Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
26 апреля
Загрузить еще

Реклама. "АН-Студио": лучшее пакетное предложение

Реклама.

Бумажные и полиэтиленовые пакеты, визитные карточки и другая мелкая полиграфия  – надежная компания-производитель, отмечающая в этом году 25-летие своей работы на украинском рынке, выполнит любую полиграфическую задачу так, чтобы ваш бизнес всегда был представлен с лицевой стороны

 

Как каждому бриллианту нужна достойная оправа, так и всякий успешный бизнес нуждается в хорошей презентации, которую можно доверить только надежному партнеру – профессиональной полиграфической компании, которая всегда готова качественно и в срок  перенести печать индивидуальности на вашу рекламную и сувенирную продукцию.

К их числу относится полиграфическая компания "АН-Студио", которая еще в 1994 году стала одним из киевских первопечатников, освоивших трафаретный способ нанесения изображений на полиэтиленовые пакеты небольших тиражей. И продолжающийся сегодня рост рынка позволяет предприятию стабильно наращивать объемы производства. Ведь пакеты с логотипом – это удобный и недорогой вид промо-упаковки и сегодня популярен как у производителей и реализаторов самой разнообразной продукции, так и у корпоративных клиентов, которые дорожат имиджем и индивидуальным стилем своей компании. Тем более выбор материалов, цветов и типов полиэтиленовых пакетов тутогромен.

 

Для тех же, кто предпочитает более стильный и респектабельный вариант упаковки – подойдут бумажные пакеты. Высокотехнологичноеполиграфическое оборудование, позволяющее не только наносить изображение с помощью шелкографии и офсетной печати на различных типах бумаги и картона, но и производить УФ лакировку, тиснение фольгой, также самостоятельно определять размеры и форму бумажных пакетов отрывают перед заказчиками огромный выбор. Что бы вы ни заказали – фирменный пакет с логотипом, рекламный, дизайнерский, подарочный, праздничный пакет или более дешевой, но экологичной пакет из крафт-бумаги, компания предоставит вам все услуги под ключ – от собственного дизайнера, допечатной подготовки и ручной сборки пакетов до калькуляции каждой партии мелкого опта с учетом индивидуальных особенностей заказа. Специальная система контроля качества производства бумажных пакетов гарантирует исполнение заказа с идеальным соотношением цена-качество, которое подойдет и премиальным, и бюджетным клиентам.Не случайно в последние три года рынок полиэтиленовых и бумажных пакетов в Украине растет в натуральном выражении на 8% и 3% в год соответственно.

 

"Также у нас имеется профессиональное оборудование для сборки блокнотно-тетрадной и календарной продукции, которая пользуется большим спросом у наших корпоративных клиентов и рекламных агентств, – говорит основатель компании Алексей Ничипоренко. – Ведь брендированные календари, блокноты, конверты, открытки, папки, а также другая сувенирная продукция, на которую можно нанести изображение (от ручки и чашки до футболки) – это отличный раздаточный материал не только для рекламных и промо-акций, но и отличный подарок для укрепления коммуникаций и командного духа внутри компании". Кроме того, благодаря высокому качеству и эргономичности с этой продукцией удобно и легко работать, достигая качественно новых высот в бизнесе. И, конечно же, сегодня коммерческой и государственной компании не обойтись без визитных карточек, которые в удобный момент могут быть отпечатаны согласно вашим индивидуальным пожеланиям – на самых разных материалах и в количестве, но всегда отличного качества и дизайна. В их изготовлении применяется весь доступный профессиональный и технический арсенал компании, который соответствует самым высоким стандартам и наиболее модным трендам полиграфии. А значит, со специалистами "АН-Студио" можно быть уверенным, что тест на полиграфию всегда будет пройден на отлично!

"АН-Студіо": найкраща пакетна пропозиція

Паперові та поліетиленові пакети, візитні картки та інша дрібна поліграфія – надійна компанія-виробник, яка відзначає цього року 25-річницю роботи на українському ринку, виконає будь-яке поліграфічне завдання так, щоб ваш бізнес завжди був представлений з лицьового боку.

Як кожному діаманту потрібна гідна оправа, так й всякий успішний бізнес має потребу в гарній презентації, яку можна довірити тільки надійному партнеру – професійної поліграфічної компанії, яка завжди готова якісно та в строк перенести печатку вищої індивідуальності на будь-яку рекламну та сувенірну продукцію. До їх числа належить поліграфічна компанія "АН-Студіо", яка ще в 1994 році стала одним з київських першодрукарів, що освоїли трафаретний спосіб нанесення зображень на поліетиленові пакети невеликих тиражів. І подальше зростання ринку дозволяє підприємству й сьогодні стабільно нарощувати обсяги виробництва. Адже пакети з логотипом – це зручний та недорогий вид промо-пакування досі популярний як у виробників та реалізаторів найрізноманітнішої продукції, так й у корпоративних клієнтів, які цінують імідж та індивідуальний стиль своєї компанії. Тим більше, що вибір матеріалів, кольорів та типів поліетиленових пакетів тут величезний.

А для тих, хто віддає перевагу більш стильному та респектабельному варіанту пакування – підійдуть паперові пакети. Високотехнологічне поліграфічне обладнання, що дозволяє не тільки наносити зображення за допомогою шовкографії та офсетного друку на різних типах паперу та картону, а й виконувати УФ-лакування, тиснення фольгою, самостійно визначати розміри та форму паперових пакетів, відриває перед замовниками величезний вибір. Що б ви не замовили – фірмовий пакет з логотипом, рекламний, дизайнерський, подарунковий, святковий пакет або дешевший, але більш екологічний пакет з крафт-паперу, компанія надасть вам усі послуги "під ключ" – від власного дизайнера, додрукарської підготовки та ручного складання пакетів до ретельної калькуляції кожної партії дрібного гурту з урахуванням індивідуальних особливостей замовлення. Спеціальна система контролю якості виробництва паперових пакетів гарантує виконання замовлення з ідеальним співвідношенням ціна-якість, яке задовольнить як преміальних, так й бюджетних клієнтів. Не випадково, що в останні три роки ринок поліетиленових та паперових пакетів в Україні зростає в натуральному вираженні на 8% та 3% в рік відповідно.

"Також у нас є професійне обладнання для збирання блокнотно-зошитної та календарної продукції, яка має великий попит у наших корпоративних клієнтів та рекламних агентств, – говорить засновник компанії Олексій Ничипоренко. – Адже брендовані календарі, блокноти, конверти, листівки, а також будь-яка сувенірна продукція, на яку можна нанести зображення (від авторучки і чашки до футболки) – це відмінний роздавальний матеріал не тільки для рекламних та промо-акцій, а й гарний подарунок для зміцнення комунікацій та командного духу всередині компанії". Крім того, завдяки високій якості та ергономічності з цією продукцією зручно та легко працювати, досягаючи якісно нових висот в бізнесі. Звичайно ж, сьогодні комерційної та державної компанії не обійтися й без візитних карток, які в зручний момент можуть бути надруковані згідно з вашими індивідуальними побажаннями – на різних матеріалах й в будь-якій кількості, але завжди відмінної якості та дизайну. У їх виробництві буде застосовуватися весь доступний професійний та технічний арсенал компанії, який відповідає найвищим стандартам та найбільш модним трендам поліграфії. Тому з фахівцями "АН-Студіо" можна бути впевненим, що тест на поліграфію завжди буде пройдено на відмінно!

Информация предоставлена в порядке ст.10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине

Новости по теме: Бизнес