Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Вітання з Новим роком 2018 у прозі

Вітання з Новим роком 2018 у прозі
Фото: Привітання з Новим роком у прозі. Фото: Оскар ЯНСОНС

Хочемо привітати Вас з Новим роком! Побажати, щоб все задумане обов’язково здійснилося! Нехай настрій буде чудовим, а сумні моменти підуть у небуття.

***

Бажаю зустріти Новий рік у колі коханих і рідних людей. А потім 365 днів спостерігати їхні щасливі усмішки і радіти разом з ними. Адже найкращий подарунок – це щастя близьких людей!

***

Нехай у Новому 2018 році вас ніхто і ніщо не засмучує. Давайте залишимо всі неприємності в старому році, а новий почнемо з посмішки, поцілунку і келиха шампанського. З Новим роком!

***

Новий рік — це чарівне свято, і саме на нього ми покладаємо всі свої найголовніші надії та мрії. Нехай в рік Собаки все, про що ви мрієте, збудеться! З Новим роком!

***

Кожен Новий рік — це оновлення і шанс зробити все краще, ніж раніше. Нехай всі плани, бажання і мрії здійсняться у 2018-му році! Бажаємо завзятості, віри в себе і сили зробити все, що задумано!

***

Нехай Новий рік подарує теплоту, турботу і доброту, наповнить любов’ю, щастям і радістю, дасть відчути задоволення і насолоду життям.

***

З Новим роком вітаємо, з улюбленим чудовим святом здійснення бажань. Нехай веселі бризки шампанського і щирі вітання будуть початком нового радісного життєвого етапу, початком світлої, білої смуги, тривалістю у ціле життя.

***

Нехай Новий рік принесе цікаві знайомства, яскраві незабутні емоції, нові враження, теплі душевні спогади. А на шляху нехай зустрічаються тільки щирі люди і вірні друзі.

***

Тихою ходою до наших порогів підступає Новий рік… Бажаю, щоб тепер він прийшов не просто так, а з мішками багатства, бурею емоцій, натхненням і масою інших дивовижних речей!

***

Веселого вам свята, тільки бажаних гостей, найбільш очікуваних подарунків, по-справжньому піднесеного настрою! І весь рік також нехай буде радісним, приємним і славним!

***

Щиросердечно вітаємо Вас з Новим Роком Собаки! Бажаємо, щоб Новий 2018 рік став багатшим на щедрі здобутки для нашої суверенної держави, додав щастя, добра і достатку у кожну домівку.

***

Вітаю вас з наступаючим! Хочу побажати вам викинути все старе і непотрібне перед зустріччю Нового Року! Так прийнято в багатьох країнах. Давайте і ми викинемо образи і засмучення, брехню і ненависть, заздрість і користь, все, за що так соромно… Але все найкраще, що можна згадати і уявити давайте дарувати одному з усмішками не тільки в новорічну ніч, а весь рік! Нехай це стане нашою доброю традицією ! З Новим Роком!

***

Друзі ! Вітаю вас з Новим Роком ! Всі ми знаємо напевно, що це найяскравіше, найчудовіше, загадкове, безсумнівно улюблене, тепле свято ! Кожен від Нового Року чекає, сподівається і вірить у щось своє. Тому побажаю вам в наступаючому році виконання бажань! Хай збудеться все те найпотаємніше, що кожен з нас вважає блакитною мрією !

***

Вітаю Вас з Новим 2018 роком Собаки! Від усього серця бажаю в прийдешньому році здійснити все задумане, втілити в життя всі ідеї і плани! І нехай не тільки в наступаючому році, але і завжди з вами поруч будуть рука в руку йти, справжня подруга і коханий чоловік!

***

Мила теща, з Новим роком! Бажаю Вам, щоб Собака цього року принес Вам міцне здоров’я, тесть дарував любов, Ваша донька слухалася нас обох, внуки приносили щастя, а за повагу до Вас я беру відповідальність на себе.

***

Вітаю тебе з Новим роком Собаки. Бажаю тобі здоров’я і бадьорості! З Новим роком!

***

Вітаю з Новим роком Собаки. Хай принесе тобі міцне здоров’я і фантастичну удачу. Зникнуть всі твої печалі, а ти попливеш в море щастя. Бажаю тобі завжди знаходити вірний шлях і залишати після себе помітний слід!

***

Настає рік Собаки. Нехай для Вас не буде таємницею, що Ви гідні всього самого найкращого. Так нехай же міцніє Ваше здоров’я, зміцнюється матеріальне благополуччя, радує особисте життя.

***

Кохана, настав Новий рік, і в наше життя прийшов Собака. Не лякайся! Якщо до нього ставитися по-доброму, він виконуватиме всі твої бажання. Нехай в цьому році збудуться всі твої найнеймовірніші мрії!

***

Мила подружка, з роком Собаки вітаю тебе! Бажаю бути тобі сильною і граціозною, як він. А ще такою ж красивою. Любові і щастя тобі!

***

З Новим роком Собаки, кохана дружина! Грація і краса в тебе є. Інакше, як би я тебе помітив у свій час? Спокушати ти теж вмієш. Дивись пункт вище. Жіночої сили хоча відбавляй! За це все тебе і люблю! З Новим роком!

***

Сестричка, от і настав рік Собаки! З Новим роком! Нехай Собака оточить тебе турботою, дасть тобі багато сил на нові звершення!

***

Братик, з Новим роком Собаки! Любові, достатку, здоров’я та поваги тобі!

***

Мамочка, з Новим роком Собаки! Нехай рік, що наступив, стане роком твоїх звершень, принесе тобі удачу та успіх.

***

Мила моя племінниця, вітаю тебе з Новим роком! Нехай рік Собаки принесе тобі багато сил для виконання всіх своїх бажань. Нових звершень тобі і удачі у всіх починаннях!

***

Улюблена моя бабуся, вітаю тебе з Новим роком Собаки! З її мудрістю можеш посперечатися тільки ти. Тому твоє життя просто повинна бути щасливою, багатою, веселою. Нехай Собака принесе тобі міцне здоров’я і досягнення твоїх численних цілей.

***

Дорогий дідусю, вітаю з Новим роком Собаки! Нехай він зміцнить твоє здоров’я і матеріальне благополуччя, зробить твоє життя легким і щаслиим.

За матеріалами: holiday.zubrila.com