Факт. Маша Єфросиніна та WOG зберуть 3,4 млн грн. на придбання обладнання для НІССХ ім. М.Амосова

15 липня стартує "Дорога добра" – соціальний проект компанії WOG в партнерстві з Українською біржою Благодійності, БФ "Твоя опора" і Машою Єфросиніною.

15 липня стартує "Дорога добра" – соціальний проект компанії WOG в партнерстві з Українською біржою Благодійності, БФ "Твоя опора" і Машою Єфросиніною. Мета акції – зібрати 3 млн. 386 тис. грн. для придбання життєво важливого обладнання для Національного інституту седечно-судинної хірургії ім. М.Амосова – клініки, де роблять унікальні операції маленьким українцям з усієї країни, народженим з вадами серця.

Як зазначила Маша Єфросиніна в інтерв'ю , "мова не про захмарні внески – адже люди часто переживають, що благодійність завжди пов’язана з великими витратами, вкладеннями і перерахуваннями. Але в даному проекті все просто і зрозуміло. Кава в благодійному горнятку всього на 3 гривні дорожча, ніж кава в звичайному. Це робить акцію доступною абсолютно кожному охочому приєднатися до неї. І, таким чином, жертвувати кілька додаткових гривень на життєво важливе обладнання для діток, народжених з патологіями. Потрібно, щоб люди це розуміли. Мені ця ідеологія подобається. Вона лежить в основі всіх проектів нашого фонду: ми ніколи не ведемо збір коштів через біль, драму, сумну статистику. Ми говоримо: отримуйте задоволення від життя, розважайтеся з нами на Сharity Weekend, пийте смачну каву! І одночасно з цим ви стаєте донором дуже важливих речей та долучаєтеся до порятунку життів".