Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
23 квiтня
Завантажити ще

Усику пропонували продати бій: Ось тобі гроші - треба продати фінал

Усику пропонували продати бій: Ось тобі гроші - треба продати фінал
Фото: reutersconnect

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону про те, що одного разу йому пропонували за гроші продати поєдинок.

– Це спорт великих досягнень. До мене підходили й казали: «Ось тобі гроші – треба продати фінал». Я говорю, що гроші це дуже добре і в мене там історія. Чувак каже: "Я зрозумів, гроші не цікавлять". У такому форматі ні, – розповів Олександр Усік. - Коли приходять до людини, яка є олімпійським чемпіоном і чемпіоном світу, і кажуть: "Ось тобі гроші і ти маєш політично якось поступитися". Він 30 років ходить до зали, потіє, у нього, слава Богу, вийшло, у нього в даний момент прекрасне життя, і він може собі дозволити багато якихось речей, і йому кажуть - «треба продатись».

Нещодавно Олександр Усик провів перший захист своїх чемпіонських поясів у суперважкій ваговій категорії. Українець здолав рішенням суддів британського боксера Ентоні Джошуа. Наразі наступний поєдинок Олександра Усика поки що офіційно не призначений. Але серед потенційних кандидатів на бій називають імена чемпіона світу за версією WBC Тайсона Ф'юрі та колишнього володаря цього чемпіонського титулу, американця Деонтея Уайлдера.