Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Факт. 5 способів небанально привітати кохану з 8 березня

Факт. 5 способів небанально привітати кохану з 8 березня

Ось-ось настане святковий день, якого так чекають всі жінки. А перед чоловіками тим часом постає довічне питання: що робити? І далі за списком: як вітати, що дарувати, чим дивувати...

Реклама й соціальні мережі зробили нас дуже перебірливими, а ще – критично налаштованими. У 2020 році презент на головне жіноче свято має відповідати трьом головним забаганкам: викликати в коханої яскраві емоції, бути якісним і реально корисним.

А ще його бажано вручити в небанальній обстановці, адже момент дарування – це та емоційна складова, яка, власне, і відповідає за святковий настрій. Тож, ловімо позитивні вайби і готуємо перевірені сценарії привітань з 8 березня!

1. Смачний і гарний сніданок

"А ось це-то якраз і банально", – зазначите ви. Але спочатку давайте пригадаємо: а коли в останнє ви цю "банальність" робили? Що, складно пригадати? Тоді вперед! Жінки ж люблять турботу й увагу. Коли коханий чоловік власноруч підсмажить яєчню і тости, зробить апельсиновий фреш, зварить ароматну каву, а потім ще й красиво сервірує стіл – її захопленню не буде меж.

А як же подарунки? У цьому-то вся й фішка. Подарунки (для неї) якраз і допоможуть (вам) приготувати святковий сніданок. Наприклад, нова сковорода, тостер, соковижималка, блендер, кавоварка. Обирайте будь-який девайс зі списку або даруйте все одразу.

Сценарій такий: купуєте посуд або техніку для кухні зі знижками на foxtrot.ua і готуєте святковий сніданок.

 

2. Святкове прибирання

Погодьтеся, видовище, коли чоловік пилососить, а потім ще й миє підлогу, багатьох жінок призведе у захват.

Тож, сценарій такий: обрати багатофункціональну модель брендового пилососа, оздобити червоним бантом, святкового ранку увімкнути й взятися прибирати, вдаючи, що це – в порядку речей. Готуйтеся до того, що дружина буде тішитися з вас і знімати все на телефон, щоб потім показувати відео своїм подругам і колегам. Ну а якщо зупините вибір на роботі-пилососі, то, швидше за все, вас дуже звеселить ваш кіт, точно не готовий до такого сюрпризу.

3. Смарт-шопінг

Якщо ви хоч трохи розумієте жінок, то вже давно в курсі, що слово "шопінг" діє на них просто магічно. Водночас, краще попередньо визначити межі можливостей для шопінг-туру. Інакше ризикуєте витратити весь святковий день на "походи" з коханою модними бутіками та ще й вислуховувати, що речі її занадто повнять або взагалі на ній не сидять. Тому подбайте, щоб шопінг був "розумним" і пройшов з користю: придбайте для неї Подарунковий сертифікат Фокстрот на прийнятну для вас суму.

Сценарій такий: прокинувшись вранці, гордо мовите своїй коханій: "Кохана, з 8 березня! Ми вирушаємо на смарт-шопінг!" і вручаєте їй сертифікат. У супермаркеті побутової техніки й електроніки вона зможе прикупити новий фен, плойку, праску, мультиварку, навушники, епілятор і багато іншого, про що давно мріє.

 

4. Пікнік-сюрприз

Усі бачили в кіно, як влаштовують вечірки-сюрпризи. А якщо ідею розвинути, у якості подарунка можна організувати пікнік-сюрприз.

Сценарій такий: напередодні запросити її подружок на визначене місце зустрічі: на задній двір свого будинку, на дачу або на кухню своєї квартири. І, звісно, попросити тримати запрошення в таємниці. По-перше, для неї буде справжнім сюрпризом зустріч в такому колі. А головною подією буде подарунок – новенький гриль, про який вона так мріяла. До прикладу, електрогриль TEFAL GC3050. З його допомогою можна приготувати шашлики на шпажках, стейки, сендвічі та паніні, майстерно обсмажити рибу, морепродукти та овочі. Буде смачно і запам’ятається надовго.

5. Вечір романтичного кіно

Лежати вдома в обіймах один одного й дивитися романтичні фільми, поїдаючи піцу й тістечка – один з найкращих способів провести будь-яке свято удвох. Але заради 8 березня варто додати кілька деталей, які такий вечір зроблять дійсно особливим.

Сценарій такий: купити новий смарт-телевізор з широкою діагоналлю, пізно ввечері 7 березня повісити його на місце його "попередника", підготувати добірку романтичних фільмів. Хороше вино, фрукти й шоколад – musthave. Вашій коханій залишиться тільки насолоджуватися увагою, подарунком і турботою. Успіх забезпечений!

Новости по теме: 8 Марта Подарки