Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Фабрикантка Эрика: "Я была бандиткой с золотым голосом"

Іра: Привіт, Еріка! По-перше, хочу побажати тобі вірити в себе, творчого натхнення і толкового продюсера. Бережи себе. Ти дуже талановита дівчина. Не дозволяй нікому себе ламати. Успіхів тобі у сольній кар’єрі. Твої шанувальники завжди з тобою. Питання таке: в якому образі ти особисто себе бачиш надалі?

- Про образ не знаю. Мені багато чого підходить, як виявилося. У суперфіналі я дуже імпровізувала, тому ще не знаю до кінця. Я би хотіла робити щось у плані фірмового, фірмовий продукт. Але знову ж таки, фірмова музика може бути різного характеру. Основне - щоб це було якісно зроблено. Є з чого вибрати - значить, успіх буде.

Саньок: Привет Эрика! Не жалеешь ли о том, что ты всегда в группе «Стерео» задавливала Стаса (не давала ему слово)? Не жалеешь, что где-то из-за этого ваше совместное творчество подошло к концу? Ты со всеми ведешь себя так? Не чувствуешь свою вину в том, что Стас не поехал в этом году на «Евровидение»? (Ты откровенно испортила его заводную песню)? Собираешься ли ты сама поехать через год на этот конкурс?

- Не бачу сенсу виправдовуватися. По-перше, ніхто нікого не задавлював. Якщо я енергетично сильніша від народження - це не моя проблема. Я намагалася якомога менше виділятися взагалі в дуеті. Намагалася Стаса вчити і вокалу - він завжди брав у мене поради. Я вам так скажу, що я любила цю людину надзвичайно і ніколи не мала наміру його подавляти в чомусь. Просто часом люди не сходяться характерами, і я вважаю, що пісня була не зіпсована. Вона просто була виконана в іншій манері. Нам порадили виконувати саме ту пісню, хоча ми збиралися виконувати "Не вместе". Ми самі розуміли, що пісня "Не сходи с ума" з самого початку була сольна. Ми просто прислухалися до наших керівників, наших батьків - в плані "Новий канал" порадив. Як могли - так зробили.

Що стосується "Євробачення", то навіть якби ми окремо брали участь у ньому, то все одно б не виграли. Бо ми ще "сирі" для такого конкурсу. Тому я поважаю фанатів Стаса, але не дуже доречно висувати такі претензії. Я бажаю йому тільки найкращого, і зараз ми з ним у хороших стосунках - ми дружимо.

А я на "Євробачення" збираюсь поїхати можливо. Колись…

Персона: Привет, Эрика! Ты супер пупер девушка, я тебя обожаю... Слушаешь ли ты рок, если да то - что именно? Твое отношение к курению?

- Я б не сказала, що слухаю конкретно рок. Я можу послухати Нікель Бек. Я можу послухати Лінкін Парк старі альбоми. Колись слухала Нірвану, Лім Біскіт, Металіку. Я й зараз можу це слухати, але коли є конкретний настрій.

Переважно ранками я слухаю джаз і Рода Стюарта. Род Стюарт переважно рок-співак, але він записав два джазових альбоми, які для мене на ранок.

Я не курю, хоча раз в два-три місяці можу закурити якусь вишневу солодку сигару чи якусь сигарету - суто посмакувати. Але буває це настільки рідко... Я ціную свій голос. Зараз, наприклад, у мене невеличкі проблеми. Я перевтомилася у минулому турі, а зараз у новий проект - зв.язки втомилися, і ми їх наразі лікуємо. Нічого серйозного, але ні про які сигарети мови йти не може. Голос - це мій інструмент, основне, чим я заробляю на життя і чим я живу.

Аня: Настюша, привет! У меня к тебе пару вопросов: Ты влюбчивая? Какой твой идеал парня? Как ты относишься к творчеству Pink?

- Так, я дуже сильно влюбчива. Я закохуюсь часто. А якщо вже закохуюсь, то надовго, і тоді моє серце належить одній людині. Потім мені тяжко відходити від цього.

