Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Накращі привітання з Днем вчителя

Накращі привітання з Днем вчителя
Фото: Як красиво привітати вчителя зі свята. Фото: архив "КП"

Привітання з Днем вчителя прикольні

Вам не важко повторити істину тричі і двійки ви ставите лише найбільш злісним ледарям, ви готові прийти на допомогу нам кожну шкільну годину, і за вашу нелегку працю, в День вчителя ми говоримо вам сердечне, колективне спасибі! Ми знаємо, з вами ми згриземо граніт науки, ніби шматочок шербету!

***

Спасибі вам, вчителі,
Що йдем сміливо по Землі,
Що знаєм все про океани,
І чули навіть про лимани...
За Трою і за Карфаген,
За бензохлоропропілен,
За НЕ і НІ, за двічі два,
За ваші теплії слова.
За те, що дали школярам,
За це ми ДЯКУЄМО Вам!​​​​​​​

***

Нас вчили ви від "А" до "Я",
І що таке "моя сім’я",
І теорему Піфагора,
І сюрреаліста — Сальвадора.
Закон ми Ома також вчили,
Та що таїть, не дуже то й любили.
Але зубрили до упору,
Щоб просуватись лише в гору:
Іти вперед, вперед до знань,
Без всяких, різних зволікань.
І за такий ось скарб великий,
Заграють вам тепер музики,
А ми вас щиро привітаєм,
Бо вчителі! Ми вас кохаєм!!!

***

Ми вчителів вітати безсумнівно
Сьогодні будем від душі!
Тому що в нас ви фахівці відмінні,
За це вам щиро дякуєм усі!
Бажаєм вам у вчительській кар’єрі
Іти лиш вгору, тільки до вершин,
Вам учнів здібних, більше грошей,
І радісних в житті хвилин!

Привітання з Днем вчителя колегам

Шановні колеги! За покликом серця ми з вами обрали благородну, потрібну, але дуже відповідальну професійну стезю - педагогічну. Вчити дітей - це не просто наша робота, це стиль життя. Адже ми дбаємо про учнів, як про рідних дочок і синів. Бажаю вам, дорогі колеги, незгасимої енергії, квітучого здоров'я, нових здобутків та перемог!

***

Шановні колеги! Дозвольте у наше професійне свято привітати вас від усієї душі! Ми з вами соратники в боротьбі за розум дітей, їх знання, за їх майбутнє в цьому світі. Ми їх наставники і для деяких навіть друзі. Ми даруємо їм надію і допомагаємо розправити крила для великого польоту довжиною в життя. Від щирого серця бажаю стояти до кінця в цій боротьбі, не втрачати терпіння і кожен день з новими силами йти у бій. З Днем Вчителя!

***

Друзі! Ми багато років вже з вами працюємо пліч-о-пліч. Разом стали якщо не згуртованою командою, то великою родиною. Вся наша життя - це виховання дітей і навчання. Побажаю вам, колеги, бадьорості щоденної, щоб кожен новий день був наповнений щасливими моментами і вдячними посмішками дітей. Кохання без меж і все, що є доброго на світі бажаю вам від усієї душі! Зі святом!

***

Друзі! Ми багато років вже з вами працюємо пліч-о-пліч. Разом стали якщо не згуртованою командою, то великою родиною. Все наша життя - це виховання дітей і навчання. Побажаю вам, колеги, бадьорості щоденної, щоб кожен новий день був наповнений щасливими моментами і вдячними посмішками дітей. Кохання без меж і всього, що є доброго на світі бажаю вам від усієї душі! Зі святом!

Привітання з Днем вчителя від учнів

Вчителю мудрий,
Вчителю добрий,
Нас научили ви,
Нас ви ростили,
Дай Боже щастя,
Вам, справжня людина,
Щоб мали терпіння,
Щоб мали сили.

