Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Вітання з 8 Березня в прозі

Вітання з 8 Березня в прозі
Фото: Фото: ALBERTO FABREGAS с сайта Pixabay

Зовсім скоро всі жінки святкуватимуть 8 Березня – свято жіночності, весни і тепла. А це означає, що настала пора підготувати не тільки квіти і подарунки для прекрасної половини людства, а й найщиріші привітання. Як же висловити свої почуття і підняти настрій жінці, зробивши так, щоб цей день запам’ятався? Про це подбали ми. Просто оберіть привітання, які вам найбільш до вподоби, та адресуйте їх своїм дружинам, подругам, колегам чи мамі.

Поздоровлення з 8 Березня в прозі

У цей чудове жіноче свято хочеться побажати тільки позитивних емоцій, безмежного щастя і міцного здоров’я. Нехай негаразди оминають, а кожен день буде приводом для нової радості.

***

Зі святом весни, чарівності, краси і жіночності! Нехай кожен день буде таким, як цей: наповнений посмішками, захопленням, любов’ю, турботою і радістю. З 8 Березня!

***

З міжнародним жіночим днем ​​8 Березня! Бажаю тобі бути бажаною не тільки у свята, а всі 365 днів на рік! Нехай кожен день приносить тобі посмішку і бажання творити та радіти!

***

Зі святом 8 Березня! Нехай життя наповнюється новими фарбами, а душа — весняним теплом! У серці хай завжди звучить музика любові, а в очах горить вогонь щастя і радості!

***

З Жіночим днем! Нехай життя буде вічною весною, а настрій, як сонячне літо! Нехай у душі ніколи не буде місцю розчарувань, а на серці завжди буде спокійно і тепло!

***

Вітаю з 8 Березня та бажаю кохання без меж та перешкод, щасливих посмішок та радісних подій якомога більше. Нехай ця весна чарує тебе, а ти чаруй усіх навкруги своєю красою. Бажаю кожен день розквітати, немов ніжна квітка у полі надій та мрій.

***

Вітаю з 8 Березня і від усього серця бажаю неймовірно щасливого настрою, чудових миттевостей у житті, справжніх почуттів, які надихнуть тебе на великі справи та цікаві захоплення. Бажаю завжди залишатися прикладом справжньої краси та добродушності.

***

Вітаю з 8 Березня та усім серцем бажаю бути ніжною квіткою та чудовою казкою. Нехай життя дарує тільки радість та велике щастя, нехай твоя жіноча постать чарує усіх навкруги, нехай для твоєї душі кожен день буде натхненним, яскравим та неперевершеним.

***

Вітаю з 8 Березня та від усього серця бажаю ніколи не сумувати, завжди відчувати себе бажаною та коханою жінкою, постійно досягати неймовірних висот успіху, нізащо не втратити спраги до перемоги, нікому не віддати свого щастя, кожного дня сяяти, немов чудова зірка та яскравий промінець.

***

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято - 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі дівчата, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог. Будьте коханими і кохайте, а ми, чоловіки, робитимемо все, аби ви почувалися щасливими.

З 8 Березня картинки привітання. 

Привітання з 8 Березня колегам прозою

Шановні, дорогі, прекрасні, чудові, кохані жінки! Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня! Ваша енергія, відповідальність, активна життєва позиція несуть у світ злагоду, добро і любов. Бажаю вам завжди бути щасливими, здоровими, оточеними ніжністю і турботою. Нехай вас завжди супроводжує впевненість у завтрашньому дні!

***

Дорогі колеги! У прекрасний день 8 Березня ми поспішаємо привітати вас і побажати залишатися такими ж чудовими, неповторними, жіночними і чудовими, як зараз! Нехай чоловіки обертаються вслід, дивлячись на таку неземну красу! І нехай всі ваші бажання виконуються, як за помахом чарівної палички!

***

Милі жінки, вітаємо вас з 8 Березня! Бажаємо вам вічної краси, ніжності і величезної любові. Нехай у вас збуваються мрії, а кожен новий день приносить лише радість та посмішки!

***

Прийміть побажання добра, любові, удачі, успіху, завжди гарного настрою, відмінного здоров’я, успішної кар’єри, приємних компліментів, дорогих подарунків і справжнього жіночого щастя!

***

З першим святом весни, з розквітом природи, з торжеством жіночності, з 8 Березня! Бажаю достатку емоційних фарб, життєлюбства, доброти, щирості, унікальності, самореалізації, відкриття в собі нових талантів, любові і удачі у всьому!

***

Дорогі жінки, вітаю вас з 8 Березня! Бажаю вам безліч приємних сюрпризів, квітів, усмішок, гарного настрою! Нехай вас завжди радують і цінують потрібні вам люди!

***

В день жіночого свята бажаємо прекрасній половині людства нести в світ любов, красу і гармонію. Посміхайтеся і розквітайте цієї весни!

Привітання з 8 Березня мамі, бабусі, сестрі, подрузі своїми словами

Дорога матусю, вітаю з 8 Березня! Бажаю тобі весняного настрою, вічної молодості, нескінченного щастя і міцного здоров'я. Нехай всі квіти світу розквітають для тебе, а на обличчі завжди красується усмішка. З любов'ю, твоя дочка!

