Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
19 апреля
Загрузить еще

Привітання з Великоднем у прозі

Привітання з Великоднем у прозі
Фото: Привітання з Великоднем-2018

Пасха - сімейне свято, коли рідні та близькі збираються за одним столом. Але часом трапляється так, що сім"я не може бути разом в цей день. У такому разі привітайте їх зі світлим святом Великодня, написавши декілька рядків. Ми зібрали найкращі привітання з Великоднем у прозі.

***

Великодних радощів, добра та щастя! Втілення всіх задумів прекрасних. Хай сонцем повниться життя й натхнення, і кожна мить нехай буде благословенна!
Христос воскрес!

***

Нехай душа з надією завмирає в очікуванні милості небес. Нехай Всевишній вас не залишає в доброті своїй!

Христов Воскрес!

***

Вітаючи з світлим Воскресінням Христовим, щиро бажаю добра, радості, благополуччя, миру і спокою в душі, Божого благословення.

***

У день найсвітлішого православного свята хочу побажати вам, щоб миру, спокою і благополуччя. Нехай Господь береже вас і ваших рідних від дрібних і великих проблем. Бажаю, щоб цей день став початком нової і світле життя.

***

У світлу Пасху хочу побажати вам, щоб будинок наповнювався теплом і затишком, життя – любов’ю і щастя, а ваші рідні завжди були здорові. Нехай ваше життя буде саме такою, якою ви хочете її бачити, а дрібні розчарування стануть лише сходинкою до чудового майбутнього.

***

Христос воскрес! Сьогодні вся природа радіє, навіть сонечко грає своїми променями і приносить нам радість і тепло Воскресіння, тому я і Вам бажаю насолодитися пасхальною благодаттю, щоб Ви завжди світилися, як сонечко і випромінювали для оточуючих душевне тепло, радість і світло! 

***

Вітаю з весняним днем Великодня! Нехай великодній благодатний вогонь обігріє ваш дім! Миру і всіх благ вашому дому. Здоров'я і терпіння вам у всьому!

***

У день Пасхи ми по-дитячому радуємося преображенню і очищенню від повсякденних смут, турбот і тіні зневіри. Так нехай всі твої непогожі дні залишаться за цією невидимою межею, а попереду виблискують тільки чисті, казкові вершини великих досягнень, осяяні божою милістю! 

***

Христос Воскрес!
З відчуттям глибокої радості і від щирого серця поздоровляємо вас з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій!Нехай до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ!

***

Вітаю усіх із святом Великодня! Нехай з ним до Вас прийде здоров'я, любов, щастя, душа знайде проблиски світла, серце пламеніє любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими! Всіх Вам земних благ!

***

Христос Воскрес!
Що це за чудові слова! Як від них змінюється все навколо нас і в нас самих! У цих словах і переможна вістка, і заклик до радості, і вітання любові, і побажання миру.
В цей день хочеться побажати Вам світлої радості, міцного здоров'я і сильного духу. Радію разом з Вами, рідними Вашими і близькими про Воскреслого Христа.
Воістину Воскрес!

Джерело: pozdravlenye.com, holiday.zubrila.com, page.if.ua, vitannya.in.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Найкращі привітання з Великоднем-2018 у віршах

Красивые открытки на Пасху

 

 

Новости по теме: Пасха 2018 Поздравления