Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
18 апреля
Загрузить еще

Найкращі привітання з днем народження

Найкращі привітання з днем народження
Фото: Фото: kashalot.com

Для каждого день рождения - это особенный день и важный праздник. Сделайте его по-настоящему неповторимым точными поздравлениями.

Поздравления с днем ​​рождения подруге в прозе

Моя лучшая, любимая и верная подруга, с днем ​​рождения! Посмотри на плитку шоколада: пусть твоя жизнь будет такой же, как она - сладким от любви, блестящим от успехов, крепким от здоровья. И пусть в твоей жизни горчит только шоколад - самый дорогой и вкусный!

***

Подружка, с днем ​​рождения! Скажем "нет" изменениям в твоем характере: будь всегда таким же ярким солнышком, вкусной конфетой и зажигательной искрой. Скажем "да" приятным изменениям в твоей жизни: новых поводов для радости тебе, новых успехов и новых свершений!

***

Дорогая! Твой день рождения - праздник, так как судьба подарила нам такую ​​подругу: сногсшибательную красавицу, невероятную умницу, яркую оптимистка и неутомимый приколистка. Поздравляем тебя, любим тебя, гордимся тобой и празднуем вместе с тобой! До встречи вечером!

***

Желаю счастья, красоты, добродушия, любви, мудрости, детей утешение, радость и больше смеха. Без тебя на свете скука, с днем ​​рождения, подруга!
Открытка с днем ​​рождения. Фото: lviv1256.com 
С днем ​​рождения, подруга! Скорее замуж выходи! А то останешься с котом, а он шубу не простит и на курорт не отвезет.

Поздравления с днем ​​рождения вторую в прозе

Друже, з днем народження! Твої бажання — мої побажання! А саме: веселку щастя, вагон грошей, конфетті з посмішок, сонячних людей, тонну бадьорості, ясності розуму, кінського здоров’я, коробку ідей, море друзів, красуню любов, чарівних снів, приємних зустрічей, вогню і свічок, смачних вечорів, нескінченність подарунків, цінних і яскравих, добра без міри, віри.

***

Ми пишаємося нашою дружбою з тобою і в день твого народження хочемо побажати, щоб ти завжди залишався такою же світлою і доброю людиною, справжнім другом і веселим партнером. Щастя тобі, здоров’я і матеріальних благ, наш друг. Ми любимо тебе (в хорошому сенсі цього слова)!

***

Друже! Вітаю тебе з днюхою. Бажаю, щоб тобі завжди щастило, а самого тебе везла найкрутіша тачка. І щоб не траплялися на шляху круті гірки. Нехай життя твоє б’є ключем, а в кишенях твоїх завжди будуть ключі від дверей, які потрібно відкрити. Хай дружить з тобою пані Удача. Будь щасливий і здоровий.

***

Наш друг — душа компанії. Бажаємо бути завжди таким же життєрадісним і веселим. Нехай в житті у тебе все буде "в шоколаді". Залишайся завжди улюбленцем долі і улюбленцем фортуни!

Привітання з днем народження сестрі. Проза

Сестричко, в цей день, день твого народження, хочу побажати тобі тільки найкращого: блакитного неба, яскравого сонця, веселих подорожей, повні кишені грошенят, домашнього затишку, родинного щастя і тисячі прекрасних і радісних моментів.

***

Мила моя сестричко, у твій день народження хочу побажати тобі побільше романтики в житті, а ще легкості і успіху. Ти у мене велика розумниця і у тебе неодмінно буде все, що ти хочеш. Ніколи не здавайся і вір тільки в краще. З днем народження!

***

Сестричко, з днем народження! Будь красива, молода, життєрадісна й енергійна. Іди по життю легко, з посмішкою на вустах. Не знай негараздів, печалі, прикрощів. Бажаю тобі кохання неземного і нескінченного щастя. Нехай янгол-охоронець завжди оберігає тебе!

***

В цей чудовий день, дорога сестричко, хочеться побажати тобі неземної краси і міцного здоров’я, радості і тільки сонячних днів. Будь завжди коханою і бажаною, і нехай твій життєвий шлях буде увінчаний успіхом!

***

Дорога сестро! Вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі, щоб кожен день приносив яскраві враження і радісні емоції, щоб на життєвому шляху зустрічалися тільки добрі люди, щоб кохання було взаємним, а друзі вірними!

Відкритки з днем народження скачати безплатно. Фото: lviv1256.com 

Привітання з днем народження мамі. Проза

Мила матуся! У твій день народження, в це чудове, світле свято я найбільше бажаю тобі завжди залишатися такою ж, як сьогодні: веселою і радісною, оточеною рідними і близькими, красивою і квітучою! Я бажаю тобі доброго здоров’я, сил і натхнення! Я дуже люблю тебе, мамо. Будь щаслива!

***

Рідну, дорогу матусю вітаємо зі святом. Кожен твій новий день нехай буде чудовий, прекрасний і неповторний, нехай тебе оточують найдорожчі твоєму серцю люди. Бажаємо залишатися такою ж красивою, молодою, веселою, активною. Ти найкраща в світі, ми тебе дуже любимо.

***

Моя люба, рідна матуся, в цей дивовижний, сонячний день хочу тобі побажати міцного здоров’я на багато років, молодості і краси. Нехай твої чарівні очі випромінюють щастя, а губи посмішку. Дякую тобі за турботу, ніжність, любов і ласку! З твоїм днем народження, моя дорогоцінна!

***

Мамуся, з днем народження! Бажаю радості, квітів, посмішок, здійснення мрій! Нехай здоров’я, щастя і любов будуть твоїми вічними супутниками, а душа наповнюється магічним сяйвом. Дякую за твою теплоту, турботу, ніжність. Я пишаюся тим, що я твій син!

***

Найдорожча моя мамуся, вітаю тебе з днем народження і бажаю бути щасливою, цілеспрямованою, незалежною жінкою. З роками бажаю тобі ставати ще прекраснішою, чарівнішою і мудрішою.

***

Дорога матуся! У твій день народження хочу побажати тобі вічної молодості і неземної краси. Ми вже стали дорослими, але ти ні крапельки не змінилася з тих часів, як і раніше посміхаєшся тієї світлою посмішкою, яку ми пам’ятаємо з дитячих років. Дякую тобі, люба мама, за всю турботу, любов, мудрість, і за твою унікальну здатність зберігати домашнє вогнище навіть в найважчі часи!