***

Я пам'ятаю кожне ваше слово
Дивлюсь, заходите ви в клас
І дзвонить ранком дзвоник малиново, 
І вчителька стрічає знову нас. 
На синіх вікнах райдуга повисла, 
Вона до школи кличе мене знов. 
Учителька, ви перша наша пісня
Як пісня птаха з гомінких дібров. 
Круті дороги доля нам простеле
Вам же допоможе
Так її любити
Мудрий ваш наставник
Рідний ваш учитель.

***

Учителю! Ти йдеш по цій землі
І слід стає твій крок за кроком
Яскравим вогником у сутінках пітьми,
А все життя для тебе є уроком.
Ти бачиш те, що іншим не під силу,
І відповідь даєш на всі "чому?"
Ти не даремно тут, бо серце має крила,
Воно для всіх – віддать його кому?
Маленьким дітям, синьооким і чубатим,
Що ловлять погляд, кожен рух всяк час -
Це щастя вчителя – його багато,
І слід яскравий – вогник не погас.

***

Вітаємо з Днем вчителя! Від усієї душі дякуємо вам за цю почесну і шановну працю. Дякуємо за наші знання, наші майбутні успіхи і досягнення. Ваші слова назавжди збережуться в наших думках, а Ваша доброта — у наших серцях.

***

Дорогі наші вчителі! Вітаємо вас з Всесвітнім днем вчителя! Високо цінуємо щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння і розуміння, відданість справі і любов до нас — своїх учнів! Бажаємо міцного здоров’я, бадьорості тіла й духу, радості від вашої нелегкої праці і усіляких успіхів в особистому житті! Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і наша вдячність!

***

У цей світлий, сонячний день хочу привітати з професійним святом тих, хто по праву став для нас рідними і близькими людьми, наших вчителів. Спасибі вам за вашу доброту, терпіння, турботу, розуміння. Щиро бажаю вам здоров’я, радості, благополуччя, гідної заробітної плати, хороших учнів, добра, теплоти і удачі!

***

Дорогі, наші заслужені педагоги, зі Всесвітнім днем учителя вас! Нехай ваша нелегка, але така важлива справа цінується, шанується і щедро винагороджується. Нехай крупиці знань, з яких формується повноцінний розумовий багаж, міцно осідають в головах ваших здібних дітей. Нехай ваше дозвілля буде не тільки перевіркою зошитів та написанням методик, але й особистим, насиченим життям. Відмінного самопочуття і простого людського щастя!

***

Дорогий наш Учитель! Сьогодні настало Ваше свято — День вчителя. Спасибі Вам за Ваш благородний труд, який ви виконуєте сумлінно і з любов’ю вже багато років поспіль. Ви вмієте заразити своїх учнів жагою знань, як ніхто інший. Просимо Вас радувати своєю роботою якомога більше поколінь, будьте щасливі і здорові!

***

Вітаємо з Днем вчителя! Нехай світло, яке Ви вкладаєте в серця своїх учнів, запалює зірки і яскраво освітлює Ваш життєвий шлях, а Ваша доброта повертається Вам сторицею і матеріалізується у вигляді успіхів і благополуччя.

***

Вчитель — благородна професія, адже саме вчителі виховую і приводять у дорослий світ людей, які ще вчора були малюками. Вітаю вас із Всесвітнім днем вчителя! Бажаю терпіння, життєвих сил і щоб все те, чим ви ділитеся з дітьми, поверталося до вас в трикратному розмірі! Зі святом!

***

Сьогодні всесвітній день вчителя! Вітаю всіх причетних з святом! Бажаю, щоб ваші серця завжди билися в унісон з покликанням. Нехай буде винагороджена ваша праця гідно. Дякуємо вам за терпіння, вміння слухати і вчасно подавати руку допомоги, за знання, вміння, підказки і життєву спрямованість. Щастя вам, розвитку і добра!