Я не маю конкретних ідеалів хлопців. Скільки я не старалась, виявлялося, що ліпити ідеал - це глупо. Навіть якщо тобі здавалося, що людина з першого погялду супер і ідеально тобі підходить, потім виявляється, що у кожної людини є свої таракани. Тому людину краще з самого початку сприймати такою як вона є й не ліпити якихось ілюзій. Мені здається, для двох людей це буде більш успішно.

Pink я люблю, вона відривна чувиха, і десь я її з собою порівнюю. Вона по принципам на мене подібна. Вона дуже конкретна, прямолінійна, їй на все пофіг у плані своєї думки. Я дуже подібна на неї. І музика в неї крута!

Натіусік: Привіт Ерічка! Ти хочеш зняти кліп на якусь пісню? Який би він був, цей кліп?

- Мабуть, це була б якась нова пісня. А кліп залежить від пісні. Мабуть, таким, де можна себе проявити і показати себе справжньою.

Юлічка: привітик, Настя! Великий тобі привіт від твого коханого міста Львова! Скажи, будь-ласка, чи можна зробити зустріч у Львові, після туру?

Як навчалася в школі і в університеті? Улюблена пісня дитинства? Яка незабутня історія сталася з тобою у дитинстві? Чи всі мрії збулися?

- Зустріч у Львові однозначно можна зробити! Треба зв.язатися з організаторами нашими. Думаю, це не проблема.

Мрій у мене безліч. Основна з них почала реалізовуватися, тому я сподіваюсь, що це лише початок.

Улюблена пісня дитинства? Не знаю, ми з мамою співали, наприклад, любили "Гуцулку Ксеню" - щовечора на два голоса. Я взагалі як була ще дуже маленькою любила слухати Анжеліку Варум, пісню "Ля-ля-фа". Вона така була смішна... А потім я вже почала слухати західну музику, тому пісень улюблених у мене було дуже багато.

У школі навчалася не дуже добре. Була не відмінницею, і слава Богу. Вчила тільки там де хотіла і лише ті предмети, які мені були потрібні. Я завжди вибірково до цього підходила.

В університеті вчусь досі, намагаюся здавати сесію, коли є вільний час. Приїжджаю, щось пробую доздати, але... Дехто просто так допомагає, ставить оцінки. Сесія іде одночасно з туром, і я не можу роздвоїтися. Не всі викладачі розуміють, але якось вдається здавати.

Эльвира: Привет Настюха! Какая мелодия стоит у тебя на звонке?

- Наприклад, на одному з телефонів у мене стоїть "Дарк Блу", альтернативна музика.

Тамила: Эрика, привет...Ты очень классная, веселая девчонка... твой любимый цвет?

- Мої улюблені кольори: червоний, синій, чорний.

Nastya: Эричка, я очень уважаю тебя, и мне очень нравиться твоё творчество! Настюш, пожалуйста ответь, ты зарегистрирована на каких-то сайтах? Если да, то на каких? И как тебя там можно найти?

- У "Вконтакті" в мене є дві сторінки, які веде моя мама. В моєму фан-клубі, який нараховує 13 тис. чоловік, можуть дати їх координати. Я не сиджу ні на яких сайтах, я взагалі не залажу в інтернет. У мене немає на це часу.

Оля: Эричка, если честно весь Суперфинал ждала твоей новой авторской песни... Слышала, что ты собиралась в финале петь свою песню, но почему-то в итоге мы так её и не услышали. Конечно, твоё исполнение уже известных песен не может не нравиться, но очень бы хотелось всё-таки услышать что-то новое. У некоторых ребят из 3 Фабрики уже по несколько песен, у тебя же кроме "Нема Образ" не записано больше ничего. Или я ошибаюсь? Скажи, пожалуйста, есть ли в ближайших планах (после тура, конечно) запись новых песен, съёмки клипов и т.д.?

- Так, я написала пісню російською мовою. Ліричну, дуже гарну. Мені вона дуже подобається, бо ця пісня була від душі. Я писала про те, що мені боліло. На жаль, тоді були умови, що авторських пісень не можна було. Тому так вийшло...

У мене ще є "Нема образ" і "Три зорі". Ще у мене є кілька пісень українською мовою. Але просто немає змоги записати. Крім того, мало пісень у мене тому, що я лише одного разу була в номінації на "Фабриці". Хто потрапляв туди два-три рази, має й пісень по дві-три.