***

Дорога матуся! Вітаємо тебе з днем народження! Ми тебе дуже любимо. Дякуємо тобі за твоє тепло і турботу. Будь завжди молодою, красивою, здоровою і життєрадісною!

Привітання з днем народження татові в прозі

Мій улюблений татко! З днем народження тебе. Спасибі тобі за підтримку, любов і за те, що ти завжди поруч. Через багато років я завжди хочу залишатися маленькою дівчинкою для свого улюбленого тата. Здоров’я тобі та удачі.

***

Таточку, з днем народження! Твоя рідна усмішка, ніжна турбота, добрі руки та мужнє серце стали для мене підтвердженням, що ідеальні чоловіки існують. Люблю тебе, таточку, і бажаю суперменського здоров’я і молодості, колосальних успіхів і невичерпного благополуччя!

***

Кохану, незамінну людину, дорогого татуся вітаємо з днем щасливого народження. Оптимізму та удачі в роботі, любові, турботи і розуміння, слухняних діток (нас), будинку, великих уловів на риболовлі. Ти найкращий тато на світі! Ми тебе дуже любимо!

***

Хочу тебе привітати, тату, з твоїм черговим днем народження. І нехай ми, твої діти, вже зовсім дорослі, але ми ніколи не відчували себе такими: твоя турбота не знає кордонів і тимчасових рамок. Так нехай же нагородить тебе за це Бог відмінним здоров’ям і ще мінімум сотнею років життя.

***

І ось знову прийшов твій день народження, милий тату, так дозволь мені побажати тобі відмінного здоров’я, все тієї ж бадьорості і життєрадісності. І нехай ми бачимося не часто, але знай, що я тебе люблю нітрохи не менше, ніж у босоногому дитинстві.

***

Хай минають роки, але навіть з сивиною на скронях, мій тату, ти самий талановитий і дорогий чоловік мого життя. Так нехай в твій день народження тебе оточують вірні і віддані друзі, поруч кохана жінка, і ми, твої діти. Нехай здоров’я ніколи тебе не підводить.

***

У кожного повинен бути свій зразок для наслідування. Ще в школі нас маринували творами про улюбленого героя. Мені не треба було ламати голову над цим питанням. У мене був чоловік, на якого хочеться бути схожим. Я кажу про тебе, тату. Вітаю тебе і хочу сказати, що все хороше в мені від тебе, а недоліків у нас обох просто немає – це сімейна риса!

***

З днем народження, тату! Бажаю ще довго-довго бути здатним садити дерева, будувати будинки і виховувати синів!

***

Дорогий татусю, вітаю тебе з святом, з Днем Народження! У скрутну хвилину я завжди можу розраховувати на твою допомогу і підтримку! Ти завжди радієш моїм успіхам, і я обіцяю, що не буду тебе засмучувати!

***

Нехай черговий день народження принесе тобі стільки щастя, скільки не було за все життя твоє, нехай суспільне визнання знайде тебе, а ми в свою чергу постараємося створити вдома підходящу для цього обстановку. Нехай минулі роки ніяк не позначаються на здоров’ї і дозволяють, як в пору безтурботної юності, куражитися і веселитися безперервно. Нехай у твоїй біографії, татусь, цей святковий день залишиться яскравою незмивною плямою.

***

Мій дорогий батьку, прийми мої щирі побажання в такий великий день для тебе, день народження! Ти завжди був прикладом для мене, взірцем мужності, чесності та статі. Я завжди хотів стати таким, як ти, успішним, шановним колегою на роботі, вірним, турботливим сім’янином будинку. Нехай у твоєму житті, якщо і трапляються зміни, то тільки приємні. Будь здоровий, щасливий і любимий!

***

Дорогий татусь! Вітаю тебе з Днем твого Народження і міцно тебе обіймаю. Ти прекрасний батько, чесний і професійний фахівець і просто чудова людина! Я дуже люблю тебе і бажаю тобі постійного веселого настрою, радості, краси в усьому і чистого неба над твоєю світлою головою. Дякую за щастя бути твоєю дитиною, яка завжди для тебе буде улюбленим малюком. Вітаю.

Вітання з днем народження брату. Проза

Дорогий брате, вітаю тебе з днем народження. Бажаю, щоб у твоєму житті постійно горіло яскраве світло удачі і надії, щоб на шляху не з’являлося жодної перешкоди, щоб для тебе були відкриті всі кордони до успіху, щоб за тобою усюди слідувала удача, щоб на твоєму боці завжди була істина і справедливість.

***

Сьогодні особливий день, день народження самого кращого на світі брата! Сьогодні ти став ще мудрішими, мужнішим, дорослішим. Ти моя найближча людина і саме те міцне плече, на яке можна обпертися у важку хвилину. Хочеться побажати тобі добра, любові, удачі, сміливості взаєморозуміння з близькими тобі людьми. Нехай збудуться всі твої мрії!

***

Мій любий, найкращий у світі брат! Вітаю з днем народження! Бажаю міцного здоров’я з великим запасом, щоб вистачило років на 120! А ще миру і благодаті у душі, теплоти і щирості від людей, великого земного щастя, радості на кожен день і великого, єдиною на все життя кохання — взаємного, доброго, щирого та вічного! Хорошої роботи, успішної кар’єри, щоб грошей було стільки, скільки тобі потрібно! Терпіння і натхнення, приємних подій і чудових перемог! Любові і щастя, Божого благословіння!

***

Мій рідний брат, ти частина мене, бо в день народження бажаю тобі всього, чого хочу для себе — безмірної радості, безкраїх просторів благополуччя, безмежного щастя, безрозсудних веселощів, нескінченного багатства, безмежного здоров’я і безпричинного везіння. Хай дім буде затишним а таким, в який хочеться повертатися, а сімейне життя благополучним, нехай хвороби забудуть про твоє існування, а усмішка не сходить з лиця.

***

З днем народження, дорогий мій братику. Бажаю тобі приємного здивування від кожного дня, неодмінної користі від кожної справи, великої удачі на будь-якому шляху. Нехай все в твоєму житті буде чудово і прекрасно, хай тобі завжди вдається зробити те, що задумав.

***

Вітаю тебе з днем народження, брат! Бажаю, щоб життя твоє було легким і щасливим, успішним і повним життєвих благ! Любові, удачі, здоров’я, сили, терпіння, грошей, гарного настрою та впевненості у завтрашньому дні!

