічно чистий порошок з’явився на ринку України

Унікальність прального засобу полягає в тому, що до його складу входить сесквікарбонат натрію (трона), розроблений науково-дослідним інститутом НІОХІМ.

 

Порошок не впливає на роботу водоочисних споруд, не завдає шкоди навколишньому середовищу, ґрунту і водним джерелам. Не отруйний стосовно рослин. Всі інгредієнти, які застосовуються в рецептурах, сертифіковані згідно ISO14024, на продукцію видано екологічний сертифікат №UA.08.002.508 "Зелений журавлик".

Сесквікарбонат натрію, що входить до складу прального порошку "TRONA", надає йому багато унікальних властивостей, а саме: сприяє знешкодженню бактерій, шкідливих мікроорганізмів і грибків, видаляє неприємні запахи; дозволяє порошку легко розчинятися навіть у холодній воді, виполіскуватися без слідів і зберігати структуру тканини та колір, якомога довше; порошок повністю видаляє забруднення жирами, маслами, а також плями від трави, чаю, кави, фруктів, дезодорантів, парфумованих речовин.

Технологи хімічного виробництва підприємства "Полімер" близько восьми місяців експериментували, поки не вийшов результат, який повністю задовольнив усі вимоги безпеки та високої миючої здатності.

Порошки ТМ "TRONA" гіпоалергенні, не містять фосфатів, цеолітів та барвників,  виполіскуються без слідів і зберігають структуру тканини. Вони мають високу миючу та відбілюючу здатність, низький вміст поверхнево-активних речовин, біорозклад яких перевищує 90%.

 

ЕКО пральні порошки  ТМ "TRONA" відмінно дезінфікують і видаляють неприємні запахи, підходять для чутливої та дитячої шкіри. Істотно пом’якшують жорстку воду і запобігають утворенню накипу на нагрівальних елементах пральних машин. Всі ці фактори дозволяють значно знизити витрату прального порошку при автоматичному і ручному пранні, а також економити фінансові та енергетичні ресурси.

На ринку України порошки представлені лінійкою, котра містить три види прального засобу: TRONA Universal – для прання білих та кольорових речей з бавовняних, лляних і синтетичних волокон; TRONA Color – для прання кольорових виробів; TRONA Sensitive – для прання дитячої білизни, виробів з бавовняних і лляних волокон.

Детальніша інформація на trona.in.ua.

 

 

Новости по теме: Безопасность чистота