Заява про наміри

ТОВ "Малахіт" заявляє про наміри будівництва теплогенераторної для теплопостачання станції технічного обслуговування автомобілів, що розташована за адресою: м. Запоріжжя, Бородинська, 85а.

Проектом передбачено устрій теплогенераторної СТО з встановленням двох водогрійних рідкопаливних котла ATLAS-95, фірми Ferroli з вентиляторним пальником KG/UB 100, потужністю по 95 кВт кожен. Для зберігання палива (мазут, відпрацьоване масло) встановлюється бак V = 800 л.
 Теплогенераторна належить до об`єктів, що становлять підвищену екологічну небезпеку, транскордонний вплив – відсутній.
Потреба в ресурсах при експлуатації: мазуту – 46,18 т/рік, водних – 267,66 м3/рік на потреби ГВП та підживлення системи опалювання. Додаткових земельних та трудових ресурсів не потребує.
Екологічні та інші обмеження: відстань від СТО до житлової забудови становить 30 м. Можливі впливи проектованої діяльності на повітряне середовище: оксиди вуглецю, азоту та сірки, тверді частки, вуглецю діоксид, метан, азоту оксид, п`ятиокис ванадію.
З документацією можливо ознайомитись за адресою: м. Запоріжжя, 
вул. Бородинська, 85а, ТОВ "Малахіт", тел. 067 -61-44-619.
Зауваження та пропозиції направляти до відділу по роботі зі зверненнями громадян Запорізької облдержадміністрації за адресою: 69107 м. Запоріжжя, пр. Леніна, 164, тел. 224-65-63, на протязі 30 днів з моменту опублікування оголошення.
   
ТОВ "Малахіт",
директор Тарчанін А.С.