Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Реклама: Компанія "Техніка і технології", в рамках проекту "Пізнай світ" провела перший в Україні агрочемпіонат

11-14 червня 2015 року на базі відпочинку "Берег", що на Полтавщині, аграрії з усієї країни вперше зібралися для участі в цьому унікальному проекті. Більшість перевірили свої сили в спортивній риболовлі. А ті, хто приїхали не за рибальськими враженнями, теж знайшли собі заняття до душі.

Чудовий басейн, футбольні та волейбольні майданчики, гральні майданчики для дітей та багато іншого в поєднанні з неймовірно мальовничою природою на березі Дніпра – надало можливість чудово розважитися та прекрасно провести час у колі друзів. Учасники випробували свої сили в іграх з волейболу та футболу, водних іграх,  у гирьовому спорті та ін.

Переможці отримали медалі, кубки і відзнаки.

Спеціальні розваги були передбачені і для жіночої половини. Зачарували своєю глибинністю присутніх майстер-класи з гончарства та створення ляльки-мотанки. Тож було дуже цікаво дізнатися про них більше та особисто взяти в них участь.

Завдяки особливій атмосфері процесу рукоділля, створеній досвідченими майстрами в національних костюмах, учасники змогли ненадовго перенестися в часи своїх предків та перейнятися особливою енергетикою добра, яка лежала в основі тогочасних культурних цінностей.

Ще однією особливою подією, яка відбулася під час заходу, стала ВИСТАВКА ДИТЯЧИХ МАЛЮНКІВ  з усієї України! Було представлено більше 3,5 тис. робіт.!

Конкурсною комісією було визначено переможців 2-го етапу конкурсу "НАМАЛЮЙ СВОЮ МРІЮ", конкурсів "Я- ВИНАХІДНИК" та "Посади ДЕРЕВО ДОБРА".

Діти отримали 333 подарунків та відзнак !

Переглянути як проходив АГРОЧЕМПІОНАТ, побачити роботи конкурсантів, ознайомитися зі списками переможців можна на сайті www.t-i-t.com.ua

Компанія "Техніка і технології" заснована в 2009 році. Визнана Золотим номінантом Національного Бізнес Рейтингу України вже в 2012 році. Займається поставками техніки, обладнання та запчастин через мережу представництв в Україні.

Зараз це вертикально інтегроване підприємство, що забезпечує розробку нових удосконалених видів техніки, поставляє техніку, обладнання та запчастини, забезпечує сервісне обслуговування, консультує по запровадженню нових технологій. В роботі застосовує торгівельну марку "ТіТ".

Детальніше Ви зможете дізнатися на сайті www.t-i-t.com.ua

Новости по теме: Реклама