Привітання з днем народження бабусі в прозі

Дорога моя бабуся! Я хочу від щирого серця привітати тебе з днем народження. Нехай роки тебе не зістарять, а тільки додадуть мудрості. Ти життєрадісна, красива, цілеспрямована, добра і лагідна. Так будь такою завжди. І ніякі біди в житті нехай тебе не торкнуться.

***

Дорога і улюблена бабуся, вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі міцного здоров’я, мирного неба, трепетної і шанобливої уваги близьких, теплоти і турботи. Нехай у домі панує благополуччя та достаток. Будь такою ж мудрою і терплячою, ввічливою і кмітливою, яка ти є. Опорою і підтримкою, щасливою і коханою, всім нам!

***

Кохана, добра, мила бабуся, вітаю тебе з днем народження. Хочу сказати "спасибі" за твою ніжність, ласку і розуміння і побажати тобі ще довгих років життя, повних міцним здоров’ям, турботою і любов’ю рідних, теплої погоди за вікном і легким подихом вітерцю. Бабуся, бажаю тобі поменше сумувати і частіше посміхатися, нехай твоє м’яке серце і відкрита душа робить цей світ кращим, а людей добрішими.

***

Рідна бабуся, з днем народження! Бажаю завжди залишатися оптимісткою, красунею, кращим кулінаром і першою модницею у дворі! Живи довго і будь здорова, менше дивись новин і більше хороших фільмів, слухай улюблену музику і пам’ятай, що для жінки ніколи не пізно бути найщасливішою!

***

Дорога моя, кохана, обожнювана бабуся! Вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі залишатися завжди такою чарівною, доброю, лагідною, привітною, гостинною, та не старіючою душею, просто красунею! І, звичайно ж, більше всього на світі ми бажаємо тобі прожити до старості в доброму здоров’ї!

***

Бабуся! Ти така молода, у тебе іскряться очі, а усмішка таїть в собі чарівність. Вітаємо тебе з днем народження! Всіх благ тобі, рідна, здоров’я і бадьорості, сміху і повної хати онуків, ніжних обіймів і міцної підтримки. Ти неймовірна вигадниця і витівниця. Нехай роки не мають над тобою влади, а зморшки накопичуються лише від сміху і посмішок. Хай сонце освітлює кожен прожитий день. Ми тебе любимо.

***

Я вітаю з днем народження свою улюблену бабусю! Ти завжди дарувала своє тепло, ласку і ніжність всім своїм онукам! Я бажаю тобі не хворіти, так само радіти життю, зберігати бадьорість ще довгі роки і дочекатися появи правнуків!

***

Бабуся, з днем народження тебе! Вся сім’я дуже любить тебе, ти дуже багато зробила для всіх нас. В твоє свято, бажаю тобі довгих років життя, здоров’я, щастя, сил, миру, енергії, ніжності і ласки онукам. Зі святом, кохана моя!

***

Бабуся! Хочу побажати тобі в першу чергу багато здоров’я, сонячних днів, теплоти рідних і море щасливих посмішок! З днем народження тебе, рідна! Нехай твій ангел-охоронець захистить тебе від бід, хай удома збираються сміх та радість. Будь завжди оточена турботою і красою. Великих тобі успіхів у всьому!

***

Бабуся, рідна, вітаю тебе з чудовим святом, з твоїм днем народження! У цей святковий день ми всією сім’єю зібралися разом і ми всі щиро цьому раді. Бабцю, я від щирого серця бажаю тобі довгих і щасливих років життя, здоров’я, всіх благ. Ти завжди дарувала нам своє тепло і ласку. Ми, твої улюблені внуки, вітаємо тебе і будемо робити все, щоб ця теплота повернулася до тебе багаторазово. Зі святом тебе, дорога бабуся!

***

Рідна моя бабуся, нехай життя твоє буде довгим і щасливим, нехай кожен новий день приносить радість, бажаю міцного здоров’я, благополуччя, удачі! Будь завжди такою ж доброю і лагідною!

Привітання з днем народження дідусеві в прозі

Рідний мій дідусю! З великою любов’ю і повагою хочу привітати тебе з днем народження! Хочу побажати всього самого найкращого, міцного здоров’я, життєвого оптимізму, позитиву і азарту. Бажаю тобі душею не старіти, побільше сили духу і бадьорості тіла. Щоб твої думки завжди були світлими, на серці завжди було легко, а рідні та близькі люди були поряд.

***

Найкращого дідуся на світі вітаю з днем народження! Міцного здоров’я тобі, гарного настрою, сил і енергії. Хочу, щоб ти довгі роки був поруч, допомагав мудрою порадою та добрим словом. Нехай у твоїй душі завжди будуть мир і спокій, а життя приносить багато яскравих і щасливих моментів.

***

Дорогий мій дідусь, від душі вітаю тебе з днем народження. Бажаю світлих і радісних моментів у житті, міцних сил і бадьорості у тілі, веселого настрою і оптимізму в душі. Нехай ще багато важливих подій і щасливих історій трапиться на твоєму шляху, рідний.

***

Дідусь, з твоїм дивним днем! Ти мій герой, приклад для наслідування, я тебе дуже люблю. Ти мужній, сильний, сміливий і грандіозний. Таким і залишайся! Дідусю, я бажаю тобі, щоб твоє здоров’я було міцним, щоб воно тебе ніколи не підводило, щоб кожен твій день був особливим і повним позитиву. Бажаю тобі щастя та довгих років життя! З днем народження, не давай смутку ні найменшого шансу!

***

Дорогий дідусь, у твій день народження хочеться зігріти тебе ласкавими словами і побажати від усієї душі бадьорого довголіття, гарного самопочуття, піднесеного настрою. Не сумуй, пишайся своїми роками і передавай нам, своїм онукам, життєвий досвід і безцінну мудрість.

***

Дідусь, вітаю тебе з днем народження! Ти в мене самий улюблений дідусь на світі, і я бажаю тобі в цей день всього найкращого, чого тільки можна побажати: здоров’я, довголіття, завжди гарного настрою і щоб кожен день приносив радість!