Знову ж таки, моє майбутнє залежить від того, як складуться обставини у плані чи з.явиться продюсер. Зараз не можу нічого сказати.

Я не знаю, чи буде хтось виступати в якості учасників, але в плані гостей, я гадаю, будемо виступати однозначно. Сама я не знайома з правилами участі, та коли буде треба, я могла б узяти участь.

Лизуша: Привет, Настя! У меня маленький вопрос к тебе: расскажи, почему вы расстались со Стасом Шуринсом?

- Мабуть, ми не зійшлися характерами. Він тиждень був дома, в Латвії, а потім приїхав і сказав, що він мене більше не любить. Отака банальна ситуація. Я довго намагалася переконати, що це якийсь вплив чи ще щось, може, він втомився... Мабуть, так мало бути, і я зараз навіть рада, що так сталося. Отака-от історія. Це була його ініціатива.

Вірусічка: Привіт Еріка, в мене таке питання: що тобі подарували на день народження фабриканти і з яким продюсером хотіла б працювати (крім Меладзе)?

- Були квіти, торт, але конкретного подарунку не було. На той час я не мала грошей, і вони просто влаштували фуршет за свій рахунок. А ще вони подарували тапочки. Мені на день народження завжди треба дарувати найнеобхідніше, і я сказала: "Подаріть мені тапочки".

Щодо продюсерів, то поки що я нікого не бачу, не знаю і не хочу знати. Поки що. Якщо, не дай Боже, у нас не буде співпраці, тоді я буду розглядати пропозиції, які будуть. Якщо пропозицій не буде - буду щось думати, викручуватися сама. Я обіцяю, що не здамся!

Персона: Настюш, у меня к тебе пару вопросов: не жалеешь, что обрезала такой шикарный волос (хотя так тебе тоже классно)? Ты была хулиганкой в школе? Самые веселые моменты в ней?

- У мене не було волосся шикарним. Була стрижка каскадом і не таким пишним, як здається комусь. З першого ефіру "Фабрики.." в мене було нарощене волосся. Не було про що шкодувати - ми відрізали тонюсінький нижній шар. Я, до речі, давно хотіла стригтися, і мені лише допомогли. Мені так дуже подобається і мені так зручно.

У школі я була конкретною хуліганкою, я прогулювала уроки. Ми дружили з учителькою музики, і вона часом спеціально забирала на репетиції, або просто казала, що у нас репетиції, щоб ми прогулювали уроки.

Я була основною бандиткою і одночасно - золотим голосом школи, як мене називали. Я завойовувала техніку для школи, скажімо, різні телевізори. Я завжди була першою в конкурсах, але по дисципліні була найгіршою. У мене в сім.ї завжди була демократія, мама виховувала: як постелиш, так і будеш спати. Я сама розбиралася зі своїми проблемами, мама ніколи не влазила.

Танюшка: Привет самой позитивной и класнючей участнице всех фабрик. У меня к тебе такие вопросы: любишь ли ты читать книги, ходить в кино (твоя любимая книга, фильм). Какой у тебя рост и вес? Какой диапазон твоего голоса?

- В кіно намагаюсь ходити по можливості. Буквально позавчора ми у Полтаві ходили на "Секс і місто-2". Це, мабуть, мій улюблений фільм. Люблю фільми про жіночу психологію. Ще мій улюблений фільм - "Куда приводят мечты" з Робіном Уільямсом. Всім раджу подивитися. Це тяжкий фільм, драма, але після цього фільму перестаєш боятися смерті - настільки вона розкриває теми життя і смерті.

Дуже люблю комедії - просто посміятися. Найулюбленіша з них - старий фільм "Пока ти спал" із Сандрою Баллок. Нові американські комедії дещо тупуваті і вульгарні.

Ненавиджу жахи. В житті у нас і так вистачає жахів, тому не варто забруднювати себе ще й насильством по телевізору.

Читаю я вибірково, і належу до тих людей, хто не буде дочитувати, якщо книга не подобається. Читаю або щось легеньке, або психологічні книжки. Наприклад, серія "Трансерфинг в реальности". Взагалі моя улюблена книга - це "Мастер и Маргарита" Булгакова. Я її вже разів шість перечитувала. А от фільм "Мастер и Маргарита" я не бачила й не хочу дивитися. Мені здається, я зіпсую враження. Коли читаєш, розумієш по-своєму, а тут нав.язують героя, образ...

Мій рост - 1,73 метра. Вагу точно не знаю. Близько 53 кг чи навіть менше - я схудла і давно не важилась. Діапазон - дві октави. Це без фальцету.

Seny: Твоя любимая еда? Любишь фаст-фуды?

- Фаст-фуди у мене проскакують дуже рідко. Але коли приспічить, я кричу "Всьо!", і заїжджаємо у Мак-драйв. Усі мені: "Настя, не можна!" А я уже не можу. Та переважно я намагаюся їсти правильно. Це дуже важко. Мені інколи просто хочеться смаженої картоплі. Наприклад, учора ми з Цибульською її наїлися й довго себе за це картали. Українські дівчата часом люблять поїсти сала і чогось такого смаженого, справжнього.

Анютка: Еріка, от зараз ти на вершині слави, і все ніби классно. Чи К.Меладзе запропонував тобі співпрацю? Удачкі тобі у всьому!

- Поки що нічого конкретного не було, тому наразі нічого не можу сказати.

Alinnka: приветик Эрика. Как начинается твое утро? Может, с чашечки горячего чая? А может, с зажигательной музыки? Что может вывести из себя?

- Вивести з себе мене може будь-яка дрібниця, в залежності від настрою. Якщо настрій хороший, нічого не може мене рознервувати. Якщо не дуже - нервуватимусь із будь-якої дрібниці. Я дуже емоційна і темпераментна.

Коли я прокидаюся, першим ділом на всю вмикаю музику. Мені треба щоб грала музика. Я не п.ю кави, я п.ю чашечку зеленого чаю. І під музичку прокидаюся.

Олька: Эрика, хотела бы ты петь с кем-нибудь из российских звезд в дуэте. Или ты больше предпочитаешь пень сольно? И какой стиль в музыке тебе больше нравится петь?

- Мріяла б заспівати з Лолітою, з Доліною - мені подобаються такі сильні персонажі.

Я дуже люблю соул - західний стиль, ближче до р-н-б, але справжній ритм-енд-блюз. Тобто фірма така - це от я. Які б образи мені не пришивали, я все ж таки буду вірна західній музиці. Я звідти пішла і на ній училась. Це - моя душа.

Rodzher: Эрика, а кто на фабрике, кроме тебя естественно, понравился твоим родным (маме брату сестре) и часто ли ты с ними общаешься?

- Брата в мене немає, є тільки сестра. Не знаю, моя родина якось за мною більше стежить. Усі потрошку подобаються.

Роман: Скажите, Эрика, а ваша группа со Стасом после вашего расставания тоже распалась?

- Так. Групи як такої вже немає й не буде.

Валя: Чи не плануєш ти відростити собі волосся? p.s З довгим волоссям ти була сексуальніша, а тепер стильніша)))))

- Ні, довгого волосся наразі не хочу. Можливо, років через 10. Ну, сім... Мені здається, що сексуальність - це не довжина твого волосся, це внутрішній стан. Дякую за "стильнішу" і "сексуальнішу", але я можу бути стильною і сексуальною різною. Це залежить від мого внутрішнього настрОю.

Іра: Прівєт! Тобі подобається Володимир Дантес?

- Так, подобається. Симпатичний цікавий хлопчина.

Оксана: Привіт! 1.Тобі подобається Діма Каднай як чоловік? Чи б хотіла ти мати з ним стосунки, більше ніж дружні? 2. З ким ти сидиш в автобусі в турі Фабрики Суперфіналу?

- 1. Я б не сказала, що він у моєму стилі. Подобається як друг.

2. В автобусі сиджу сама, як і всі, бо в нас по два місця на душу. Це - зручно.

Юля: Эрика, скажи, тебе предлагал работу Меладзе или другие продюсеры? Чем думаешь заниматься после окончания «Фабрики звезд»?

И кто твой новый парень?

- Поки що не було ніяких конкретних пропозицій, тому поки що нічого не можу сказати. Займатимусь тим самим. Все залежатиме від того, як усе складеться далі.

Хто сказав, що у мене є новий хлопець? І взагалі, своє особисте життя я лишаю при собі.