Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
18 апреля
Загрузить еще

Привітання з Трійцею у прозі

Привітання з Трійцею у прозі
Фото: 27 травня - Трійця 2017. Фото: "Телеграф"

Ми зібрали для Вас найкрасивіші короткі привітання з Трійцею у прозі, якими Ви можете привітати друзів та рідних.

***
Свята Трійця - велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.

***
Вітаю зі світлим, красивим святом Пресвятої трійці! Нехай торжество з'єднує щиру радість, веселощі, глибокий молитовний настрій, любов Бога, яка вміщує в себе все. Бажаю сил і розуміння виконувати заповіді, вдумливо читати слово Боже, брати участь в Таїнствах Церкви. Слава вічного єднання - Бог-Отець, Бог-Син, Бог-Дух, благодаті, добрих справ, віри!

***

Дорогі наші брати і сестри, вітаємо вас з Трійцею! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди був поруч Христос і допомагав у всьому! Нехай благословляє Господь ваші добрі справи, добрі думки і добрі душевні пориви! Нехай допоможе вам бути схожими на нашого Спасителя, нехай дасть вам глибокої віри, великої мудрості і СВЯТОГО духу! Чистого вам неба, ласкавого сонця та довгого життя з Богом!

***
Нехай цей день осяє світлом ваш світ, нехай до вашої оселі прийде святе тепло. Не повинно бути в світі самотніх людей, нещасних і покинутих. Бажаємо вам завжди зустрічати свята навіть не втрьох, а в колі величезної і дружної сім'ї. Щастя, тепла і світу в вашому домі.

***

Нехай в твій дім поспішає радість, душу наповнює приємне хвилювання, а серце — теплота любові! І нехай у свято Святої Трійці в життя додасться добра, щирості і успіхів!

***

Нехай у п’ятдесятий день Трійці зійде на всіх світлий святий, чудодійний Дух великим і променистим щастям, що зігріває неймовірною любов’ю втомлену душу, надаючи окрилюючу надію і необхідні сили!

***

У день Святої Трійці нехай наповниться душа твоя радістю, тіло бадьорістю, думки – мудрістю, а серце – любов’ю, нехай успішними будуть усі твої починання, райдужними – перспективи, а життєві дороги завжди ведуть до щастя!

***

Як колись зійшов на учнів Христових Духа Утішителя, так і на тебе нехай зійде Божа благодать, наповнюючи світлом життя безтурботної радості і надихаючого щастя! З Трійцею!

***

З Трійцею вас! Бажаю, щоб вона невпинно висвітлювала всі куточки душі, гріла кожен сантиметр серця, а думки направляла в добре перспективне русло. Нехай у вірі буде постійна сила, в надіях невтомна радість, а в любові безмірне щастя.

***

Щиро вітаю з великим чудовим святом – Трійцею! І нехай чудо сьогоднішнього дня перебуває довго, захоплюючи своєю силою і неймовірною можливістю перетворювати будні у суцільну величезну любов!

***

Зі святом Трійці вас! Нехай урочистий дзвін дзвонів наповнить душу натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, зцілить недуги і нагородить терпінням, мудрістю, життєвими благами і щасливими миттєвостями.

***

У світле свято Трійці прибери своє житло від сміття і непотрібних речей, а серце і душу – від образ, смутку і зневіри. Прикрась свій дім зеленими, пахучими травами, а життя – любов’ю, терпінням і милосердям. Зі святом!

***

В Трійцю бажаю, щоб всі дні твої були світлі від надій, обласкані добротою і любов’ю. Хай віра в себе і Всевишнього дає щоденну енергію для управління всіма життєвими справами.

***

Нехай у твого славного життя буде місце лише для трепетної любові, міцної дружби, надихаючої віри і справджених планів, а все погане віднесе подалі вітер надії! З Трійцею!

***

Хай Трійця святая веде вас по життю дорогою віри і любові, а на вашому шляху зустрічаються тільки чесні і щирі друзі колеги. Нехай кожна година приносить крихту щастя, з яких складеться щасливий пазл долі.

***

Прийміть вітання з чудовою Трійцею! І нехай чудова зелень навколо шелестить у вашій душі сьогодні неймовірною любов’ю, переливаючись в променях сонця щастя райдужною душевністю і Господнім благословенням!

***

Прийшла Трійця, свято сподівань, таємної любові і беззастережної віри. Нехай летять твої бажання в захмарну височінь, щоб через час здійснитися і принести в життя казкову радість і чарівне щастя.

***

В це православне свято Трійці Господа я бажаю тобі жити з любов’ю в серці, з вірою і надією в душі, з блиском в очах і з посмішкою на губах. Нехай натхнення і талант допоможуть тобі досягти цілей, виконати мрії і спіймати птаха щастя!

За матеріалами: vitannya.in.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

СМС-привітання з Трійцею

Красиві СМС-вітання зі святом Трійці.

Новости по теме: Троица