Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
18 апреля
Загрузить еще

Факт. Тостер, міксер та інші гаджети: українці назвали дрібну кухонну техніку, яку вважають гарним подарунком

Факт. Тостер, міксер та інші гаджети: українці назвали дрібну кухонну техніку, яку вважають гарним подарунком
Фото: Фото: festima.ru

Навряд чи хтось буде сперечатися з тим, що побутова техніка та користувацька електроніка – це один з найкращих варіантів подарунків для сучасної людини. Наприклад, різноманітні кухонні гаджети (тостери, міксери, ручні блендери) можуть стати чудовим презентом для звичайної домогосподарки, кулінара-любителя чи навіть професійного кухаря.

Українці вирішили поділитися своїми переконаннями та розповіли, які саме пристрої для кухні вони вважають вдалим подарунком на будь-яке свято чи навіть без приводу. 

Тостер
Якщо не знаєш, що подарувати другові чи родичеві на новосілля чи Новий рік, подаруй тостер. Саме такої думки дотримуються українці. Вони запевняють, що цей компактний гаджет органічно "впишеться" в інтер’єр будь-якої кухні й стане незамінним помічником під час приготування корисних та ситних сніданків. 

Оптимальне рішення – функціональний тостер з решіткою для підігріву круасанів, пончиків та булочок. Такий девайс точно стане у пригоді навіть людині, яка не любить звичайні тости.

Блендер стаціонарного або ручного типу
Блендер – один з найуніверсальніших кухонних гаджетів. Його наявність на кухні полегшує процес приготування десятків страв: як дієтичних, так і звичайних. Стаціонарний або ручний подрібнювач може знадобитися:

  • любителям смузі, а різноманітних овочевих і фруктових боулів;
  • прихильникам крем-супів та супів-пюре;
  • поціновувачам мусів, соусів, паст і паштетів.

Мультиварка

Багатофункціональна мультиварка – приємний сюрприз для прибічників здорового способу життя. Вона має бути на кухні у кожного, хто турбується про власну фігуру та самопочуття.

Головна вимога до мультиварки, яка має стати подарунком, – функціональність та підтримка не лише автоматичних режимів, але й ручних налаштувань.

Компактна винна шафа

Стильний мініатюрний холодильник для пляшок – це не лише корисний пристрій, але й незвичайний елемент інтер’єру. 

Такий подарунок сподобається колекціонерам алкогольних напоїв, а також любителям оригінальної кухонної техніки, яку можна зустріти далеко не в кожному будинкові.

Прес для цитрусових або соковидавлювач

Гаджети для приготування свіжих фруктових, ягідних і овочевих соків можна дарувати у будь-який період року. Взимку вони допоможуть врятуватися від авітамінозу, а влітку – додати до раціону соки та коктейлі, які дозволяють втамувати спрагу. 

Також на роль вдалого сюрпризу чудово підходять міксери, електрогрилі, бутербродниці та міні-шашличниці від популярних сучасних виробників кухонного оснащення.

Новости по теме: бытовая техника