Привітання з днем народження чоловікові (коханому, хлопцю) у прозі

Коханий мій, моє ти щастя, вітаю тебе з днем народження. Хочу побажати тобі як можна більше терпіння, адже без нього ти зі мною не впораєшся. Ще бажаю тобі безкрайній океан любові, щоб ти зміг обдаровувати цим почуттям всіх навколо. Головне, щоб ти завжди був здоровий, а все інше я тобі забезпечу.

***

Мій любий, ти сильний, вірний і мужній — мрія будь-якої дівчини. Але ти мій, і це робить мене щасливою. З днем народження, рідний! Шлю тобі палкий поцілунок і теплоту своїх обіймів. Будь щасливий, нехай все задумане тобою завжди виходить!

***

Мій любий, коханий, єдиний  - з днем народження! Живи красиво, яскраво. Нехай кожен день буде наповнений сонцем і гармонією. Бажаю тобі кохання, щастя, натхнення, теплоти й добра. Як я щаслива, що поряд зі мною такий щирий, мужній, чуттєвий, романтичний чоловік.

***

Коханий, сьогодні твій день. Нехай промінчики моєї любові торкнуться твого серця, завжди наповнюють його теплотою і яскраво висвітлюють твій шлях, а вітер бажань легко донесе тобі мої міцні обійми і ніжні поцілунки. З днем народження!
***

Моя опора, підтримка, моя половина і любов всього життя, з днем народження, коханий мій! Нехай тобі завжди посміхається удача, нехай збуваються мрії, нехай твоя тяжка праця завжди буде гідно оцінена, а всі негаразди та незгоди розіб’ються об міцну стіну моєї любові. Нехай все буде так, як тобі хочеться, а я, в свою чергу, допоможу цим бажанням збутися. З величезною любов’ю і ніжністю, твоя дружина.

***

Дорогий чоловік, з днем народження тебе! В першу чергу сьогодні я хочу тобі подякувати за безмежне терпіння і феноменальний спокій, за зворушливу турботу і справжню чоловічу ніжність, за неймовірне відчуття щастя і вічний вогонь нашої любові! Повір, ти найкращий чоловік на землі! А я, дякуючи тобі, найщасливіша жінка на світі! В це чудове свято просто побажаю тобі здійснення всіх твоїх найпотаємніших бажань та океан неймовірних можливостей! Нехай всі твої мрії і плани втілюються в життя!

***

Для мене сьогодні особливе свято — день народження улюбленого чоловіка. У цей день хочеться подарувати тобі весь світ, всю свою любов. Спасибі, що доля подарувала мені такого сильного, турботливого, впевненого в собі, розумного, благородного чоловіка. Бажаю мати богатирське здоров’я, улюблену роботу, гідну зарплату, ну і, звичайно ж, завжди бути поруч з коханою сім’єю. Люблю дуже сильно! Зі святом, дорогий!

Привітання з днем народження подрузі у віршах

Картинки з днем народження подрузі. Фото: соцмережі

Хай пливе щасливо твій життєвий човен 
І минає легко береги круті, 
І любові буде хай завжди він повен, 
То найголовніше у людськім житті. 

Нехай в душі завжди горять 
Іскринки радості й чекання, 
Нехай не знає серце зрад, 
А тільки радість і кохання.

***

Якби змогла я зняти з неба дві зорі, 
Чи радугу скрутити в перевесло, 
Тоді б, напевно, дари ці 
Я в подарунок би принесла. 
Але по немочі людській 
Я не здійсню цього бажання, 
Тому бажаю від душі 
Здоров'я, щастя і кохання!

***

Моя подружко, вітання
В день народження прийми,
Обдарує нехай доля
Тебе білими крильми.
Щоб злетіла на вершину,
Не боялась висоти,
Успіхів тобі бажаю
У житті я досягти.

***

Вітаємо подругу щиро! 
Бажаємо добра і миру! 
Світанків сонячних, привітних, 
А днів прекрасних, теплих, світлих. 
Ночей спокійних, не тривожних, 
А щастя стільки, скільки хочеш! 
Здоров’я вдосталь і без ліку, 
Кохання щирого довіку.

Привітання з днем народження другу 

В цей дорогий для тебе день,
Бажаєм квітів і пісень!
Від друзів щирих привітань,
Від зірок здійснення бажань!
Від сонця, світла і тепла,
Щоб доля щедрою була!
І не спинити часу лік,
Нехай щастить весь довгий вік!

***

З нагоди свята хочу привітати,
Бо знаю що мені ти завжди рад,
Здоров'я щастя побажати,
Бо Ти для мене не тільки брат,
Все розумієш Ти з пів-слова,
Порадник добрий у житті,
Тож хай задумані бажання
Завжди збуваються тобі.
Я знаю, що все так не буде
Бо вже з Тобою не маленькі ми,
Та все ж чекатиму у гості,
Пиши дзвони і заходи.
А сьогодні Ти святкуй,
Радій душею на кожнім кроці.
Бо день народження у тебе
Єдиний день лише у році!

***

Хай щастя і доля всміхнеться тобі,
Хай буде здоров’я багато.
З роси і води хай ведеться тобі,
Хай повниться радістю хата.
В роботі хай буде удача завжди,
І друзі хай дім не минають.
Ніколи в житті щоб не знав ти біди,
Лиш радість і щастя щоб мав ти.
Хай Мати Божа добро і ласку посилає,
А Господь Бог у всьому допомагає.

***

Цей день має чарівне походження,
Бо сьогодні твоє день народження,
Бажаю,щоб сонце тебе зігрівало,
Люди - усмішку тобі дарували,
Природа здоров'я тобі піднесла,
А ластівка щастя мішок принесла!
А ще романтики дружби, кохання!
Прийми же від мене усі ці вітання!
Я знаю цей день чарівний, не звичайний,
Тож нині здійсняться всі побажання!

***

З Днем народження подруга вітаєм,
І бажаєм на всі літа:
Будь такою, як ми Тебе знаєм,
Проста, ніжна і всім дорога.
Хай і щастя, і сонця вітрила,
Мчать Твій човен до тої землі,
Де панує лиш радості сила,
Де збуваються мрії усі.

Привітання з днем народження сестрі у віршах

Сестричко моя, мила і люба, найкраща у світі,
Бажаю я щастя й дарую я квіти,
Щоб сонце і зорі плекали тепло,
Щоб завжди здоров'я у тебе було.
Бажаю довго і довго прожити,
Я тебе люблю і буду любити!
Так будь же, рідненька, завжди ти щаслива,
Ніколи не хмурся, хоч важко тобі,
Бо ти в мене, люба, на світі єдина,
Коли ти смієшся - радісно і мені.

