Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Факт. Як обрати морозиво і знайти свого лідера? Огляд кращого морозива в Україні

Факт. Як обрати морозиво і знайти свого лідера? Огляд кращого морозива в Україні

І не тільки тому, що вітчизняні ласощі відрізняються низькою ціною, а й завдяки якості. Адже якщо з-за кордону морозиво привозять нечасто, українське навпаки - йде на експорт в 50 країн світу!

Яке ж морозиво краще?
Ринок не може бути однорідним, тому є як дуже смачні, так і посередні сорти морозива. Вибрати найкраще при цьому не так вже й складно.

Критерії відбору такі:

1. Торгова марка. Через те, що популярність морозива, як продукту не першої необхідності безпосередньо пов'язана зі співвідношенням його ціни та якості навіть у разі величезних інвестицій в рекламу не вдасться просто захопити ринок - все вирішує саме реальний рівень смаку і любов покупців.

Тому якщо ТМ "Рудь" або ТМ "Лімо" знаходяться в ТОПі виробників морозива України, це цілком заслужено - їх продукція дійсно якісна.

2. Звичайно, орієнтуватися на свій смак - одним подобається пломбір, іншим - заморожений сік, третім якісь більш незвичайні види морозива. Вибір свого улюбленого сорту - той процес, в якому не варто обмежувати власну тягу до експериментів.

3. Дивитися на ДСТУ. Тут все просто: якщо після цієї абревіатури вказаний маркер 4733, значить в складі - тільки жири молочного походження. Це морозиво повинно бути фаворитом, адже такі жири вважаються найкориснішими і легкими для засвоєння.

Новости по теме: мороженое еда