Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

ФАКТ. Как заработать на Binomo - обзор торговой платформы в Украине с реальными отзывами

ФАКТ. Как заработать на Binomo - обзор торговой платформы в Украине с реальными отзывами

Binomoв Украине – что это?

Прежде всего, Binomo – это платформа для трейдинга, которой можно доверять. Своим клиентам из Украины (ua) она предоставляет сервис, не уступающий зарубежным брокерам. Стремясь создать торговую платформу мирового уровня, создатели Биномо выбрали своим приоритетом высокое качество: 

  • трейдинговых услуг;
  • бесплатного обучения;
  • клиентской поддержки. 

Вот почему так часто обсуждают binomo.com на тематических форумах Украины.

Брокер уделяет достаточно внимания профессиональной подготовке начинающих трейдеров. Но в то же время не забывает о профессионалах, предоставляя первоклассный сервис для торговли.

Кроме того, компания с 2018 года входит в Финансовую Комиссию (член категории "А") и успешно прошла аудит независимой организации VerifyMyTrade, поэтому можно не переживать, что Биномо - это развод или мошенничество. 

 

Отзывы

В подтверждение слов о надежности Биномо рассмотрим реальные отзывы (відгуки) трейдеров, которые не понаслышке знакомы с данной платформой и успели оценить все ее достоинства:

Тайный Кавзий: “Супер трейдер-партнер. Выводит как часы!”

Хаски Дилка: “Вывод на binomo.com всегда работает стабильно. За полгода работы с сайтом пока еще не сталкивался с задержками или блокировкой.”

Дмитрий Павлов: “Удивляют люди, которые думают, что Биномо – это развод. Проблем не было ни разу с этим брокером.”

Вход в личный кабинет

Войти в личный кабинет на официальном сайте Binomo могут только зарегистрированные пользователи. Пройти регистрацию можно за пару минут:

  1. Нажмите “Войти” в правом верхнем углу страницы на binomo.comи нажмите "Создать аккаунт".
  2. В открывшейся форме введите адрес электронной почты (он же логин) и придуманный пароль, выберите желаемую валюту для торговли.
  3. Ознакомьтесь и согласитесь с условиями “Клиентского соглашения”.

Для входа в личный кабинет уже после регистрации достаточно указать логин и пароль. Кроме того, можно использовать данные учетных записей Google и FB для регистрации.

Процедура входа в личный кабинет при использовании приложения Биномо аналогична.

Обучение и стратегии

Процесс обучения на биномо.ком очень продуман. Создатели торговой платформы предоставляют трейдерам всю необходимую информацию для торговли в разделе Словарь терминов и FAQ. В них дана вся основная терминология и ответы на часто задаваемые вопросы о трейдинге.

Кроме того, стоит обратить внимание на раздел Стратегии. Он раскрывает способы, которые помогают торговать на Биномо и получать дополнительный доход в Украине. Стратегии удобно разделены по категориям в зависимости от опыта трейдеров:

  • начинающий;
  • средний;
  • профессионал.

Таким образом, трейдер может подобрать для себя стратегию торговли и протестировать ее на демо счете, который предоставляется всем зарегистрированным пользователям.

Как дополнительно заработать на Биномо

Несмотря на то, что оф. сайт Binomo предоставляет все необходимые ресурсы для торговли своим клиентам, необходимо умело ими пользоваться. Однако не только торговля позволяет дополнительно заработать трейдерам. Биномо также предлагает принять участие в турнирах и стать официальным партнером!

Турниры

Участие в турнирах на Биномо может быть бесплатным и платным. Для платного турнира на счету должна находиться сумма, которая требуется для участия. В бесплатном варианте (DailyFree) регистрация безвозмездна. В ходе турнира для торговли используется специальный турнирный счет. При желании (для докупки) можно использовать и свои реальные средства.

Рассмотрим наиболее популярные состязания: 

Название турнираРегистрация, $Призовые местаРазмер призового фонда, $
Daily Freeбесплатно60300
Two Days7202000
Business8302500
Week10307000
Trophy123012000

Чтобы занять верхние места в турнирной таблице, участники к концу состязания должны иметь на балансе больше всего средств. Поскольку победителей обычно несколько десятков, сумма призового фонда распределяется между всеми победившими.