***

Сестричка!
Вітаю тебе з Днем народженням! 
Бажаю погожих тобі днів. 
Щасливої долі, радості стільки, як квітів у полі. 
Усмішок глибоких, як дно океану. 
Великого щастя, без зла й обману. 
Хай Матір Божа тебе охороняє.
А Господь щастя і сили посилає. 
Хай завжди ведеться з легкої руки.
На добрі і довгі безхмарні роки.

***

З Днем народження Тебе ми вітаєм,
І бажаєм на всі літа:
Будь такою, як ми Тебе знаєм,
Проста, ніжна і всім дорога.
Хай і щастя, і сонця вітрила,
Мчать Твій човен до тої землі,
Де панує лиш радості сила,
Де збуваються мрії усі.

***

Сонечка промінчиком,
Місяченька срібельцем,
Пісенькою пташечки,
Переливом річки -

Стебелечка шепотом,
Вітру тихим шелестом,
Весни теплим подихом -
Будь, моя сестричко!

Будь коханню полумє'ям,
Будь Ти щастю заводдю,
І сім'ї будь пристанню,
Суму будь пір'їнка -

Лиху будь заставою,
А добру – так повінню,
Серденьком чутливою -
Будь, моя сестринка!

Не дивись, що весноньки
Будуть плести в кісоньки
Світлі роки - літечка -
Ниточка до нитки:

Пам'яті будь вдячною
І землі де виросла,
З Божою будь ласкою –
Дорога сестричко!

***

Сестричко, сонце променисте!
Життя твоє хай буде чисте,
Вквітчане щастям і добром,
Любов'ю, ніжністю, теплом,
А доля радість лиш дарує,
В багатстві й розкошах вирує,
Здійсняться хай твої бажання.
Із днем народження вітання!

Зворушливі привітання з днем народження мамі

Знову свято у дворі…
Теплом нас, мамо, освяти, 
Дай, Боже, всі щоб матері
Були найкращими, як ти!

***

Тебе цілую, і тобі вклоняюсь, 
І відчуваю рук твоїх тепло.
Багато мам на світі, та я знаю:
Такої ще ні в кого не було!

***

Матусю рідна, я молюсь за тебе, 
Твоя любов мене обігріва.
Мені в житті нічого більш не треба – 
Лиш ти була б здорова і жива!

***

Матусю рідненька, матусю єдина!
Вас щиро вітає вся наша родина
Хай Бог Вам здоров’я та силу дає, 
Зозуля сто років нехай накує!

***

Є Ви, рідненька, між нами у хаті – 
Всі ми щасливі, всі ми багаті.
Хоч роки минули, як чиста вода, 
Для нас Ви, матусю, завжди молода!

***

О, Боже! Ти живеш над нами,
Тебе благаємо в цей час:
Пошли здоров'я нашій мамі
І збережи її для нас!

***

Щоб завжди тобі в житті посміхались люди,
Щоб тебе любили всі подруги і друзі.
Добра ненька для дітей, господиня в хаті,
Нашим щастям ми з тобою будемо багаті.

***

Турботи, клопоти, робота, діти –
Усе встигали Ви зробити,
А ми, чого гріха таїти,
Не вміли все це оцінити.
І ось сьогодні, в день цей урочистий,
Ми просим Вас за це нас всіх простити,
Хоч знаємо, що слів цих буде мало.
Серед усіх прекрасних слів землі,
Ми вибрали прості і невисокі:
Щоб Ваші дні трояндами цвіли
І не приходила до Вас самотність.
Хай тільки радість прикрашає дім,
Хай ладиться і на роботі, й вдома,
Хай Вам завжди щастить в усім,
І обминають горе, сум і втома...

***

Матінко наша рідна!
Років твоїх нам не видно,
Ні зморшок, ні сивини
Не помічаємо ми.
А бачимо очі ясні,
Мов зірочки навесні,
І усмішку молоду,
І жваву та спритну ходу.
Та чисте високе чоло,
Та рук твоїх рідне тепло.
І ми – твої діти малі – 
Вклоняємося до землі,
І зичим тобі здоров'я,
З пошаною і любов'ю!

***

Світла, добра нині днина —
У матусі іменини!
Від усього серця Вам даруєм
Букет найкращих побажань.
Піднести їх нам любо!
До ста живіть без нарікань,
І правнуків ведіть до шлюбу.
А ще бажаємо ми Вам,
Щоб холод в душу не закрався,
Щоб в серце смуток не прийшов,
І щоб ніхто не здогадався,
Який Вам рік уже пішов.

***

Хай буде літ не менше ста в житті,
І шлях Ваш буде світлим,
А все життя, немов кришталь,
Прекрасним, радісним і чистим!
Вас щиро вітає вся наша родина,
Матусю рідненька, матусю єдина,
Усі ми Вас любим і всі поважаєм,
Усі ми Вам щастя, здоров'я бажаєм.
Люба матусю, Вас щиро вітаєм!

***

Спасибі за ласку, за ніжну турботу, 
За чуйність, гостинність, невтомну роботу. 
Господь хай дарує здоров'я і силу, 
Спасибі, рідненька, що Ви нас зростили. 
Хай серце у грудях ще довго палає, 
А руки, мов крила, нас пригортають. 

Щоб здоров'я було, щоб жили не тужили. 
Ви найбільшого щастя в житті заслужили! 
Багата душею, метка, роботяща, 
Живіть вічно, мамо, бо Ви в нас найкраща!

Привітання з днем народження татові

Наш славний та рідний, найкращий у світі,
З тобою нам завжди затишно й світло,
Ти гарний господар і татко чудовий,
Даруєш турботу і море любові.
Спасибі за ласку, за руки умілі,
Що вмієш підтримати словом і ділом,
Щоб в рідному домі нам було надійно та щиро.
Живи нам на радість у щасті та мирі,
Хай Бог посилає здоров'я і сили,
У дружній родині усі ми щасливі.

***

Скільки років тобі не питаєм
Хай зозуля рахує в гаю,
Ми із тими літами вітаєм,
Що постукали в душу твою.
Те бажаєм, що щастям звуть люди
Хай усмішка не сходить з лиця,
Хай життя твоє піснею буде,
А цій пісні не буде кінця.
Хай над тобою небо голубіє,
Не знають втоми руки золоті
Душа нехай ніколи не старіє!
А серце не втрачає доброти.

