Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
10 мая
Загрузить еще

Привітання з Новим Роком 2019 у прозі

Привітання з Новим Роком 2019 у прозі
Фото: Фото: соцсети

***

З Новим роком! Нехай цей рік принесе нам багато щастя, удачі, посмішок, тепла і світла. Нехай він буде сповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями. Бажаю всім у новому році бути здоровими, красивими, коханими і успішними!

***

З Новим роком, з новими починаннями й новими успіхами. Бажаю новорічної радості і непередбачуваного дива, чарівної історії і яскравих, веселих моментів. Нехай Новий рік подарує світлу надію і великі сили, виконає всі добрі бажання і принесе щастя у твій дім.

***

З Новим Роком! Новий рік нехай принесе тільки добрі події, яскраві моменти в житті, щастя, здійснення всіх надій і поставлених цілей.

***

Вітаю з Новим роком. Бажаю нових успіхів та досягнень, нових ідей і бажань, нових можливостей і прагнень, нових горизонтів щастя і просторів натхнення в майбутньому році.

***

Хай вогні запалюються не тільки на ялинці, але й у душі, нехай щастя буде не тільки в казці, а й у твоєму житті. Бажаю чарівної ночі і виповнення мрій, світлої надії і курсу за вітром щастя. З Новим Роком!

***

Вітаємо з Новим Роком! Бажаємо, щоб іскристий настрій супроводжував вас цілий рік, щоб прекрасні люди і добрі друзі були поруч. Нехай збудуться найбажаніші мрії, відбудуться несподівані і радісні події, а життя наповниться любов'ю, добротою, світлом!

***

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб красуні були з ювелірними брязкальцями, богатирі з чотириколісними іграшками, улюблений будинок був — двоповерховою хатинкою, а на столі делікатесні ватрушки! Зі святом!

***

Всіх з Новим Роком! Цей новий рік неодмінно стане кращим! Нехай у ньому станеться те, про що ви так давно мріяли, чого не могли досягти. Нехай щастя, радість і любов ллються рікою. Бажаю, щоб навіть самий буденний для вас день, став яскравим і незабутнім!

***

Бажаю в Новому році всім міцної печінки і внутрішнього навігатора, щоб точно знати як ви прийшли туди, де прокинулися.

***

Новий Рік ось-ось настане, накривай скоріше поляну! Прожени з дому нудьгу, починай співати і танцювати. Викинь старі образи, налаштуйся відразу на везіння, вдягнися в карнавальний костюм і біжи з шампанським зустрічати довгоочікуваний Новий Рік.