***

Вчитель — горде звання, яке за життя несуть тільки самі заслужені і гідні! Так нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть старанними, якими можна пишатися. А в родині тільки щастя і затишок запанує. Здоров’я, любові, достатку і всіх життєвих благ!

***

Всіх, завдяки кому злітають в небо літаки, будуються міста, здійснюються відкриття і входять в життя нові технології, всіх, хто терпляче вів за руку і допомагав робити перші кроки до знань, вітаємо з чудовим святом — днем вчителя. Спасибі вам за розумне, добре, вічне. Всі квіти світу — до ваших ніг. Щастя вам і благополуччя, дорогі вчителі.

Привітання з Днем вчителя від батьків

Шановні вчителі!
Ви даруєте дітям частинку душі,
Допомогти ви завжди їм готові,
Для вас - теплота цих радісних рядків
І щирість кожного слова:
Нехай допомагає удача у всьому,
Нехай життя буде сонцем зігріте.

***

До поки сонце світить з висоти,

Щебечуть птахи, зацвітають квіти,
Ми вам життям бажаєм твердо йти,
І днем грядущим від душі радіти!
Хай щастя завжди супроводить вас,
Людська повага й шана не минають,
А вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання вінчають!

***

Дорогі педагоги. От і настало ваше свято - День вчителя! Не знайти в цілому світі таких слів, які б змогли повною мірою висловити величезну батьківську подяку вам, шановні працівники сфери освіти. Спасибі вам за те, що сієте в душах наших дітей зерна мудрості і доброти. Нехай цінує вас керівництво, поважають колеги, розуміють учні і дуже люблять рідні та близькі люди! Добра, натхнення вам день за днем, гармонії, творчості, світла!

***

Дорогі наші вчителі! Вітаємо вас з Днем вчителя! Високо цінуємо щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння і розуміння, відданість справі і любов до нас - своїх учнів! Бажаємо міцного здоров'я, бадьорості тіла і духу, радості від вашої нелегкої праці та усіляких успіхів в особистому житті! Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і наша подяка!

Привітання з Днем вчителя у прозі

Учитель - це не професія, вчитель - це ціле життя, і воно віддане школі і учням. Сьогодні ваше свято, і ми бажаємо вам сили і міцного здоров'я.

***

Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Вашу працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни! Ви стільки сил вкладаєте в свою справу, що часом забираєте свою цінну увагу у близьких. Бажаємо провести це свято в колі сім'ї. Любові вам, терпіння, щастя і благополуччя!

***

Вітаю зі святом Дня вчителя! Ви - світлі й талановиті люди. Ваша мудрість і знання - запорука успішного виховання наших дітей. Вірю, що добро, яким ви огортаєте серця учнів, повернеться до вас сторицею. Бажаю зберігати оптимізм і надії, мати здоров'я і терпіння, достаток і щастя!

Привітання з Днем вчителя  у віршах

Ми Вас з Днем вчителя вітаєм,
Легкої праці вам бажаєм.
Щоб гарний настрій був у вас
Навіть у дуже скрутний час.

Щоб все в житті було гладенько,
І йшло щоб все завжди рівненько.
Щоб всі вас учні поважали,
Приємні спогади лишали.

***

Про вчителів є думка особлива:
Завжди такі розумні і красиві,
Такі начитані, і все на світі знають,
І терпеливо, мудро нас навчають!

У День всесвітній вчителям пошана,
Хай сила ваша буде нездоланна,
Хай люблять, поважають дуже діти,
Дарують вам і усмішки, і квіти!

Нехай колеги люблять і цінують,
Художники портрети намалюють,
А композитори пісні про вас складають,
І співаки вам пісню заспівають!

 

***

Вчителю за доброту й терпіння,
За всі знання і за уміння
Ми дякуєм! В осінній теплий день
Бажаєм радощів, натхнень!

За вашу працю непросту
За вчительську любов святу
Ми вам бажаєм сил, здоров’я,
Учнівської пошани і любові!

