Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
19 апреля
Загрузить еще

Факт. Дніпро – перший серед великих міст України за рівнем прозорості роботи

Факт. Дніпро – перший серед великих міст України за рівнем прозорості роботи

Такими є результати цьогорічного проміжного оцінювання прозорості міст українського представництва міжнародної антикорупційної організації Transparency International. Мер Дніпра Борис Філатов зауважив: за останні три роки в цьому рейтингу Дніпро піднявся з 60-х щаблів до трійки лідерів – як він і обіцяв. 

"За підсумком, коли Дніпро увійшов до п'ятірки найбільш відкритих і прозорих міст за версією міжнародної антикорупційної організації "Transparency International", я поклявся, що ми увійдемо в трійку. Сьогодні, ми - другі у всій Україні. Так, це поки лише проміжний рейтинг, але ми будемо триматися за нього зубами. Мало хто розуміє, яку титанічну роботу всім підрозділам мерії треба було провести", - написав Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook.

За даними Transparency International, Дніпро покращив свій показник на 19,1 бали.  

"Міста, які долучилися до оцінювання, найактивніше втілювали індикатори зі сфер інвестицій та економічного розвитку, доступу та участі, землекористування та будівельної політики", - йдеться у повідомленні організації Transparency International.