Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Привітання з Різдвом Христовим прозою

Привітання з Різдвом Христовим прозою
Фото: Фреска «Купання Христа Саломією». Фото: Вікіпедія

Найкращі привітання з Різдвом 2019 у прозі

Різдво – це день, коли у світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай у це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета! Нехай бог дасть тишу і відпочинок солдатам! І нехай у наше серце увійде любов до ближнього! З Різдвом Христовим!

***

Вітаю з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я та всіх благ! Нехай виправдовуються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

***

Всі знають казку про Лускунчика, якому випав шанс все змінити якраз під Різдво… А що допомогло йому? Щира любов! Так нехай в наших серцях завжди буде любов, щоб рятувати інших і самим ставати краще! Прийміть мої вітання та побажання щастя!

***

Від щирого серця хочу привітати Вас з Різдвом Христовим, з найсвітлішим святом. Нехай біди і тяготи життя ніколи не відвідають Ваш дім, нехай перебуває з Вами тільки щастя і успіх. Дай Бог, Вам міцного здоров’я душі і тіла. Зі святом!

***

Як же добре, що в це Різдво ми не самотні, і є кому розділити з нами чарівні, солодкі миті! Сьогодні прийміть мої вітання, а також побажання здійснення всіх мрій! Нехай ваше життя наповниться радістю, бажаними перемогами і гарним настроєм!

***

Як це чудово, коли справджуються мрії. У Різдвяну ніч трапляються чудеса і загадані бажання здійснюються. Вітаємо Вас зі святом і бажаємо, щоб ваші мрії стали дійсністю! Зі святим Різдвом!

***

Вітаю із радісним і світлим святом – Різдвом Христовим! Нехай у твоєму житті панує мир, спокій і добро! Нехай горе і нещастя обходять стороною твій дім! Щастя, удачі і успіху всієї твоїй родині, друзям і рідним!

***

Хочу від усього серця привітати Вас з Різдвом! Бажаю Вам успіхів на роботі, гармонії в родині, бути завжди щасливими. Це у ваших силах. Не відмовляйте собі в щасті бути собою! Зі святом!

***

З Різдвом! Ось і прийшло саме чарівне свято, в яке зима перетворюється з суворої морозної дами в білосніжну, м'яку красуню, щедро вкриваючи все навколо мереживним сніговим покривалом! Я вітаю вас і бажаю щастя, нехай воно буде з вами цілий рік і незмінно зігріває ваше серце!

***

Вітаю з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров'я та всіх благ! Нехай виправдовуються всі 

За матеріалами: pozdravlenye.com