І не тільки тому, що вітчизняні ласощі відрізняються низькою ціною, а й завдяки якості. Адже якщо з-за кордону морозиво привозять нечасто, українське навпаки - йде на експорт в 50 країн світу!
Яке ж морозиво краще?
Ринок не може бути однорідним, тому є як дуже смачні, так і посередні сорти морозива. Вибрати найкраще при цьому не так вже й складно.
Критерії відбору такі:
1. Торгова марка. Через те, що популярність морозива, як продукту не першої необхідності безпосередньо пов'язана зі співвідношенням його ціни та якості навіть у разі величезних інвестицій в рекламу не вдасться просто захопити ринок - все вирішує саме реальний рівень смаку і любов покупців.
Тому якщо або ТМ "Лімо" знаходяться в ТОПі виробників морозива України, це цілком заслужено - їх продукція дійсно якісна.
2. Звичайно, орієнтуватися на свій смак - одним подобається пломбір, іншим - заморожений сік, третім якісь більш незвичайні види морозива. Вибір свого улюбленого сорту - той процес, в якому не варто обмежувати власну тягу до експериментів.
3. Дивитися на ДСТУ. Тут все просто: якщо після цієї абревіатури вказаний маркер 4733, значить в складі - тільки жири молочного походження. Це морозиво повинно бути фаворитом, адже такі жири вважаються найкориснішими і легкими для засвоєння.