 

 

Партнерка BinPartner

Партнерская программа Binomo – это совершенно особый вариант получения дополнительного дохода. Все, что требуется от клиента-партнера – привлекать на площадку новых трейдеров. 

У партнерки множество достоинств, в числе которых:

  • полностью индивидуальный подход;
  • до 70% дохода от каждого привлеченного клиента;
  • оперативная служба поддержки;
  • предоставление всех необходимых рекламных материалов.

Более подробную информацию об условиях участия и преимуществах партнерской программы Биномо можно найти на оф. сайте BinPartner.

Как скачать приложение?

Мобильное приложение Binomo позволяет трейдерам не зависеть от стационарного компьютера и торговать вне дома, используя для этого только телефон или планшет. Чтобы скачать приложение на Android, достаточно перейти в GooglePlay. В свою очередь, владельцы гаджетов Apple смогут скачать приложение Binomo в AppStore. Функционал здесь лишь немного отличается от сайта, но это не мешает трейдингу в любое время и в любом месте. 

Вывод 

Платформа для онлайн-трейдинга Binomo вполне заслуживает доверия пользователей, ведь здесь есть все для того, чтобы клиенты могли получить дополнительный доход. Конечно, можно встретить в сети негативные отзывы о Биномо. Но стоит осознавать, что риск потери части или даже всего депозита в трейдинге существует всегда, как и негативные комментарии тех трейдеров, которые не захотели разобраться в системе или нарушили правила торговой платформы. Но зато теперь вам известно, как торговать на Биномо. И чтобы уменьшит риск потери своих средств, всегда следует внимательно относится к заключению сделкам, повышать свои навыки торговли.


Як заробити на Binomo - огляд торгової платформи в Україні з реальними відгуками

 Що собою являє офіційний сайт біном? Чи реально там заробити додатковий дохід і як це зробити? Відповіді на ці та інші питання про binomo.com можна дізнатися в докладному огляді.

Binomo в Україні - що це?

 Перш за все, Binomo - це платформа для трейдингу, якій можна довіряти. Своїм клієнтам з України (ua) вона надає сервіс, який не поступається закордонним брокерам. Прагнучи створити торгову платформу світового рівня, творці біном вибрали своїм пріоритетом високу якість:

  • трейдингових послуг;
  • безкоштовного навчання;
  •  клієнтської підтримки.

Ось чому так часто обговорюють binomo.com на тематичних форумах України. Брокер приділяє достатньо уваги професійній підготовці початківців трейдерів. Але в той же час не забуває про професіоналів, надаючи першокласний сервіс для торгівлі. Крім того, компанія з 2018 року входить до Фінансової Комісії (член категорії "А") і успішно пройшла аудит незалежної організації Verify My Trade, тому можна не переживати, що біном - це розлучення або шахрайство.

Відгуки

На підтвердження слів про надійність біном розглянемо реальні відгуки (Відгуки) трейдерів, які не з чуток знайомі з цією платформою і встигли оцінити всі її переваги:

Таємний КАВЗ:"Супер трейдер-партнер. Виводить як годинник! "

Хаскі Ділка: "Висновок на binomo.com завжди працює стабільно. За півроку роботи з сайтом поки ще не стикався з затримками або блокуванням. "

Дмитро Павлов:"Дивують люди, які думають, що біном - це розлучення. Проблем не було жодного разу з цим брокером. "

Вхід в особистий кабінет

Ви можете увійти на офіційному сайті Binomo можуть тільки зареєстровані користувачі. Пройти реєстрацію можна за пару хвилин:

  1. Натисніть "Увійти" в правому верхньому кутку сторінки на binomo.com і натисніть "Створити обліковий запис".
  2. У формі введіть адресу електронної пошти (він же логін) і придуманий пароль, виберіть бажану валюту для торгівлі.
  3. Ознайомтеся і погодьтеся з умовами "Клієнтського угоди".