***

Сильні татові руки
Я пам'ятаю з малого,
Як вони нас ростили,
Як боронили від злого,
Пестили ніжно дитину,
Батькові струджені пальці,
і проводжали до школи
Разом з матусею вранці.
Ваш день уродин справляєм,
Прийдуть і рідні і друзі,
З народженням Вас привітаєм
В дружнім сімейному крузі.

***

Журавлиним ключем відлітають літа,
Сивина засріблила вже скроні,
Тільки в серці у Вашім та ж струна золота,
Те ж тепло незгасиме в долонях.
Щоб сонечко завжди Вам всміхалось,
Щоб діти вам вклонялись,
Щоби Ваша доброта в онуках проросла,
Щоб завжди Вас шанували і у холод зігрівали.
Хай святий Ваш ангел-хоронитель
Не залишає Вас у клопотах усіх.
Для Вас він захисник, супутник і цілитель
На все життя, на довгий вік.

***

З днем народження рідного тата
Дуже хочеться всім привітати!
Побажання найкращі лунають:
Щастя, сил та наснаги бажають!

Любий тату, здоров’я міцного,
Вірних друзів, та затишку вдома.
З Днем Народження, таточку, любий,
Хай щаститиме завжди та всюди!

Привітання з днем народження бабусі у віршах

Лагідна, рідненька, добра і проста,
Наша дорогенька, наша золота,
Натруджені руки, мудрії слова,
Вам ніколи, бабусю, спокою нема.
Тож дозвольте в день такий святковий
Побажати щастя, радості в житті,
Щоб не знали, горя ви ніколи
І до 100 років ви для нас жили!

***

Бажаємо довго тобі ще прожити,
Здоров’я міцного на довгий вік,
Щоб внуків встигла одружити
Й благословити правнуків у світ.

Усе було в житті – і радості, і біди,
І мед солодкий, і гіркий полин…
Нехай тепер буде найменше кривди,
А більше гарних і щасливих днин,

Прийми найкращі наші побажання,
Яскравих квітів незабутній цвіт.
Нехай це добре, щире привітання
Звучить ще добру сотню літ.

***

Не зогледілись - виросли вже діти,
Бабусю - внуки вам услід кричать.
Чого ще треба? Жити і радіти,
Гостей у хаті дорогих стрічать.
Простіть, як ми робили щось погане,
Хай доля щастя вам у дім несе.
Здорові будьте, дужі та багаті.
Радійте, що у вас усі ми є.
Живіть ще довго, і у рідній хаті
Хай Бог найкраще вам в житті дає!

***

Хай весни летять до тебе журавлями,
Щоб ти не старіла ще довго з роками.
Бажаєм добра і тепла,
Щоб усі незгоди згоріли до тла,
Здоров’я і щастя ми зичим без ліку,
Радощів і довгого-довгого віку.

***

З днем народження тебе вітаю,
Я тобою дуже дорожу.
Тобі, бабуся, щастя бажаю
І здоров'я. Я чесно скажу:

Хоч шукайте ви по всьому світу
Мільйони та тисячі днів.
Сто відсотків - у всьому світі немає,
Нету бабусі краще моєї.

На планеті цілої я сама щаслива,
Так бабуся моя найкрасивіша!
І тобі на день народження
Я прочитаю стихотворенье.
Не гнівайся, що я шалю,
Адже я так тебе люблю!

***

Журавлиним ключем відлітають літа,
Сивина засріблила вже скроні,
Тільки в серці у Вашім та ж струна золота,
Те ж тепло незгасиме в долонях.
Щоб сонечко завжди Вам всміхалось,
Щоб діти вам вклонялись,
Щоби Ваша доброта в онуках проросла,
Щоб завжди Вас шанували і у холод зігрівали.
Хай святий Ваш ангел-хоронитель
Не залишає Вас у клопотах усіх.
Для Вас він захисник, супутник і цілитель
На все життя, на довгий вік.

***

Люба бабусю і матінко мила,
Велике спасибі, що Ви нас зростили.
Ми просимо з глибин сердець,
Щоб добрий Бог, щоб Бог-Отець
Вам щирого здоров’я дав
І щоб сто літ він Вас оберігав!
Спасибі вам за руки робочі,
За довгі, нелегкі й недоспані ночі,
То ж зичимо Вам ще чимало прожити,
Щоб всіх на сторіччя змогли запросити!

Привітання з днем народження дідусеві у віршах

Hаче дуб могутній
В нашій Ви родині
Мужній, нездоланний,
Справжній Ви козак.
І в часи веселі,
І у мить розлуки
Лиш до Вас, дідусю,
Горнеться усяк.
Будьте нам і далі
Добрим провожатим,
Покажіть стежину
Вірну у житті.
І на радість людям,
Мудрий і завзятий,
І на нашу втіху,
Ще живіть сто літ.

***

Де іще знайти такого,
Як любимий наш дідусь!
До грудей він пригорне,
Слово ласкаве шепне,
і на ніч розкаже казки.
Вам ми дякуєм за ласку,
і родиною усі
Вам вклоняємось до землі.

***

Тату рідний, любий наш дідусю,
Ви в нас є – і милий нам цей світ.
Хай вам смуток не спаде на думку,
Ви живіть на радість нам сто літ.
Хай ніколи не болять Вам руки,
Старість хай обходять повсякчас,
Тільки радість хай приносять внуки
І всі люди поважають Вас!

***

Hе мають влади понад Вами
Hі війни, грози, ні біда,
В руках є сила, розум ясний,
Хоч посивіла голова.
І серце Ваше, добре й сильне,
Прихильне всякий час до Вас,
І слово мудре і доцільне
Завжди на путь наставить нас.

***

Спасибі, татусю, спасибі, дідусю,
За щирість сердечну й турботу про нас,
За руки Твої, що не знають спочину,
Готові на поміч прийти повсякчас.
Хай повняться дні твої радістю, миром,
Зоря світанкова не раз ще зійде,
вітаємо рідний, вітаємо, милий,
вітаємо всі з ювілеєм тебе!

***

Де взяти слів, щоб вдячність передати
За все добро, за ласку, за любов,
За світ оцей, що нам подарували
І за тепло, що даруєте знов.
Нехай Вас пам'ятають внуки й діти,
Нехай в саду співають солов'ї,
Бажаєм Вам за сто в здоров'ї жити,
Добра і щастя в нашому житті.

