Факт. Михаил Поплавский в новом клипе доказал, что весна и любовь дарят вечную молодость

На Youtube-канале поющего ректора состоялась презентация концертного клипа на новую песню "Любов у серці маю"

Мы привыкли, что клипы Михаила Михайловича – это фейерверк красок, веселья, иногда даже бурлеска – одним словом, праздник. И маэстро снова удивил поклонников, показав многомерность своего таланта. Новый концертный клип "Любов у серці маю" – это щемящая и лирическая композиция с проникновенным исполнением.

Неудивительно, что песня трогает самые глубокие уголки души, ведь для исполнителя любовь – это основа жизни.

 - Песня "Любов у серці маю" – философия моей жизни, исповедь человека, который с оптимизмом смотрит в будущее . В жизни главное – любовь! Это чувство окрыляет и придает сил, – признается Михаил Поплавский.

В отличие от ярких цветов предыдущих клипов – и "Сала", и сексуально-эротической "Забавы", "А нам сегодня 50" – "Любов у серці маю" создан в бело-голубых тонах.

 

Босоногие девушки в легких кисейных платьях танцуют под звездными водопадами, на фоне расцветает белопенное дерево жизни. А сам Михаил Михайлович, одетый в нарядный голубой костюм, который так подходит к его благородной седине, в сопровождении нежной мелодии дарит своей песней весну нашим сердцам.

 

Є люди різні: літні, зимові, осінні,

А я себе весняним відчуваю.

Роки летять, але вони безсильні,

Бо я весну, бо я любов у серці маю.

Слова, неоспоримо, призывают к любви, которая придаст нам сил для новых свершений, а также подарит билет в вечную молодость. И это в конце клипа доказывает и сам Михаил Михайлович, который уже в белом костюме победителя кружит в танце хрупкую брюнетку.

 

Тайну відкрию вам: треба кохатися

І щовесни – будеш ти знов на коні.

Эту песню именно для Михаила Поплавского написали поэт Николай Бровченко и композитор Виталий Волкомор.

  - Они передали мои эмоции, мысли и взгляд в будущее, – отметил поющий ректор

 

О том, что новая композиция запечатлела внутреннее состояние Михаила Михайловича, говорит и режиссер клипа Дмитрий Гук.

– "Любов у серці маю" – песня атмосферная. Эмоционально заряженная философией жизни Михаила Поплавского. Поэтому мы решили наполнить ее энергетикой главного героя, передать его эмоции и глубину мыслей. Звезды – это любовь, ведь когда мы любим, то часто смотрим на звезды. Их мерцание – это светлые, яркие, неповторимые эмоции. Дерево жизни – это символ гармоничного сочетания Вселенной и человека, – акцентировал режиссер.

 

Кстати, маэстро вместе с командой единомышленников снова идет в авангарде современных мировых технологий. "Любов у серці маю" снят с использованием 3D виртуальной реальности, LED cube, Unreal Engine, traking systems и прочих. Такая работа была интересной и для самих создателей нового видео, которым, в частности, с помощью графики удалось отразить быстротечность времени и значимость каждого момента бытия.

 

– "Любов у серці маю" для команды "Pravdin Production" – интересный творческий эксперимент, – подчеркивает дизайнер 3D-графики Виталий Правдин. – Новаторские идеи Михаила Поплавского мы воплотили в визуальных художественных образах в Unreal Engine – виртуальной реальности.

С ним соглашается и оператор-постановщик Алексей Степанов.

 

И, наверное, стоит завершить словами самого Михаила Михайловича, который с присущим ему оптимизмом и верой в то, что любовь спасет мир, отметил:

– Живите на все сто! Вера, надежда и любовь – победят! Пусть в ваших душе и сердце всегда живет весна! Любите и будьте любимы!

КОМАНДА

Исполнитель и главный вдохновитель – ректор КНУКиИ Михаил Поплавский

Главный режиссер – Дмитрий Гук

Оператор-постановщик – Алексей Степанов

Второй режиссер – Михаил Харченко

Дизайнер 3D-графики – Виталий Правдин

Хореограф-постановщик – Ростислав Савченко

Образ и стиль – кафедра фэшн-бизнеса Университета культуры

Балет и бэк-вокал – выпускницы и студентки КНУКиИ.


Михайло Поплавський у новому кліпі довів, що весна та кохання дарують вічну молодість

На Youtube-каналі співаючого ректора відбулась презентація концертного кліпу на нову пісню "Любов у серці маю".