Для входу в особистий кабінет вже після реєстрації досить вказати логін і пароль. Крім того, можна використовувати дані облікових записів Google і FB для реєстрації. Процедура входу в особистий кабінет при використанні програми біном аналогічна.

 Навчання і стратегії

Процес навчання на біномо.ком дуже продуманий. Творці торгової платформи надають трейдерам всю необхідну інформацію для торгівлі в розділі Словник термінів і FAQ. У них дана вся основна термінологія і відповіді на найбільш поширені питання про трейдингу. Крім того, варто звернути увагу на розділ Стратегії.

Він розкриває способи, які допомагають торгувати на біном і отримувати додатковий дохід в Україні. Стратегії зручно розділені за категоріями в залежності від досвіду трейдерів:

  • початківець;
  • середній;
  • професіонал.

Таким чином, трейдер може підібрати для себе стратегію торгівлі і протестувати її на демо рахунку, який надається всім зареєстрованим користувачам.

Як додатково заробити на біном

 Незважаючи на те, що оф. сайт Binomo надає всі необхідні ресурси для торгівлі своїм клієнтам, необхідно вміло ними користуватися. Однак не тільки торгівля дозволяє додатково заробити трейдерам. Біном також пропонує взяти участь в турнірах і стати офіційним партнером!

Турніри

Участь в турнірах на біном може бути безкоштовним і платним. Для платного турніру на рахунку повинна знаходитися сума, яка потрібна для участі. В безкоштовному варіанті (Daily Free) реєстрація безоплатна. В ході турніру для торгівлі використовується спеціальний турнірний рахунок. При бажанні (для докупкі) можна використовувати і свої реальні кошти. Розглянемо найбільш популярні змагання:

Назва турніру Реєстрація, $ Призові місця Розмір призового фонду, $ Daily Free безкоштовно 60 300 Two Days 7 20 2000 Business 8 30 2500 Week 10 30 7000 Trophy 12 30 12000

Щоб зайняти верхні місця в турнірній таблиці, учасники до кінця змагання повинні мати на балансі найбільше коштів. Оскільки переможців зазвичай кілька десятків, сума призового фонду розподіляється між усіма перемогли.

Партнери BinPartner

Партнерська програма Binomo - це абсолютно особливий варіант отримання додаткового доходу. Все, що потрібно від клієнта-партнера - залучати на майданчик нових трейдерів. У партнерки безліч переваг, серед яких:

  • повністю індивідуальний підхід;
  • до 70% доходу від кожного залученого клієнта;
  • оперативна служба підтримки;
  • надання всіх необхідних рекламних матеріалів.

Більш детальну інформацію про умови участі та переваги партнерської програми біном можна знайти на оф. сайті BinPartner.

Як завантажити додаток?

Мобільний додаток Binomo дозволяє трейдерам не залежати від стаціонарного комп'ютера і торгувати поза домом, використовуючи для цього тільки телефон або планшет. Щоб завантажити додаток на Android, досить перейти в Google Play.

У свою чергу, власники гаджетів Apple зможуть завантажити додаток Binomo в AppStore. Функціонал тут лише трохи відрізняється від сайту, але це не заважає трейдингу в будь-який час і в будь-якому місці.

Висновок

 Платформа для онлайн-трейдингу Binomo цілком заслуговує на довіру користувачів, адже тут є все для того, щоб клієнти могли отримати додатковий дохід. Звичайно, можна зустріти в мережі негативні відгуки про біном. Але варто усвідомлювати, що ризик втрати частини або навіть всього депозиту в трейдингу існує завжди, як і негативні коментарі тих трейдерів, які не захотіли розібратися в системі або порушили правила торгової платформи. Але зате тепер вам відомо, як торгувати на біном. І щоб зменшить ризик втрати своїх коштів, завжди слід уважно ставиться до висновку операціях, підвищувати свої навички торгівлі.

Информация предоставлена в порядке ст.10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине

Новости по теме: Доходы личные деньги