Привітання з днем народження чоловікові (коханому, хлопцю). Вірші

Грошеняток до кишень,
В гаманець і не лишень,
Попадати тобі мітко
В яку хочеш ти мішень!

Із усмішкою вставати,
В добрім гуморі лягати,
І в житті тобі, коханий,
День за днем перемагати!

***

Хай обладунки твої сяють
І білий кінь тебе чекає!
Щасливі дні хай не минають!
Веселий настрій не зникає!

Хай Бог тебе благословляє
У добру і прекрасну путь!
Із днем народження вітаю!
Щасливим, мій коханий, будь!

***

Хай сонечко світить, хай хвильки хлюпочуть,
Вітри невгамовні казки хай шепочуть,
Хай падають зорі щоночі до ніг,
Щоб всі загадати бажання ти зміг!
І щоби бажання твої всі збулись -
Висоти тобі щоб усі піддались,
І щоби простори усі підкорились,
І всі твої мрії, коханий, здійснились!

***

Колосяться хай жита,
В небі пташечка літа,
Хай завжди з тобою поруч
Лиш любов і доброта.

Хай шумлять ліси й гаї,
Бджіл в полях гудуть рої,
І хай втіляться, коханий,
Мрії й плани всі твої!

***

Хай все, про що ти мрієш, життя тобі дає!
Спасибі, мій коханий, що ти у мене є!
Збуваються всі мрії в житті твоїм нехай!
Кохаю до нестями! І ти мене кохай!

***

В день народження тобі я хочу побажати
Йти упевнено до мрії, казку наближати,
Щоб без зайвої мороки втілив ти всі плани,
Щоб у щасті сотню років ти прожив, коханий!

***

Мій дорогий, коханий мій,
Пускати в серце сум не смій,
Хай там живуть кохання й сміх,
Будь щасливішим від усіх!

***

Поцілунком полум’яним хай вітаннячко летить,
Неймовірно хай, коханий, у житті тобі щастить!
Щоби успіх завжди поруч і удача там, де ти,
До вершин найвищих в світі зичу я тобі дійти!

***

За покликом серця, коханий, іди,
Хай янгол тебе захистить від біди,
Хай вкаже зоря шлях короткий до мрій,
Удачі й добра! Хай щастить, милий мій!

Вітальні листівки скачати. Фото: ndu.edu.ua 

Привітання з днем народження дружині (коханій, дівчині) у віршах

Люба й дорога дружина,

Моя рідна і єдина.
З днем народження, кохана,
Ніжна, мила і жадана!

Хай радіють твої очі,
Будуть хай казкові ночі
І легкі чудові дні,
Хай лунає щирий сміх.

Щоб була завжди чарівна,
І здорова, і активна.
Я закоханий безтямно,
З днем народження, кохана!

***

Моїй прекрасній половині,
Моїй голубоньці-дружині
Я в день народження скажу,
Як я кохаю й бережу,
Як поважаю і люблю
Дружину рідну свою!
Скажу, як я тебе ціную
І ніжно-ніжно поцілую!
Бажаю, щоб, як сад, цвіла
І поряд щоб завжди була!

***

Кохана, з днем народження вітаю!
Ти — моє сонце, радість і весна.
Бажаю, що завжди була здорова,
Усміхнена, весела й чарівна.

Хай кожен день на казку буде схожий,
Для тебе — що бажаєш, я зроблю.
Моя цариця ти вельмишановна,
Без тями, рідна, я тебе люблю!

***

З днем народження, кохана,
Світле сонечко моє.
Я щасливий, моя рідна,
Що в житті ти в мене є.

Я бажаю тобі миру
І гармонії в душі.
Хай проллються над тобою
Щастя проливні дощі.

***

З днем народження, кохана.
Щастя побажаю я,
Лиш з тобою процвітає
Наша радісна сім’я.

Будь здорова, моя мила,
Очі хай твої палають,
Хай образи та печалі
Тебе, зірочко, минають.

***

Дружина моя, вірна і кохана,
З тобою вдвох ми сильні, незламанні,
Вітаю з Днем народження, серденько,
І обіймаю ніжно та тепленько!

Бажаю щастя і добробуту навіки,
Щоби кохала ніжно чоловіка,
Щоб були разом і не розлучались,
Ніколи не сварились, а сміялись!

Хай успіхів дає Господь багато,
І пахне пирогами в нашій хаті,
Хай люблять діти свою рідну маму,
Щоб ми гордились дочками й синами!

***

Вітаю, люба, з днем народження твоїм,
Спасибі, що тепло даруєш всім!
Опора ти надійна для родини,
Добра і затишку невтомна берегиня.

Бажаю, щоб невдачі не траплялись,
Щоб все задумане завжди вдавалось,
Щоб не було для сліз твоїх причини,
Вітаю тебе, моя половино!

Привітання з днем народження. Проза

Не буду бажати нічого хорошого, тільки найкращого: успіхів у справах, здоров’я в сім’ї, серця, сповненого любові, очей, що світяться від щастя, нових відкриттів, найбільш приємних емоцій. Нехай все твоє життя буде суцільним святом. З днем народження!

***

Я хочу привітати тебе з днем народження! Побажати простого людського щастя та неземної любові. Нехай на тебе завжди несподівано нападають гроші, і не здумай відбиватися. Нехай твої бажання плачуть від твоїх можливостей, і не кидайся їх заспокоювати. Нехай твої цілі самі тебе наздоганяють, а мрії офігівають від твоїх фантазій. Я бажаю тобі випробувати неймовірні підйоми і такі успіхи, від яких дух захопить.

***

Бажаю в твій день народження побільше таких проблем: як витратити мільйон, на якому морі грітися взимку, який кабріолет вибрати - червоний або білий. Адже без труднощів так нецікаво жити. Вітаю!

***

Вітаю з днем народження і побажати хочу, щоб здоров’я було міцним, як медичний спирт, щоб в житті у тебе був особистий джин, який би виконував всі бажання, щоб в любові була шалена пристрасть і ніжний флірт, щоб було багато щастя - аж до втрати свідомості.

