Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
18 квiтня
Завантажити ще

Олександр Шовковський тимчасово очолив київське "Динамо"

Олександр Шовковський тимчасово очолив київське
Фото: instagram.com/oleksandrshovkovskyi

Олександр Шовковський тимчасово очолить "Динамо". Про це після матчу з "Шахтарем" оголосив головний тренер клубу Мірча Луческу, повідомив сайт уболівальників dynamo.kiev.ua.

- На завершення хотів би сказати ось ще про що. З цього моменту я йду на лікарняний, мені треба зробити операцію на нозі. Виконувачем обов’язків головного тренера буде Олександр Шовковський. Але я постійно буду з командою, буду контролювати всі процеси, - сказав румунський спеціаліст.

Луческу зазначив, що міг би зробити операцію в іншій країні, але вважає, що йому треба залишатися в Києві, щоб бути поруч з командою. Дебют Шовковського на чолі "Динамо" відбудеться в п'ятницю, 28 квітня. У цей день кияни гратимуть з харківським "Металістом".

Увечері 22 квітня "Динамо" та "Шахтар" зіграли внічию з рахунком 1:1 у 22-му турі чемпіонату України. На 12-й хвилині матчу забив Тарас Степаненко ("Шахтар”), а на 82-й хвилині - Олександр Андрієвський ("Динамо"). "Динамо" залишилося на четвертому місці у таблиці, різниця між командами продовжує складати 12 очок на користь "Шахтаря".

З січня Олександр Шовковський обіймає в ФK «Динамо» Київ посаду асистента головного тренера. Для для колишнього воротаря клубу це буде дебютний досвід роботи головним тренером. Раніше він також обіймав посаду асистента очільника збірної України Андрія Шевченка.