Хай Бог дає портфелі грошей,
Хай будуть учні всі хороші,
Нехай освіта стане перспективною,
А не лише важливою й потрібною!

***

Хай у житті вам щастить,
Радість приносить кожна мить,
Щоб велику зарплату ви мали,
На машину відкладали.

Щоби учні вас любили,
Всі уроки гарно вчили.
Щоб найкращий був у вас
Дисциплінований, успішний клас.

 

***

Зі святом вітаю,
Натхнення бажаю.
Щоб учнями пишались,
Вони плідно навчались.

Щоб горя не знали,
Біди обминали.
Родина єдналась,
А вчительська кар’єра розвивалась.

***

В день учителя вітання
Щирі я прошу прийміть,
Світ великих знань і віри
У серця дітей несіть.

Хай робота не наскучить,
Учні хай вас поважають,
Хай на звершення великі,
Безперечно, надихають.

Сил, здоров’я вам, терпіння,
Нервів — лиш міцних, звичайно,
Мислити лиш позитивно,
Вчити діток — тільки файно.

***

З днем учителя бажаю
Вас сьогодні від душі.
Успіхів нехай досягнуть
Учні ваші славні всі.

Сил, терпіння вам, любові,
Розуміння і тепла,
Слава вам, як педагогу,
Радості вам і добра.

Я бажаю, щоб пишались
Вихованцями завжди,
Хай життя дарує блага,
Хай не стрінеться біди.

***

Я вітаю вчителів
З днем таким святковим.
Щастя буде хай у вас
Лиш стовідсотковим.

Радують нехай вас діти
Гарними знаннями.
Буде сповнене життя
Ясними лиш днями.

***

Учителю наш! На життєвій дорозі
Хай щастя завжди супроводжує Вас,
Хай радість чекає уже на порозі,
Хай всі починання у добрий лиш час.

В день вчителя ми вам вклоняємось низько,
І щире спасибі ми кажемо вам,
Душею ви з нами, ви поряд, ви близько,
Знання ви і серце даруєте нам!

***

Хай робота приносить лиш радість,
Тішать учнів оцінки і звіти.
І хоч часом приходить сум малість
Не забудьте, що діти — то квіти.

Хай невзгоди вас оминають,
Поруч будуть лиш віра і сила,
А успіхи хай надихають,
Адже клас наш — єдина родина!

***

В цей святковий час
Прийміть побажання від нас!
Хай буде здоров'я міцне, мов граніт,
І з ним вам прожити не меньше ста літ.
Хай горе обходить вас стороною,
А щастя приходить і ллється рікою!
Хай кожен день до вас приходить радість,
І дового десь блукає старість,
Щоб ніколи не старіли,
А душею молоділи.

***

Уся шкільна наша родина щиро вас вітає.
Щастя, здоров'я й успіхів вам бажає,
Дай вам, Боже, ще довго молодіти,
Та й не одну осінь ще з нами зустріти.
За те тепло, що в серці нам вкладаєте,
Любов до рідної землі,
За те добро, якого нас навчаєте,
Спасибі, дорогі учителі!

***

Учителю! Ти йдеш по цій землі
І слід стає твій крок за кроком
Яскравим вогником у сутінках пітьми,
А все життя для тебе є уроком.
Ти бачиш те, що іншим не під силу,
І відповідь даєш на всі "чому?"
Ти не даремно тут, бо серце має крила,
Воно для всіх – віддать його кому?
Маленьким дітям, синьооким і чубатим,
Що ловлять погляд, кожен рух всяк час -
Це щастя вчителя – його багато,
І слід яскравий – вогник не погас.

***

Прийміть уклін від нас земний!
Хай дасть вам Бог прожити ще 100 літ
І залишити у житті лиш добрий слід!

***

Прийміть від мене привітання - найпалкіші,
А з ними побажання - найщиріші -
Добра, поваги, злагоди, любові,
Багатої на щастя долі!

Новости по теме: День учителя