Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Віктор Янукович: Підготовка України до проведення Євро-2012 року йде із випередженням графіка

Віктор Янукович: Підготовка України до проведення Євро-2012 року йде із випередженням графіка

 

President.gov.ua

Сьогодні підготовка України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 року йде із випередженням графіка. Про це Президент України Віктор Янукович сказав сьогодні у Варшаві на прес-конференції.

Глава держави наголосив, що таким чином усі проблеми з відставанням графіка наразі подолані. «Безумовно, питання підготовки  до Євро-2012 на початку 2010 року було досить складним... Мені боляче було чути, що Україну можуть вилучити з числа країн, на території яких відбуватиметься це чудове дійство», – сказав Віктор Янукович.

Глава держави підкреслив, що як тільки  він обійняв посаду Президента, то одразу ж «включив усі можливості держави, щоб подолати те відставання, яке було».

«Ми витратили багато коштів держави, вклали енергію, інтелект, щоб увійти в графік, і сьогодні ми його випереджаємо. Це було дуже складне завдання, але ми його виконали. Я про це кажу з великим задоволенням», – наголосив Віктор Янукович.

Президент подякував усім, хто долучився до цієї роботи, у тому числі – нашим польським партнерам, з якими проводилися постійні консультації.

Відповідаючи на запитання журналістів, Глава держави також прокоментував конфлікт, що мав місце у Федерації футболу України, зокрема, у зв’язку із заявою 38 колективних членів ФФУ. «Я висловив свою точку зору, в тому числі звернувся до всіх цих 38 організацій та ФФУ, що це буде на совісті та відповідальності тих людей, хто затіяв цю метушню навколо даного питання», –  сказав Президент України, додавши, що для з’ясування стосунків треба було шукати інші часи.

Президент нагадав, що влада не може втручатися в діяльність цієї громадської організації.  «Але я висловив свою точку зору – накласти мораторій сьогодні на ці стосунки, об’єднатися навколо єдиної події національного значення – це проведення чемпіонату. Я свою точку зору висловив публічно, наскільки мені відомо, сьогодні цей конфлікт зупинено», –  сказав Віктор Янукович.