***

Матусю моя рідна! Ти – найкраща в світі жінка, зразок ідеалу. Твої руки – найніжніші, твій суп – найсмачніший, а твій голос – сильніший за будь-яке заспокійливе. Вітаю тебе зі святом, рідна, і бажаю міцного здоров'я і справжнього жіночого щастя. Ніколи не турбуйся і не хвилюйся, я буду завжди поруч!

***

Рідна моя бабусю! Нехай цей весняний день принесе тобі багато тепла, доброти, душевності. Спасибі тобі за ласку, любов, щиру підтримку і допомогу. Бажаю тобі здоров'я, бадьорості духу, хорошого настрою і впевненості в завтрашньому дні! Живи довго, дорога, на радість собі і оточуючим!

***

Зі святом весни тебе, мила моя подруга! У Міжнародний жіночий день хочеться тобі побажати завжди залишатися справжньою жінкою. Нехай серце прискорено б'ється від любові, очі сяють від щастя, а губи болять тільки від поцілунків. Залишайся завжди такою ж вірною подругою і доброю людиною. Від щирого серця бажаю тобі, моя хороша, здоров'я, життєвого везіння і успіху. Будь щаслива і кохана!

***

Ти – не тільки мій психолог, а й вірний супутник, який супроводжує мене в горі і в радості. У цей весняний ніжний день я хочу побажати тобі простого жіночого щастя, адже ти його справді заслужила. Ще я хочу, щоб твоя краса ніколи не в'яла, а життя наповнювали лише позитивні моменти. З 8 Березня, моя дорогоцінна, нехай все в тебе буде добре!

***

Моя хороша, мила сестричко, вітаю тебе з 8 Березня! Дуже хочу, щоб ти сяяла, як довгоочікуване весняне сонечко. Щоб кожен день був сповнений добра, надії і любові. Нехай все твоє життя буде світлим і легким. Великих тобі успіхів, цілую!

Привітання з 8 Березня коханій

Дорога моя, кохана, ніжна! Вітаю тебе з Міжнародним жіночим днем! Це радісне свято початку весни, в яке так приємно продемонструвати всій половині людства, заради якої ми живемо, свою любов і ще раз сказати всім жінкам те, які вони гарні!

***

Вітаю тебе з 8 Березня - самим чудовим святом весни! Я знаю, що ти його дуже любиш, а я дуже люблю тебе! І тому, кохана, я дуже хочу зробити цей день для тебе незабутнім. Розкажи мені про свої мрії, а я постараюся втілити їх у життя!

***

Привіт, не знаю чи зможу я умістити всі слова в одній вітальній СМС-ці, але я вітаю тебе, з 8 Березня! Дуже люблю тебе, думаю про тебе дні і ночі, ти зводиш мене з розуму своїми... ні, краще я скажу тобі все це при зустрічі!

***

Вітаю тебе з 8 Березня! У день весни нехай розтане весь лід в твоєму сердечку, нехай його наповнить взаємна любов до того, хто дарує тобі букет і так скромно, але від щирого серця зізнається в любові... Будь щаслива, єдина моя! Сама мила і ніжна!

***

Кохана, зі святом! До тебе я був холостяком, похмурим псом, який довгими ночами вив на місяць від туги! Але ти легко перетворила мене на захопленого, щасливого цуценя і тепер я готовий вічність вартувати твій спокій, твій світ, твоє щастя... З 8 Березня тебе!

***

Кохана моя! А знаєш, якщо сьогоднішнє свято 8 Березня покласти на бік, то вийде знак нескінченності! І я напевно саме це з тобою і зроблю! Покладу і буду любити тебе вічно! Нехай вічно триває свято і наша любов! З 8 Березня тебе, рідна!

***

Кажуть, чоловіки шукають коханих, в чомусь схожих на матір, на першу дитячу любов... Але я полюбив тебе тому, що ти особлива, єдина і неповторно прекрасна! Я вітаю тебе, кохана, зі святом і бажаю завжди бути самою щасливою!

***

Раніше моє життя було цікавим, були приємні миті, але весь час мені здавалося, що чогось не вистачає... І ось тепер я точно знаю - мені не вистачало тебе! Лише разом з тобою я відчув, як моє серце б'ється! Прийми мої вітання зі святом 8 Березня, кохана моя!

***

Вітаю з 8 Березня! Які ти любиш квіти? Я приніс всіх потроху... Який твій улюблений десерт? Знаю! Мої ніжні поцілунки! Дозволь, кохання моє, закрутити тебе на руках і віднести в нове, щасливе життя! Дозволь берегти тебе як рідкісну квітку!

***

Бачити кохану щасливою - що може бути прекрасніше і бажаніше для чоловіка? А від усвідомлення того, що ти знайшла щастя поруч зі мною, я ходжу задоволений і гордий як павич! Зі святом, любов моя, зірочка моя! Нехай доля завжди посміхається тобі, а ти мені - посміхайся ще яскравіше!

З 8 Березня картинки привітання прикольні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Красиві привітання з 8 березня у віршах

Новости по теме: Поздравления 8 Марта