***

Щоб не було часу думати про вік, бажаю наповнити своє життя наступними моментами: спонтанними нападами щастя і радості, напливами любові і романтики, низкою удач та успіхами у всіх справах! Нехай всі справи йдуть гладко, як сніг під попою пінгвіна, а будь-які перешкоди спотикаються через тебе! З днем народження!

***

Вітаю з днем старіння… Ой, тобто з днем народження. Нехай кісток не ломить, нехай пісок не сиплеться з тебе, нехай, як і раніше радують веселі анекдоти, літає високо душа. Нехай зуби не болять від смачного торта, а всі свічки на ньому з першої спроби задуются тобою. Нехай радують пристрасні, гарячі ночі і шалено щасливі дні.

***

День народження — це зовсім не сумне свято старості. Не варто переживати, що може раптом посипатися пісок, не варто заморочуватися про сивину і бурчати собі під ніс. Я вітаю тебе і бажаю в цей день відірватися по повній, запалити у своєму серці вогник щастя і веселощів, скласти правильний план по захопленню світу і не вздумати звернути з шляху втіхи життя і любові.

***

З днем народження вітаю, від всього серця та інших органів. Бажаю, щоб сіль була присутня тільки в їжі, а решта життя твого хай буде солодким і чудесним. Бажаю щастя до нестями, великої радості до доброго божевілля і пристрасті до судом любові.

***

Вітаю з днем народження і побажати хочу, щоб удача і щастя прилипали до тебе, як мухи на варення, щоб тобі завжди вдавалося залишатися людиною відмінної форми, високого статусу, веселого настрою з елементами унікального таланту і особливої будови.

***

Вітаю з твоєї днюхою і бажаю крутої веселухи. Нехай цей день запам’ятається тобі неймовірною пригодою на твою апетитну попу і чудовою історією з елементами добрих жартів і запаморочливих танців. Бажаю тобі, щоб твоє щастя мало курс по замкнутому колу, а удача не сміла залишати тебе ні на хвилину.

***

Вітаю з днем народження! Бажаю тобі самого теплого моря кожного літа, богатирського здоров’я, щедрого начальника, відданих друзів, взаємного кохання і не знати про похмілля. А головне, щоб рідні люди завжди були поруч з тобою, роблячи кожен день щасливим!

***

Вітаю з днем народження, а побажати хочу, щоб життя рясніло вдалими моментами та щасливими миттєвостями, щоб у хвилини кислого, як лимон, життя поруч завжди був коньяк, щоб в кишенях було стільки бабосів, а в голові стільки ідей, щоб будь-яка проблема вирішувалася одним махом.

***

Вітаю з днем народження, з днем, коли на світ з’явився крикливий і вредненький малюк, тобто ти. Бажаю тобі не хлюпати носом і, гордо задерши голову, йти по життю з розумом в голові і щирими почуттями в серці, бажаю вічного розквіту щастя і любові, по хвилях удачі і благополуччя ти завжди пливи.

Вишукані листівки з днем народження. Фото: Prom.ua

Вітаю з днем народження, з святом божевільных веселощів, бажаю доброї пиятики та класного настрою. Нехай не буде в житті грубості і брехливих лестощів, бажаю жити кайфово і отримувати зарплату тисяч двісті.

***

З днем народження! Нехай у твоєму житті буде побільше крутих віражів, холодильник тріщить по швах, а гроші вивалюються з мішків. В акваріумі живе золота рибка, яка виконує будь-які твої бажання, а в спальні спить кохана целовака і обнімака.

***

В цей день бажаю тобі, щоб у серці завжди була весна, в очах ніколи не було смутку. Бажаю удачі у всіх справах. Нехай від грошей пухне кишеня, кожен день буде наповнений оптимізмом і щастям, а кожна ніч — любов’ю. Хай здоров’я з кожним роком тільки збільшується. З днем народження!

***

Будь-яка криза — будь то економічна або вікова, ведуть до розвитку. Тому, бажаю тобі ненудного, насиченого неймовірними подіями та яскравими враженнями життя. А наявність важких моментів використовуй, як можливість проявити всі грані своєї унікальності, адже ти — без п’яти хвилин досконалість!

***

Вітаю з днем варення і побажати в це свято хочу, щоб тобі жилося солодко і гарно. Нехай за твоєю спиною виростають крила, які піднімуть тебе до небес любов і щастя, нехай постійно з тобою буде шалений настрій і крута вдача.

***

Від щирого серця вітаю з днюхою і бажаю, щоб завжди вистачало на хлібець з маслом, щоб в житті не було хибної удачі і обману зору, щоб у тебе був нюх на успіх, як у собаки, а око на щось цікаве, як у орла.

Привітання з днем народження прикольні

Коли я вип’ю чарку чаю,
Тебе за вуха потягаю,
Зі святом щиро привітаю
Й такого щастя набажаю:
Багато років і грошей багато,
Гостей завжди багато в твоїй хаті,
Здоров’я, щоб хватило довго жити,
А решту — за бажанням докупити!

***

Побажаєм ми удачі
Й щасливої долі
На Канарах зо дві дачі
І грошей доволі.
Щоб в житті могла здолати
Височенні гори
І щоб раз у рік літала
На Червоне море.
З днем народження!

***

Щоб вам весело жилося
І хотілося й моглося.
Було де і було з ким,
Було як і було чим.

***

Хай одяг буде від кутюр,
В кишенях – шелест від купюр,
Душа хай прагне авантюр,
А в амурних справах – лиш ажур!

***

З днем народження вітаю,
щастя, радості бажаю,
Не напитись, погуляти,
щирих друзів купу мати.

***

Коли я вип'ю чарку чаю,
Тебе за вуха потягаю,
Зі святом щиро привітаю
Й такого щастя набажаю:
Багато років і грошей багато,
Гостей хороших в твоїй хаті,
Здоров'я, щоб ще довго-довго жити,
А решту – за бажанням докупити!

***

С днем рождения поздравляю
И нескромно пожелаю
Зарабатывать так много,
Чтобы купить себе дом
За рубежом у моря,
Жить там, не знать горя.
Еще машину иномарку,
может, собственную там заправку,
может, банк или завод,
Мать все без першкод.
Все, что желательно, покупать,
Что ни день - отдыхать.
Только не забудь в заботах -
Завтра утром на работу!

Открытка с днем ​​рождения. Фото: lviv1256.com 

По материалам: bpro1.topmobilecards.com.uav24.com.ua

Новости по теме: Поздравления