Ми звикли, що кліпи Михайла Михайловича – це феєрверк кольорів, веселощів, подекуди навіть бурлеску – одним словом, свято. Та маестро знову здивував шанувальників, показавши багатовимірність свого таланту. Новий концертний кліп "Любов у серці маю" – це щемлива та лірична композиція з проникливим виконанням.

Не дивно, що пісня торкається найглибших куточків душі, адже для виконавця любов – це основа життя.

- Пісня "Любов у серці маю" – філософія мого життя, сповідь людини, яка з оптимізмом дивиться в майбутнє. У житті головне – любов! Це почуття окриляє та надає сили,– зізнається Михайло Поплавський.

 

На відміну від яскравих барв попередніх кліпів – і "Сала", і сексуально-еротичної "Забави", "А нам сьогодні 50" – "Любов у серці маю" створений у блакитно-білих відтінках.

Босоногі дівчата в легких серпанкових сукнях танцюють під зоряними водоспадами, на фоні розквітає біло-пінне дерево життя. А сам Михайло Михайлович, одягнений в ошатний блакитний костюм, що так пасує до його благородної сивини, у супроводі ніжної мелодії дарує своєю піснею весну нашим серцям.

Є люди різні: літні, зимові, осінні,

А я себе весняним відчуваю.

Роки летять, але вони безсильні,

Бо я весну, бо я любов у серці маю.

Звичайно, такі слова закликають до кохання, що надасть снаги до нових звершень, а також подарує квиток у вічну молодість. Це наприкінці кліпу доводить і сам Михайло Михайлович, який уже в білому костюмі переможця кружляє в танці тендітну брюнетку.

Тайну відкрию вам: треба кохатися

І щовесни будеш ти знов на коні.

Цю пісню саме для Михайла Поплавського написали поет Микола Бровченко та композитор Віталій Волкомор.

Про те, що нова композиція відобразила внутрішній стан Михайла Михайловича, зазначив і режисер кліпу Дмитро Гук.

– "Любов у серці маю" – пісня атмосферна. Емоційно заряджена філософією життя Михайла Поплавського. Тому ми вирішили наповнити її енергетикою головного героя, передати його емоції і глибину думок. Зірки – це любов, а коли ми любимо, часто дивимося на зорі. Їх мерехтіння – це світлі, яскраві, неповторні емоції. Дерево життя – це символ гармонійного поєднання Всесвіту і людини, – сказав режисер.

До речі, маестро разом із командою однодумців знову йде в авангарді сучасних світових технологій. "Любов у серці маю" знято з використанням 3D віртуальної реальності, LED cube, Unreal Engine, traking systems тощо. Така робота була цікавою і для самих творців нового відео, яким, зокрема, за допомогою графіки вдалось відобразити швидкоплинність часу та значущість кожної миті буття.

– "Любов у серці маю" для команди "Pravdin Production" – цікавий творчий експеримент, – акцентував дизайнер 3D-графіки Віталій Правдін. – Новаторські ідеї Михайла Поплавського ми втілили у візуальних художніх образах в Unreal Engine – віртуальній реальності.

Із ним погоджується й оператор-постановник Олексій Степанов.

- У кліпі немає бурлеску. Все побудовано на образах і прямому зверненні до глядачів Михайла Михайловича, який розкриває їм свою душу. І в той же час, за допомогою технологій VR, ми хотіли, щоб глядач почув цю сповідь на тлі нескінченності Всесвіту. Бо любов це і є Всесвіт, – підкреслив Олексій Степанов.

І, напевно, варто завершити словами самого Михайла Михайловича, який із притаманним йому оптимізмом та вірою в те, що кохання врятує світ, наголосив:

– Живіть на всі сто! Віра, надія і любов – переможуть! Нехай у ваших душі і серці завжди живе весна! Кохайте і будьте коханими!

КОМАНДА

Виконавець і головний натхненник – ректор КНУКіМ Михайло Поплавський

Головний режисер – Дмитро Гук

Оператор-постановник – Олексій Степанов

Другий режисер – Михайло Харченко

Дизайнер 3D-графіки – Віталій Правдін

Хореограф-постановник – Ростислав Савченко

Образ і стиль – кафедра фешн-бізнесу Університету культури

Балет та бек-вокал – випускниці та студентки КНУКіМ.

#Михайло Поплавський #Кліп#Шоубіз#КНУКіМ #Університеткультури#ДмитроГук#МихайлоХарченко#ОлексійСтепанов#ВіталійПравдін

Информация предоставлена в порядке ст. 10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине"