Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
28 марта
Загрузить еще

Свій погляд на речі

Свій погляд на речі
Фото: Якщо ви пристрасний фотограф, і ви готові перейти на наступний рівень — ця камера для вас

Ми всі бачимо світ по-різному. Нові дзеркальні камери Canon EOS 1100D, 600D і 60D— це не лише висока якість зображення та безмежні, фантастичні творчі можливості — це спосіб побачити світ під своїм власним кутом.

Якщо ви пристрасний фотограф, і ви готові перейти на наступний рівень — ця камера для вас. EOS 60D, останнє доповнення до цифрових дзеркальних камер Canon, була спеціально розроблена з повним набором функцій, які не лише допоможуть вам зробити якісні знімки, але і надихнуть вас підійти до питання творчо і розвивати свій власний унікальний фотографічний стиль. Байдуже —плакат це чи зображення 10х15 — якість понад усе.

Висока швидкість зйомки і роздільна здатність у 18 Мп є лише верхівкою айсберга. Компанія Canon, історія якої налічує понад 70 років технологічних інновацій, зарекомендувала себе як вимогливий розробник оптичного устаткування для EOS-системи, що складається з камери, об'єктивів і аксесуарів.

Свобода є невід'ємною частиною художнього вираження, тому новинкиEOS 1100D, 600D і 60D пропонуютьгнучке поєднання автоматичного і ручного налаштувань — необхідних умов для вашого творчого розвитку. Наприклад, режим "Базовий +" надає вам можливість цілком покластися на автоматичне налаштування експозиції, а параметри кольорової температури, інтенсивність та яскравість зображення залежать вже від вашого творчого підходу. Застосуйте у вашому пошуку нові творчі фільтри: від мрійливого м'якого фокуса до зернистого чорно-білого знімка.

Високоякісний РК-дисплей зі змінним кутом нахилу дозволяє знімати з будь-якого положення, записувати і відтворювати фільми з роздільною здатністю Full HD. Відкрийте нові можливості — нехай розпочнеться ваша пригода!

Відкрийте для себе художню сторону з зеркальними камерами Canon EOS 60D — провідними цифровими SLR за допомогою простих у використанні функцій, які дозволяють вам виразити себе в приголомшливих статичних знімках або відео з роздільною здатністю Full HD за допомогою екрана зі змінним кутом нахилу(EOS 600D і 60D)і передовими функціями для творчості.

Факти:

  • 18 Мп APS-C CMOS-датчикдо
  • Розширені функції для творчості та нова функція — "Базовий +"
  • РК-дисплей зі змінним кутом нахилу 7,7 см (3:2 і розмір 3,0'')
  • Знімання відео Full HD із ручним управлінням
  • Процесор DIGIC 4
  • Чутливість: ISO 100-6400, розширювана до 12800
  • Швидкість знімання5,3 кадрів на секунду з серією до 58 кадрів у форматі JPEG
  • 9-точкова система автофокусування перехресного типу
  • Система виміру iFCL обліку з 63-зонним двошаровим датчиком
  • Вбудований передавач спалаху Speedlite
  • Вбудована система обробки RAW-файлів

 

Відвідайте www.canon.ua/EOS60D